Arama sonuçlarınız

1. V

Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Selamlar. Forumdan tanıdığım birçok arkadaşın Giresun'lu olduğunu gördüm, çok sevindim. Ben de Giresun Tirebolu'danım.Tirebolu Dokuzkonak köyünden :) Eymür'de diyebiliriz, çünkü tam arada bir yerde büyüdüm :) Her sene yazın gitmeye çalışırım. Geçen...

2. V

Lada Niva' da Titremeye Çare Arıyorum

Ynt: Lada Niva' da Titremeye Çare Arıyorum Ankara'da bulunan Nivacı arkadaşlar size yardımcı olacaklardır eminim. Fakat ani kalkış anında, yokuş çıkarken ya da yokuşta kalkış yaparken gelen titreme ise bahsettiğiniz, şanzuman takozlarınıza baktırmanızı öneririm. Yok eğer sorun ordan çıkmazsa...
  3. V

Lada Niva' da Titremeye Çare Arıyorum

Ynt: Lada Niva' da Titremeye Çare Arıyorum Aramıza hoşgeldiniz. Ladacı bir çok arkadaşımız daha sağlıklı bilgi vereceklerdir eminim. Fakat bu titremenin hangi durumlarda geldiğini, ne gibi durumlarda kesildiğini vb. yazarsanız daha açıklayıcı olur. Servisler için, Servislerimiz bölümüne...

4. V

Gezenbilir Arama Kurtarma Gönüllüleri

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Gönüllüleri Konu oldukça faydalı bir amaca hizmet etmekte. Manisa ilini ve ilçelerini, köylerinin tamamına ulaşan kestirme yollara ve dağ yollarına varana kadar iyi bilen bir ekibe sahibim işim gereği. Toplamda ortağım, ben ve üç personelim olmak üzere ; -...
  5. V

Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi Duyurusu (17-18 Ekim 2009)

Ynt: Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi Duyurusu (17-18 Ekim 2009) Nejat abi hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim.. Ne kadar gurur duysan azdır. Tebrikler.

6. V

Ynt: Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi Duyurusu (17-18 Ekim 2009) :D akacak kan damarda durmaz diyip, önümüzdeki maçlara bakalım :)

7. V

Ynt: Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi Duyurusu (17-18 Ekim 2009) Fotoğraf çekmek hiç aklımıza gelmedi Murat :) Sohbet çok koyu geçti. İyileşmek ne kelime, yaradan eser kalmadı. Zaten hala hayret ediyorum, minicik bir yarıktan akan kan beni nasıl iki gün devirdi ? Akşam aradım...
  8. V

Ynt: Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi Duyurusu (17-18 Ekim 2009) Gece saat 03:30 gibi Salihli'de karşıladım ekibi. Gayet neşeli idiler :) Çay ile uykularını açıp uğurladım da, gerçi pek de uykuları yoktu:)
  9. V

Mitsubishi L200 Magnum Orta Rot Arızası

Merhaba arkadaşlar. Aracımın direksiyonunda son bir iki aydır bir tıkırtı vardı. Özellikle kasisli yolda bu ses artıyor. Bugün ustamla beraber aracın altına uzanıp epey bir araştırdık. Orta rot kolunun rotillere bağlandığı yerde fazlaca bir boşluk var. Ustam orta rot kolunun değişmesi...

10. V

Ynt: Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi Duyurusu (17-18 Ekim 2009) Teşekkür ederim. Geçti, birşeyim kalmadı :) Şükür. Şimdi başımdaki yaraya bakıyorum da, bu mu beni iki gün yatıran diye hayret ediyorum :) Serdar'ım anahtara ne gerek var, antenimiz var ya :)

11. V

Ynt: Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi Duyurusu (17-18 Ekim 2009) Serkan çok teşekkür ederim, kırmızı ateş suyu gayet güzel bir çözüm gibi duruyor. Gerçi bunun yan etkisi de gözleri kızartması ama, olsun :) Gözün dönmesinden iyidir :) Erco abi teşekkür ederim. Burhan amca...
  12. V

Ynt: Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi Duyurusu (17-18 Ekim 2009) Teşekkür ederim Ahmet. Hava müsait olursa gelmeye çalışıcam.

13. V

Ynt: Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi Duyurusu (17-18 Ekim 2009) Herkese merhaba.. Arkadaşlar merakınız ve temennileriniz için teşekkür ederim. Güç bela ulaştığım dağ başı istasyonlarının birinde ortalama bir traktör kadar olan, sanayi tipi sabit jeneratörün kapağına başımı...
  14. V

Yağışlı Havada Çekme Karavan İle Araç Kullanımı; Tavsiye ve Önerileriniz Nelerdir?

Ynt: Yağışlı Havada Çekme Karavan İle Araç Kullanımı; Tavsiye ve Önerileriniz Nelerdir? Merhaba.. Karavan tecrübem hiç olmadı, fakat aracın arkasında römork ile tekne taşıma tecrübelerimden yola çıkarak bazı tavsiyelerde bulunabilirim. Zira karavan ile römork üzerinde tekne taşımak hemen hemen...
  15. V

Giresun

Ynt: Giresun Bir Giresun'lu olarak ; Piraziz'de et yemeden, Bulancak iskelede çay içmeden, Görele'de pide yemeden, Giresun kalesinde manzarayı seyretmeden, Tirebolu'da sıcak dondurma yemeden, Tirebolu kalesini görmeden, Harşit çayı etrafındaki bahçelerden çıkan fındığı yemeden, Kümbet...

16. V

Bu Fotoğrafın Sahibi Benim, Ama Herkes Kullanıyor !!!

Ynt: Bu Fotoğrafın Sahibi Benim, Ama Herkes Kullanıyor !!! Yok yanlış anlaşılmaz arkadaşımın da dediği gibi :) Ben o kadar tutacağını bilsem alırdım tabi koruma altına :) Nasip bundan sonrakilere artık :)
  17. V

Bu Fotoğrafın Sahibi Benim, Ama Herkes Kullanıyor !!!

Ynt: Bu Fotoğrafın Sahibi Benim, Ama Herkes Kullanıyor !!! Fotoğraf makinam çok iyi bir şey değil. 7 Megapiksel standart bir makina. Daha netini çekebilirsiniz, aksini iddia etmem :) Benim için önemli olan kompozisyon :)
  18. V

Grand Cherokee Motor Lambası

Ynt: Grand Cherokee Motor Lambası Sorma abicim. Arka kapıdan ses geliyor, bayram seyran demeyip sökücem. Yoksa içim rahat etmeyecek :) İyi bayramlar herkese.

19. V

Grand Cherokee Motor Lambası

Ynt: Grand Cherokee Motor Lambası Turbo basınç sensörü arızası dedilerse, işiniz biraz uzar gibi geliyor. 2004 model Nissan Rally Raid aracımız var. Araç özellikle 3000 devir üzerine çıktığında ya da ani hızlanmalarda kapanma yapıyordu. Yani devirden düşüp, gaz yemiyordu. Daha 2 gün önce...
  20. V

2003 Model L200'de Hararet ?..

Ynt: 2003 Model L200'de Hararet ?.. Cevaplar için teşekkür ederim. Havalar biraz soğudu ve aynı yerde, aracı çıldırtmama rağmen hararet yükselmedi. Sanırım bu gayet normal dediğiniz gibi. Alışmam lazım sanırım :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,178
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR