Arama sonuçlarınız

1. 8

Gri Plastiklerde Boya Atması!

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! Boyadan başka bir şeyle düzelmez o sanırım. Neden bu kadar erken attı acaba?

2. 8

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Bence de aracın arka diz mesafesi gayet iyi. O yüzden almayacaksanız bir daha düşünün derim.
  3. 8

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Aracın arazi performansı gayet iyi demek, iyi olduğunu belirtir.Tamamen 4x4 amaçlı bir araç olmadığı halde arazide çok iyi işler yapabilen bir araç demek,niye inkar ediyorsunuz hala? Low olmasa da ağır devir birinci vitesi var onun da,Nissan Qaqhai'de yok bu...

4. 8

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Beyefendi,size yazamazsınız diye bir şey demedim. Yazdıklarınızı takip ediyorum sürekli. Duster'ı beğenmiyorsunuz,olumlu bir şey söylemiyorsunuz hakkında.Ben bunu belirtmek istedim. Yani sürekli bir çekişme içerisindesiniz. Buradaki insanlar araçlarını...
  5. 8

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Duster sahibi olmayanlar neden bu kadar takmış durumdalar acaba? Yazılan her mesaja Duster'ı küçük düşürmeye çalışacak cevaplar neden veriliyor? Eleştiri olmalı tabi ama Duster sitesinde Duster'ı olmayanlar ve başka araca sahip olanlar her şeye de aracın...

6. 8

Fiyat ve Koşullar hakkında.

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. Ben de resimleri görünce sizin gibi düşündüm,eğer bahsedilen teyp Renault'larda kullanılan teyp ise cam kumandalarının yerlerinin de değişmiş olması lazım.İnşallah öyledir,ben de onu bekliyorum. Araba 2009 yılında üretime başlamış sanırım.Yani bu 3. senesi ve...

7. 8

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. Brezilya'dakinin gelmeyeceğini ve bu konsolun geleceğini nereden öğrendiniz acaba,bilgiler kesin mi? Ayrıca Brezilya'daki gelmese de verdiğiniz resimde cam kumandaları kapılara alınmış o zaman. Resimdeki gibi olsa da yeter bize,o da gayet güzel. :) Ben de...
  8. 8

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. Aracınız gelince konsol resimlerini koyar mısınız acaba? Ben de alacağım da inşallah. Konsol yenilenir diye ümit ediyorum,onu bekliyorum.
  9. 8

Ben de aileye katıldım:) İŞte Dusterim... Ghostduster:)

Ynt: Ben de aileye katıldım:) İŞte Dusterim... Ghostduster:) Hayırlı,uğurlu olsun...

10. 8

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Arkadaşlar,Fiat Fiorino 1.3 Multijet 95 bg aracım da şehir içi 7-8 lt'den aşağı düşmüyor.Sizin araca normal 8 lt,canınızı sıkmayın.

11. 8

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri Arkadaşlar,her aracın kendisine göre artıları ve eksileri vardır. Araçlar birbirleri ile aynı değil ki neyi kıyaslıyorsunuz? Ayrıca Duster'ı kötüleyip duran arkadaşlar,sizin aracınız Duster değilse neden bu kadar sorun yapıyorsunuz? Duster...
  12. 8

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri Herkes aracından memnunsa fazla söze gerek yok bence. Tartışmaya da gerek yok. Herkes sevmiş,almış aracını,güle güle kullansın.Her aracın kendine göre değişik özellikleri vardır. Tartışmaya gerek yok. Kimse yoğurdum ekşi demez...

13. 8

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Arkadaşlar,4x4 ve 4x2 tartışması gereksizdir.Madem 4x2 de gidiyor her yere firmalar niye uğraşsın ki 4x4 ile? Üretmeye,kaynak ayırmaya,ar-geye bile gerek yoktu o zaman. 4X4 her yerde ve her koşulda 4x2 araçtan daha iyidir,daha avantajldır.Birisi de 4x4 ile 4x2 aracın gittiği yerden gidemiyorsa...
  14. 8

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Ali ŞEN kardeşime katılıyorum,yani değişeceğine en fazla 6 ay gibi bir süre olduğunu bile bile de eskisi alınmaz tabi ama 1-2 yıl da beklemenin anlamı yok.O zaman da sen makyajlısını alırsın,bir-iki yıl sonra da kasası değişir. :)
  15. 8

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi İşte öyle bir imkanımız olursa iyi olur ama o zaman da astarı yüzünü geçebilir. :)

16. 8

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Duster bir süre sonra mutlaka makyajlanacak ve ekslikleri giderilecek ama ne zaman? Bunu bekleyip görmek lazım,aynı aracı hiç değiştirmeden 5 yıl satmaz ve satamaz hiçbir firma. Mutlaka değişir,Renault'a benzer ya da benzemez onu bilemem ama bu konsolun...
  17. 8

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Bilal Bey'in ve sizin dediğiniz gibi işte o sebeplerden değişmesi lazım konsolun. :)
  18. 8

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Ağır eleştiri yapmadık ki,sadece konsol ve cam kumandaları daha modern olsa iyi olur diyoruz. Fiyatı uygun olsa da yeni bir aracın kumanda kısımları ve konsolu daha modern olmalı. Benim Fiorino da fiyatı uygun bir araç ama konsolu ve kumandaları,daha...

19. 8

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Bu da değişir mutlaka da yani Dacia Duster,ne zaman işte? Sorun burada... Renault Duster'ın konsolu gayet iyi,dediğiniz gibi parasını verelim... :)
  20. 8

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Serkan kardeşim,sana kesinlikle katılıyorum. :) Ben de öyle düşündüm bugün,nasip olursa yazın alayım diyorum inşallah. Yoksa bekle bekle nereye kadar? :) Değişirse ben aldıktan hemen sonra, yapacak bir şey yok. Yok değişmezse zaten ben buna 4-5 yıl binerim.O...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,178
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR