Arama sonuçlarınız

1. 8

Yeni CD çalar.

Ynt: Yeni CD çalar. Kardeş,o teyp yeni model Duster'larda geliyor artık.Teyp değişti yani ,Lantirn kardeşin aracının üstündeydi o teyp yani orjinal...

2. 8

Duster'ım ile Videolarım

Ynt: Duster'ım ile Videolarım Teşekkürler.
  3. 8

Duster'ım ile Videolarım

Ynt: Duster'ım ile Videolarım İzleyemiyoruz,üyelik istiyor sanırım.

4. 8

2013 Modellerde Duster’ın Kasası Değişiyor ve Otomatik Şanzıman Geliyor mu?

Ynt: 2013 Modellerde Duster’ın Kasası Değişiyor ve Otomatik Şanzıman Geliyor mu? Vallahi,ben Renault ve Dacia Duster'ın üretim vidyolarını izledim de Renault Duster da aynı Dacia Duster gibi iken bu yıl makyajlandı.Belki aynı Renault gibi olmayabilir ama Dacia da mutlaka makyajlanacak ve cam...
  5. 8

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Engin Bey,aracınız hayırlı,uğurlu olsun.Araba birkaç eksiği dışında gayet güzel ve kullanışlı bir araç.Nasipse ben de alacağım sizinkinden yaz aylarında. Güle güle kullanın...

6. 8

Ynt: 2013 Modellerde Duster’ın Kasası Değişiyor ve Otomatik Şanzıman Geliyor mu? Dacia Duster 32 sene aynı kalamaz,arkasında Renault ve Nissan var. Rezil olurlar sonra. Lada'ya benzemez Renault ve Nissan.

7. 8

Ynt: 2013 Modellerde Duster’ın Kasası Değişiyor ve Otomatik Şanzıman Geliyor mu? Brezilya'dakiler de aynı Dacia gibiydi.Yeni güncellendi.
  8. 8

Ynt: 2013 Modellerde Duster’ın Kasası Değişiyor ve Otomatik Şanzıman Geliyor mu? Dacia da mutlaka makyajlanacaktır,ilk çıkışından itibaren bir aracı değiştirmeden 5 yıl satamazlar. Mutlaka makyajlanır bir -i ki sene içinde...
  9. 8

Yol Sesi Yalıtım vs.

Ynt: Yol Sesi Yalıtım vs. Yalıtım için önce aracın alt kısmını ve çamurlukları pütürlemek lazım.Biraz kesiyor sesi. Birkaç kat attırmakta yarar var.Hem paslanma olmaz hem de ses yalıtımı olur. Ben Fiorino'ya kullandım ve ses fark etti biraz.Sonra da kendim Fiorino'nun arka alt kısmına ve kapı...

10. 8

Fiyat ve Koşullar hakkında.

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. Hadi hayırlı olsun inşallah...

11. 8

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. Hayırlı olsun bakalım ama ben biraz daha bekleyeceğim sanırım.Sadece teyp değişmiş.Güle güle kullanın...
  12. 8

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Manuel vites,yazın 6 Lt civarlarında yakıyor da kışın 7Lt'den aşağı yakmıyor malesef. Fazla yakıyor yakmasıo gerekenden,çok da sert kullanmam genelde.

13. 8

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Multijet,motor olarak az yakan ve sorunsuz bir motor tabi ki ama fabrika verileri ile örtüşmüyor tabi ki. :) Bende power box da var ama. Yakması gerekenden fazla yakıyor gene de.
  14. 8

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Hayırlısı Hayırlısı artık,bende 1.3 multijet 95 bg Fiorino var o da 7 Lt'den aşağı yakmıyor şehiriçinde. :)
  15. 8

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Teşekkür ederim Bilal Bey size de.Bekleyin,nasip olursa,Allah'ım izin verirse 5-6 ay içinde aranızdayım. :)

16. 8

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Teşekkürler Cem kardeşim.
  17. 8

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Arkadaşlar,Dacia Duster 4x4, dci 110 bg,esp+asr,güvenlik paketli,look paketli aracı olanlar bana aracın ruhsattaki ağırlını ve aracın vergisinin arazi aracı olarak mı alındığını söyleyebilirler mi acaba? Sevgiler...
  18. 8

Gri Plastiklerde Boya Atması!

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! Bu tür şeyler sadece Dacia'ya ya da Toyota'ya özgü değil her markada olabilecek şeylerdir. Mercedes,Audi,Vw... Hepsinde olabilir böyle şeyler. Nesnel yorumunuz için Teşekkürler.

19. 8

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. Hadi hayırlısı,inşallah değişiklik vardır.Bekliyoruz sabırsızlıkla...
  20. 8

Gri Plastiklerde Boya Atması!

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! + 2012 Çok güzel yazmışsın Serkan kardeşim. "Kimse yoğurdum ekşi demez." diye bir atasözü vardır.Kimine Subaru en iyidir,kimine Toyota,kimine Wv,kimine Dacia... iyidir. Başkasının sahip olduğu aracı sürekli kötülemeye çalışmak sadece ayıptır. Her aracın...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,178
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR