Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1991 - 1999 4x4 Dodge 250 Hakkında Bilgi ?..
Dodge kilit konusunda son noktayı koyuyorum. Dodge fabrikayı aradım. 92 modelden sonra arka otomatik kilit, torpidoda vakum düğmeli olanlarda önden kilitli
Ynt: Dodge 250 4x4 Çift Kabin
Şimdi bu tarz arabaları alınca kilit vs extra yapmak gerekiyor. Dodge fabrikayı aradım kafamda sorular vardı. Dodge ön arka kilitli diferansiyel var masrafı az araba tercih sebebi çok
Uzun süredir dodge 250 4x4 alıp modifiye etmek vardı daha önce 100 lük kullandım nefis araba. Tam yayla doğa aracı. Discovery navara l200 alıp yapmayı düşündüm ama sert doğa için mantıksız kaldı.
Afacan kardeşim desteğin için teşekkürler. Benim amacım yarış değil Karadeniz yaylalarında gezmek
Araç kısa şase önden kilitli olanlardan. Hayırlısı bakalım
Evet biraz tonajlı fakat Karadeniz yaylalarında dağ taş gezdinmi bilmiyorum normal bi jip yada türevi çok masraf çıkarıyor
Ynt: Unımog Acil Yardım...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-kamyon-kamyonet-unimog-404-s-ciftkabin-kamyonet-dizel-139326500/detay bide buna bak