Arama sonuçlarınız

1. V

Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) Murat gelse de link verse, ben fotoğrafları bilgisayara yükledim bekliyorum :)

2. V

2003 Model L200'de Hararet ?..

Ynt: 2003 Model L200'de Hararet ?.. Unutmadan belirteyim, aracın harareti normalken, o ibre tam ortada duruyor. Sadece 13 kilometrelik asfalt bir tırmanma esnasında bu hale geliyor. Aracın termik fanı yeni değişti. radyatör yeni temizlendi. Su ve antifiriz tamam. Yani bakım full. Ama ibre...
  3. V

2003 Model L200'de Hararet ?..

2003 Model L200'de ortalama hava sıcaklığı 35 derece iken ve uzun bir rampada hararet aşağıdaki resimdeki gibi bir hal alıyor. Bu normal mi?

4. V

Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) Kamp alanına sabah ulaştım. Herkes yeni gelmişti zaten. Şu an eve gireli 20 dakika oldu, kamptan ayrılalı yarım saat. Cumartesi günü ve gecesi çok güzel geçti. Ormandan taşıdığımız kuru ağaçlar, mangal keyfi, kamp...
  5. V

Bu Fotoğrafın Sahibi Benim, Ama Herkes Kullanıyor !!!

Ynt: Bu Fotoğrafın Sahibi Benim, Ama Herkes Kullanıyor !!! teşekkür ederim.. fotoğraf makinam bir an olsun yanımdan ayrı duran bir eşya değildir :) fotoğraf çekmeyi çok seviyorum. ara sıra böyle şeyler denediğim oluyordu, bu en beğenileni oldu. teşekkürler ..

6. V

Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Duyurusu (29-30 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Duyurusu (29-30 Ağustos 2009) Umarım bu mesajı sabah okuyan olur, arkadaşlar ben sizi Salihli ya da Sart'ta karşılayacağım. Nerede buluşabiliriz? Bu arada benim telefonum 0.543.907.78.23 Bu numaradan bana ulaşırsanız sevinirim. Not : Bu...

7. V

Ford mu? Nissan mı?

Ynt: Ford mu? Nissan mı? o garantiyi neden 200 bin km veremiyorlarmış :) neyse. hayırlısı olsun.
  8. V

Ford mu? Nissan mı?

Ynt: Ford mu? Nissan mı? Nissan, Ford ve Mitsubishi kullanan biri olarak size biraz anlatayım, belki yanlışlarım olabilir ama genel olarak diğer tespitlerle uyum sağlayan izlenimlerdir ; Ford Ranger kullandım 2 yıl kadar : Yakıtı hakikaten içiyor. Ayrıca genel görüntü olarak çok fazla iyi...
  9. V

Ford mu? Nissan mı?

Ynt: Ford mu? Nissan mı? Ford ranger kullandım ben. Yakıt konusunda tam bir canavar.. Ve o kadar rahat değil. Şu an ortağımda Nissan var, 150 binde motor yedi. tanıdığım tüm Nissancılar şikayetçi. Bence de ya Toyota, ya da Mitsubishi.

10. V

6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009)

Ynt: 6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009) Numaran var Özgür'cüm fakat senin orada olmadığını bildiğimden aramadım. Keşke arasaymışım.

11. V

6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009)

Ynt: 6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009) Abi iş gereği Salihli'de oturuyorum zaten. Ve Bozdağ'da benim sorumluluk alanımda. Bir sorun olmazsa mutlaka geliyorum. Sizi Sart'ta ben karşılarım hatta. Bozdağ'ıda avucumun içi gibi bilirim. Bir kaç...
  12. V

Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Duyurusu (29-30 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Duyurusu (29-30 Ağustos 2009) Ama bu başlığı bana link atmamak harbi ayıp :) Bozdağ benim evime yarım saat. Avucumun içi gibi :) Az dolaşıp batmadık dağlarda. Jandarma kurtardı sonra. Listeye ekleyin abiler aplalar :) SON DURUM ...

13. V

Ynt: 6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009) Aslına bakarsanız, çalıştığım için ancak o saate gelebildim. Listeye adımı yazıp gelmemek ayıp olur diye 85 km yolu neredeyse rekor bir zamanda geldim. Ama nafile oldu. Fotoğrafları da görünce iyice...
  14. V

Ynt: 6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009) iftardan yarım saat sonra teşrif etmiş olmama rağmen kimsecikleri göremedim. bahçede olabilme ihtimalinize karşı orda turladım biraz. ateş yutan adamlar, osmanlı kıyafeti giymiş baylar bayanlar filan ama...
  15. V

Bu Fotoğrafın Sahibi Benim, Ama Herkes Kullanıyor !!!

Ynt: Bu Fotoğrafın Sahibi Benim, Ama Herkes Kullanıyor !!! O merasim esnasında çektiğim fotoğrafla birlikte, bu muhabbetin buralara kadar gelmesi müthiş bir şey :) Ah ah, hep kaybedince anlıyoruz canlının da cansızında değerini :) Keşke rahmetli de aramızda olsaydı da görseydi bu günleri ...

16. V

Ynt: 6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009) Uzun zamandır bir etkinliğe katılmadım.. Hem de anlamlısından.. Süper.. Büyük ihtimalle ordayım.. SON DURUM ; Katılımcılar; 01- Ozzz 02- TezzMertek 03- yelola 04- EsR@ 05- legolas 06- ozhtc35 -Hatice...
  17. V

Kumda Gitmek İçin Ne Yapmalı??

Ynt: Kumda Gitmek İçin Ne Yapmalı?? palet çözüm olabilir. bunun yanı sıra diferansiyel kilidi de kumda epey faydalı olur. ama kullanıma bağlı olarak herşey değişebilir.
  18. V

İzoff Karadeniz Turunda Yaban Tv Yayında (18-26 Eylül 2009)

Ynt: İzoff Karadeniz Turunda Yaban Tv Yayında (18-26 Eylül 2009) bir karadenizli olarak katılmayı çok istediğim bir gezi planı aslında. Kontenjan var mı, yoksa sınırlı sayıda araç ve kişinin katılacağı bir gezi mi?

19. V

Otomatik Vitara İle Karda Veya Buzda Rampa İnişleri

Ynt: otomatik vitarayla karda veya buzda rampa inişleri Uzun zaman önce otomatik vitara ben de kullandım. Ama bu gibi bir durum başıma hiç gelmedi. Bende merak ettim şimdi. Ama tahminimce Low 4x4 ayarında araç hızlanmaz. Yani umarım öyledir. Otomatik duayenleri bu konuyu aydınlatmalı bence de :)
  20. V

Youtube Videolarını İzlemek İçin

Ynt: Youtube Videolarını İzlemek İçin Bende Youtube Jacker programı olmasına rağmen, son dönemlerde videolar açılmıyordu. Hata veriyordu. Yukarıda yazılanları uyguladım, sorun çözüldü.. Çok teşekkürler..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,178
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR