Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Agoff Çekmeköy-polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz
Yardımız için teşekkürler. Şu an için çamurdan sakınıyorum ama zamanla bende dediğiniz yere gelicem sanırım :) duster cı arkadaşlara nasıl ulaşabilirim siteden ulaşabilir miyim yada faceden ne isimle bulabilirim bir bilginiz var mı?
Evet farkettim baya olmuş aktivite olalı baya zaman geçmiş. :) Ben nereye kime baktıysam herkes çamur içinde :) çamursuz olarak yapanlara rastlayamadım hiç. Eğer bir bilginiz varsa, çamursuz offroad için beni yönlendirebilir...
Merhabalar daha önce birkaç arkadaşla bir offroad maceram olmuştu ancak aracım ciddi şekilde sıkıntıya girmişti çamur yüzünden, gideli baya oldu ama hala arada çamur aktığını görüyorum yıkandığında :) Aracım tamamen standart...
Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)
Herkese Merhaba, bende yeni bir katılımcı olarak 4 kişi sizinle pazar gününe gelmeyi istiyorum. Ancak daha onceden boyle bır organızasyona katılmadıgım ıcın ne gerekır ne lazım olur saat kacta bulusulunacak veya oraya ulasıldıgında...
Ynt: Off Road Gezisi Planı ( 06 Nisan 2013)
Arkadaşlar merhaba;
Siteye yeni üye oldum, daha önceki gezilerinizi gördüm ve aranıza katılmak istedim, cumartesi günkü planınıza beni de katarsanız sevinirim.Teşekkürler.