Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Grand Cherokee Motor Lambası
Merhaba..
Bu arıza benim başıma farklı marka bir araçta gelmişti. Bilgisayarda da çıkmıyordu. Bazen olup, bazen olmuyordu. 1 yıl kadar böyle devam etti. Sonunda arızanın EGR valfinden kaynaklandığını bulduk. Bence EGR valfini söküp bir temizlettirin. Aynı...
Ynt: Mitsubishi L200 - Toyota Hilux Tercihine Önemli Bir Katkı...
Şu videoyu da izlemenizi tavsiye ederim. L200 hafif hizmet aracı mı, değil mi, bir daha düşünelim :)
http://www.tuning53.com/off-road-gosterileri-yarislari/mitsubishi-l200-off-road-denemeleri.html
Ynt: Mitsubishi L200 İçin Yükseltme - Lift Kit
Arkadaşlar, torsiyondan yükseltme olayından sonra, aracmda farkedilir bir sertlik oluştu. Bunu daha uzun amortisörlerle aşma şansım var mı?
Ynt: Manisa'da Yağmur Sonrası İş; Off-Road Macerası (8 Eylül 2009)
teşekkür ederim. karadenizden üye olan arkadaş günay'dı galiba. tam emin değilim.. tavsiyelerinize uymayı düşünüyorum. teşekkürler..
size ben kendi numaramı vereyim, 7/24 arayabilirsiniz. herhangi bir durum olursa, bana...
Ynt: Dizel Motorlarda EGR Valfi İptal Edilmesi ?..
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Peki EGR iptali durumunda, yakıt artışı ya da azalması gibi bir durum söz konusu olur mu?
Dur sen, bi dahaki sefere seferberlik ilan etcez :)
Büyük ihtimal bu kış başım çok ağrıyacak, ama böyle ağrıya can kurban :)
Sizin görev yeri neresi? Ve hangi operatör?
Bu arada evet, aradan kurtulmam lazımdı, üzerinden 8 saha geçen bir başka istasyonum kesilmişti ;)
Teşekkür ederim Ebru hanım..
Serdar'ım, değil Niva tek başına, filosu gelse çıkaramazdı :) Oradan beni kurtaracak tek ekipman vinçti. Bir de insan gücü. Biz iinciyi kullandık :)
Ahmet aklıma gelmedi değil. Fakat arazi sahibinin tarlanın ortasında bir...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009)
çok sağol Burhan amca.
haklısın. araç ağır olunca, süpermen olmak işe yaramıyor. vinç daha sağlıklı olacak gibi görünüyor. şimdi işin yoksa vinç ara, bul, taktır.
Hayırlısı bakalım :)
haklısınız. herkese teşekkürler.
burhan amca çok para lazım bana çoook :)
vinç gerekli ama, lastiklerim daha yeni. AT olması biraz kötü tabi. ama asfaltta da çok kullandığımdan, MT işime gelmiyor.
Off Off.
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?
Bugün değil ama dün çok şey yaptım :D
- önce bir güzel batırdım
- 4.5 saat bağırttıra çağırttıra çıkardım
- ortalama olarak 1 saat kadar altını yıkattım
- sanayiye gidip motoru açtırarak triger kayışını değiştirttim,
- klima kayışı değişti
- alternatör...
Seni tanıyıp da mutlu olanlardan biri de benimdir :) Hiç ablam filan yokken, bi anda ablam, arkadaşım ve ileride inşallah co-pilotum oluverdi :)
Kilometreler vız gelir harbiden :)
Teşekkür ederim arkadaşlar. Kış şartlarında koşullar zor. Bizim işte önce elektronik teknikeri olmak değil, önce off road sürücüsü olmak gerekiyor biraz. Sanırım bu yüzden bu işten kopamıyorum. Çalıştığımız firma da, bünyemizde...
Teşekkürler arkadaşlar.
Konu ile ilgili başlık : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39232.msg395419#msg395419
Daha net anlaşılır sanırım :)
Aracın tüm yağ-filtre bakımlarını da yaptırıp, akisleri kontrol ettirdim. Akis körükleri değiştirildi. Gece gelen sesler buradaki yağın olmamasından diye düşündük, haklıymışız. Körükler patlamış. Sonrasında yamularak akislere...
Siz siz olun, camınız açıkken çamurda debelenmeyin :) Gösterge paneline kadar çamur doldu.
Arabayı önce kendim yıkadım şöyle kabaca. Sonra altını yıkattırarak sanayiye götürdüm. Geceden aklımda kalan herşeyi yaptırmalıydım...