Arama sonuçlarınız

1. 8

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Hatta,konsolu tamamen değil de teyp, ve kumandaların orayı değiştirsinler,cam kumandalarını kapıya alsınlar,tavan lambası koysunlar o da yeter bana. :)

2. 8

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Monti Bey,doluluk derken Duster'ın doluluğu iyi zaten. Fakat bu konsol ve bu şekilde aracı uzun süre satamazlar,mutlaka değişiklik olmak zorunda. Kullanıcılar mutlaka bundan şikayet etmişlerdir. Ön konsol ve cam kumandaları değişmeli en azından.
  3. 8

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Benim de kastım bu işte. :) Bunları yapsa, yapmak zorunda zaten, yeterli.3-4 yıl aralığında makyajlanmak zorunda araç.Aynı aracı 5 yıl o şekilde satmak yanlış olur.Çünkü aracın eksiklerini kendileri de takip ediyorlar,vatandaşın şikayet ve önerilerini de...

4. 8

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Bilal Bey, Duster,Koleos gibi olamaz zaten. Bunu beklemek aptallık olur.Bizim beklediğimiz,ön konsol,cam kumandaları,tavan lambası gibi eksiklerin tamamlanması. Değişiklik olarak bunları yapsa yeter zaten.Donanım olarak Laurate gayet yeterli fiyatına...
  5. 8

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Tabi,makyajlama ihtiyacı dediğiniz sebeplerle beraber artık 3 yıl da bir araç için uzun bir süre hele kullanımdayken. Tüm firmalar satışlarını arttırmak istedikleri için değişikliğe ihtiyaç duyar tabi. Ama çok satılsa da ilk çıkan aracın eksiklerinin...

6. 8

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Sevgili Olgun CANDAN,teşekkür ederim öneriniz için.Şunu biliyoruz ki her araç 3 yılda bir makyaj ve 5 yılda bir de kasa değişikliği yapar.Bu yılın sonunda muhtemelen bir makyaj olur diye düşünüyorum.Fiorino daha yeni,evet. Ama dediğiniz gibi Duster da :"...

7. 8

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Forumu baya inceledim zaten. :) Cam kumandalarını da gördüm fakat ben bir şeyin orjinalinden yanayım.Çünkü sonradan yapılanlar genelde tutmuyor pek. :) Ya aslında çok da sorun değil onlar da almışken tabi değişeni olursa onu alalım. Bu yılın sonuna kadar...
  8. 8

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Yüklemek değil de Monti Bey,şu ön konsolu biraz daha modern yapsalar ve cam kumandalarını da kapılara alsalar fazla bir şey istemem zaten. :) Fiyat,performans,tüketim açısından Duster gayet iyi bir araç.İnsignia işçiliği ve kalitesinin beklemiyorum zaten. :)...
  9. 8

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Sevgili Monti Bey, zaten araç 2010 yılında üretilmeye başlandı sanırım.Malumunuz üzere her araç genelde 3 yılda bir makyaj görür ve 5 yılda bir de kasa değiştirir. Araç kasa olarak güzel,hoşuma gitti.Siyahı hele çok şık duruyor. Aslında aklımda İnsignia...

10. 8

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi De la: akbiyikfatih82@mynet.com Trimis: 2 martie 2012 14:09 Către: VOCEA Clientului Subiect: Dacia Duster 1.5 DCİ 4X4 LAURATE Dear Dacia, I want to buy a Duster at the end of this year but I want to learn when Dacia Duster is going to change? I learnt...

11. 8

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Arkadaşlar,herkese merhaba. Ben de size katılmak istiyorum inşallah.Nasip olursa Dacia Duster 4x4 Laurate,esp+asr opsiyonu ile almayı düşünüyorum fakat bu Renault Duster'ın içini görünce acaba Dacia Duster da böyle olur mu ki diye bir soru geldi aklıma. Renault...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,178
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.