Arama sonuçlarınız

1. xxl

Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz)

Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz) Kolay gelsin öncelikle, zaman azaldı hala ön duyurudayız, detayları bekliyoruz artık program yapmak için?

2. xxl

Acil Yardıma İhtiyacım Var. LR Disco 2 Arka Süspansiyon Sorunu

Ynt: Acil Yardıma İhtiyacım Var. LR Disco 2 Arka Süspansiyon Sorunu Selamlar, muhtemelen körüklerde yada kompresöründe sorun var, eğer iki arka da oturmuşsa kompresör olabilir. En kötü ihtimalle servis halleder, çamurluktan baktığınızda siyah körükleri görürsünüz, üstünde tubing bağlantısı...
  3. xxl

Takoser'den 1998 TDİ Beyaz inci 110 kapalı kasa daha.

Ynt: Takoser'den 1998 TDİ Beyaz inci 110 kapalı kasa daha. Bizim ön arka tampona da sıra gelir inşallah :)

4. xxl

Arazi Araçlarının TUVTURK Muayenesi Hakkında GÜNCEL

Selam arkadaşlar. Arazi araç sahipleri için araç muayenesi zaman zaman endişe yaratmakta. Çevrenizdeki birçok kişiden duymuşsunuzdur hatta herkesin de farklı bir yorumu vardır "portpagaj, ilave projektör veya sis farları, telsiz, demir tampon, büyük lastikler, yükseltme kiti vb. aksesuar...
  5. xxl

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı Ramazan Bey, kolay gelsin, güzel uygulamalarınız var özellikle zj ve suzuki uygulamasını çok beğendim. Land Rover Discovery 2 uygulamasını soran diğer arkadaşlar gibi ben de bekliyorum,uygulamanız bittiyse görmek mümkün mü...

6. xxl

Dünyanın En Tehlikeli Yolları

Ynt: Dünyanın En Tehlikeli Yolları Sayın Talipoğlu, harika bir paylaşım olmuş, teşekkürler.

7. xxl

Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri

Ynt: Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri Çünkü güzel bir fikir, yarın bir gün yapmak istersek bilgimiz olsun.
  8. xxl

Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri

Ynt: Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri Toyota buluşması çok güzel geçmiş görsellerden belli. çok güzle kareler yakalanmış. Benim aklıma takılan; o kuzucuklar toplam kaç saatte pişti acaba? Selamlar.
  9. xxl

Sema Show 4x4 Araçları

Ynt: Sema Show 4x4 Araçları Paylaşım için teşekkürler, hepsi birer sanat eseri.

10. xxl

Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu)

Ynt: Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu) UK fiyatı 80 pound yaklaşık 225 TL

11. xxl

Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu)

Ynt: Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu) Çağrı Bey, Orijinal Safari 5000 farlar; Gaye Otomotiv Ankara 0312 397 8080 Özer Bey. STC8480 ADEDİ 340 TL, Temmuzda almıştım.
  12. xxl

3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011) Serkan Bey, Biz de emeği geçen herkese teşekkür ederiz, güzel ağırladınız bizleri. Saygılar

13. xxl

3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) Serkan Bey, Biz de emeği geçen herkese teşekkür ederiz, güzel ağırladınız bizleri. Saygılar
  14. xxl

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Serkan Bey.
  15. xxl

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) Serkan Bey, çadır kurulacak kamp alanı ile ilgili biraz bilgi verebilir misiniz? Belli bir merkezde mi olacak yoksa dağınık mı? Su/çeşme wc vb durumlar hakkında genel bir bilgilendirme rica etsek?

16. xxl

E-bay'dan Alışveriş Yapanlar

Ynt: E-bay'dan Alışveriş Yapanlar Gümrüğe takılan 2 paketimin toplamı olan 254,35 USD lik malzeme için UPS in gümrük müşavirliğine 285 TL ödeyerek malzemelerimi teslim aldım.
  17. xxl

MEHMET YİĞİTTÜRK YAZDI: “KATLİ VACİPTİR” YORUMSUZ

Ynt: MEHMET YİĞİTTÜRK YAZDI: “KATLİ VACİPTİR” YORUMSUZ Olayın gerçekleşme şeklini görmediğim için yazdıklarınız ve verdiğiniz bilgiler üzerine diyorum ki; "çok haklısınız". Benim takıldığım nokta hepimiz birşeylerin yanlış olduğunu görüyoruz ancak sadece kendi kendimizi yiyoruz, çıldırıyor...
  18. xxl

Posta ve Hızlı Kargo Taşımacılığında bazı değişiklikler

Ynt: Posta ve Hızlı Kargo Taşımacılığında bazı değişiklikler Sayın Haliloğlu, kesinlikle haklısınız. "Ebay den alışveriş yapanlar" konu başlığına yazmıştım buraya da ekleyeyim, hızlı kargo falan hikaye; Bayramda bhphotovideo.com dan verdiğim 114.39 USD lik siparişimin gümrüğe takıldığı...

19. xxl

Yurt dışından gelen eşyadaki muafiyet sınırı 150 Euro dan 75 Euro ya çekildi!!!

Arkadaşlar DİKKAT!! Yurt dışından gelen eşyadaki muafiyet sınırı 150 Euro dan 75 Euro ya çekildi!!! 20 Ağustos 2011 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28031 BAKANLAR KURULU KARARI Karar Sayısı : 2011/2087 Yeni uygulama ile yurt dışından posta ya da hızlı kargo yoluyla gelen eşyadaki...
  20. xxl

E-bay'dan Alışveriş Yapanlar

Ynt: E-bay'dan Alışveriş Yapanlar Arkadaşlar DİKKAT!! Yurt dışından gelen eşyadaki muafiyet sınırı 150 Euro dan 75 Euro ya çekildi!!! 20 Ağustos 2011 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28031 BAKANLAR KURULU KARARI Karar Sayısı : 2011/2087 Yeni uygulama ile yurt dışından posta ya da...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,176
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

Geri