Arama sonuçlarınız

1. D

Gokart İmal Edebilecek Arkadaşlar Aranıyor

Ynt: Gokart İmal Edebilecek Arkadaşlar Aranıyor Foruma yeni üye olmam sebebiyle gecikmelide olsa bir kaç bilgi vereyim. Go-kart konusunu ben de araştırdım. Şu an Türkiye'deki Karting Pistlerinin % 40'ı benim akrabalarım tarafından işletiliyor. Balıkesirde eniştem, Gebzede amcam , Denizlide...

2. D

ARAZİ VE ŞEHİR İÇİ ARAÇ

Ynt: ARAZİ VE ŞEHİR İÇİ ARAÇ Değerlendirmenize teşekkür ederim, G.Vitara için motor gücünün yetersizliğinden bahsediliyor, birde acaba 1,9 DDİS 2006 Model bulunabilirmi? Galiba bu model 2006 çıkıışlı 2007 model,..Birde eklemek istediğim G.Vitara 2.0 TDİ' nin XL-7 modeli var yanılmıyorsam...
  3. D

Biz Ekmeğimizi Evde Kendimiz Yapıyoruz, Ya Siz?

Ynt: Biz Ekmeğimizi Evde Kendimiz Yapıyoruz, Ya Siz? Foruma yeni üye olmam sebebiyle gec te olsa bu konuda bir şeyler paylaşayım. Geçmişte bir kaç ekmek fırını (fabrika) inceledim. Ekmeklerin çok sağlıklı koşullarda yapılmadığını gördüm.Ayrıca, kullanılan malzemelerin bir coğu katkılı, iş...

4. D

ARAZİ VE ŞEHİR İÇİ ARAÇ

Yaptığım tablo ve verilerde uyumsuzluk varmı bilemem ancak, puanlama yapılsa sizin puanlarınız ne olur du?[[attachment=1]
  5. D

ARAZİLİ ARAÇ SEÇİMİ VEYA TERCİHİ

Ynt: ARAZİLİ ARAÇ SEÇİMİ VEYA TERCİHİ Ben sitenize yeni kaydolmuş bir üye olarak, suziki G. Vitarayı epey araştırdım. Her aracın bir birine üstün yönleri olacağımbu Sitede bir cok kez belirtilmiştir.Henuz bir arazi aracı almadım, ancak Vitaranın sağlamlık konusunda iyi olduğunu okudum, bu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,176
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.