Arama sonuçlarınız

1. V

Manisa'da Yağmur Sonrası İş; Off-Road Macerası (8 Eylül 2009)

Ynt: Manisa'da Yağmur Sonrası İş; Off-Road Macerası (8 Eylül 2009) Artık gündüz olmuştu. Uyumamıştık, battığımız ilk noktaya geri döndük. Fakat bu sefer aracı biraz geride bıraktık :) Meydan savaşı yaşanmış bölge :)

2. V

Ynt: Manisa'da Yağmur Sonrası İş; Off-Road Macerası (8 Eylül 2009) Yukarıdaki fotoğraftan sonra ben de çamura bulanmak zorunda kaldım.Fotoğraf çekemedim. Sonrasında ileri geri ve tuğla destekli çabalarla ilk noktadan kurtuldum. Tam kurtuldum dediğim anda arkamdaki traktöre çarpmamak için son...
  3. V

Ynt: Manisa'da Yağmur Sonrası İş; Off-Road Macerası (8 Eylül 2009) Manzara hiç iç açıcı değildi, debriyaj kokmaya başlamıştı. Zaten eski olan kayışların tamamından ses gelmeye başlamıştı. Üstelik triger kayışı 100 bini devirmişti ve ben kurtulmak istedikçe 4-5 bin devirlerde böğürtüyordum...

4. V

Ynt: Manisa'da Yağmur Sonrası İş; Off-Road Macerası (8 Eylül 2009) En iyi arazi aracı traktördür savından yola çıkarak, civar kasabadan bir traktör çağırdık. Fakat traktörün de yapabileceği çok fazla bir şey yoktu, halat koptu zincir bağladık fakat bu sefer traktör olduğu yerde batmaya başladı...
  5. V

Ynt: Manisa'da Yağmur Sonrası İş; Off-Road Macerası (8 Eylül 2009) Aracımda en yüksek yer arka tamponlarımdır. Ortalama olarak 60-70 cm yüksektir. Fakat debelendikçe arka battı ve tampon yere değdi sonunda :) Artık nasıl bir çamursa, üstü çamur altı su. Ben o araziye girdiğimde zerre su...

6. V

Ynt: Manisa'da Yağmur Sonrası İş; Off-Road Macerası (8 Eylül 2009) Diferansiyel kilidi olmasa, orda kıpırdamanın imkanı kalmamıştı. İleri geri kımıldayarak biraz geri gelebildim fakat çok uzun sürmedi. İşte ön taraf : Arka taraf da pek iç açıcı değildi gerçi ; Yan basamaklarımın...

7. V

İki gün evvel yağan ve her yerde felaketlere sebep olan yağmur, Manisa'da da pek insaflı davranmadı. Gerçi can kaybı olmadı ama, epey zorladı. Manisa Salihli'ye bağlı Durasıllı kasabasında bulunan baz istasyonu arızalandığı için gitmem gerekiyordu ve gittim :) Son 30 metre kala sert zemin...
  8. V

Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) Arkadaşlar, çok özür dilerim. Sayfalarca yazı ve fotoğraf eklenmiş ben yokken. Bu yağmurlar başladığında bizim santrallerimiz (Vodafone) santralleri yani, sular altında kaldı. Diğer operatörlerin de kaldı ama, bizim...
  9. V

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim temel bir gün yanına torununu almış ve askerlik anılarını anlatmaya başlamış: - pen askerlik yaparken savaş çıktı ve pizi savaşa cönderdular. nasıl savaşıyoruz, nasıl savaşıyoruz. aslanlar cibi. tüşmanları pir pir öldüreyruz. derken pir gün pusuya düştük ve bizi esir...

10. V

93 Suzuki Vitara Kapıdan İçeriye Toz Alıyor Yorumlarınız

Ynt: 1993 Model 1.6 Vitara 5 Kapının İçeriye Toz Alması Arkadaşlar eğer kapı fitilleriniz hasarlı, yaralı veya yırtık değilse, benzin hortumlarının bir boy kalınını alıp, fitil ek noktasından fitilin içine sokarak da sorunu çözebilirsiniz. Şöyle düşünün, damara serum takmak gibi. Ben kendi...

11. V

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) Arkadaşlar, don't panik :) Tamam, ormana girmek o tarihe kadar yasak ama, eğer Manisa etrafında bir yerde olacaksa ormana giriş izni ıvır zıvır filan sorun değil. Yeri belirlerken, orman ya da kamping diye...
  12. V

Bu Fotoğrafın Sahibi Benim, Ama Herkes Kullanıyor !!!

Ynt: Bu Fotoğrafın Sahibi Benim, Ama Herkes Kullanıyor !!! Şüpheli değil, sebep belli ; daha önceden de yazmıştım gerçi, bi sürtüşme sonrası ölüyor zavallı. köküne kibrit suyu dökseler de kurtaramıyorlar :)

13. V

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) Abi o zaman yine Kemalpaşa tarafındaki bölgeyi araştırmam gerekiyor. Aslında, şehir merkezi ya da alışveriş noktası yakın olsa aklımda iki yer var. Dağ başı ve müthiş bir manzara var bu her iki noktada. Ama hem...
  14. V

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) Tamam, o zaman bir düşüneyim ; Salihli Sart yakınlarındaki çamur banyoları arkasındaki derenin kenarı ve o güzel arazi olabilir. Bi ara çok gezdiğim bir bölge vardı, Kemalpaşa yolundan Ören civarına giderken bol...
  15. V

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) Abi siz planlayın, ben her noktaya uyarım. Fakat Manisa'ya çok uzak bir nokta olmazsa süper olur. Herhangi bir arıza durumunda yetişmem açısından.. Ama farketmez. Yine de gelirim.

16. V

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) planladığın bir yer var mı? kafadan iki araba hazırız zaten :)
  17. V

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) Ahmet hadi önümüzdeki hafta sonuna bir gezi planlayalım :)
  18. V

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) Çadır altında mangal muhabbeti.. Offf off, süper olur be Ahmet. Yağmur yağdığında yapalım bunu :)

19. V

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) off road'çı dediğin, hadi kalk gidiyoruz deyince, nereye diye sormayandır :) çamur mu çamur, kar mı kar, dağ mı dağ ! bas gaza :)
  20. V

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) Serkan sen yürümesen de olur ki :) Melekler yürümez ki, uçar :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,178
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR