Arama sonuçlarınız

1. demir545

frontera kalkış ve çekiş sorunu 2

Ynt: frontera kalkış ve çekiş sorunu 2 fronteracı abiler aynı sorun bende de var malesef =( araba resmen afedersiniz eşşek ölüsü gibi gitmiyor düz yolda 120 yi zor görüyor koskoca jip! ustam hava akış metre değişecek dedi.. aracım 95 2.0 sport

2. demir545

fronteramı satıyorum...

Ynt: fronteramı satıyorum... umarım ilan linkini vermemde bir sakınca yoktur.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-opel-muhendisten-temiz-4x4-orjinal-frontera-115708612/detay/ emre bey bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum frontera hakkında bilgili olduğunuz aşikar..
  3. demir545

fronteramı satıyorum...

herkese selam.. 95 model sport fronteramı satmaya karar verdim öğrenci olduğum için daha küçük bir araba almak istiyorum..arabanın motoru full yapıldı kranka kadar herşey değişti.. buradaki abilerin tanıdığı almak isteyen bir arkadaşı vardır diye burayada bir yazıyım dedim..cevaplarınızı bekliyorum

4. demir545

Frontera 2.4i Nasıldır ?

Ynt: Frontera 2.4i Nasıldır ? 12 buçuğu biriktirin alın götürün hayrını görün arabanın
  5. demir545

frontera krank mili kırıldı ???

Ynt: frontera krank mili kırıldı ??? cevap verecek kimse yokmu ?

6. demir545

Frontera 2.4i Nasıldır ?

Ynt: Frontera 2.4i Nasıldır ? ümit bey siz bütçenizi bir söyleyin belki olur nasipse çok mu az 10 falan mı var elinizde ?

7. demir545

Frontera 2.4i Nasıldır ?

Ynt: Frontera 2.4i Nasıldır ? ümit bey bende de 2.0 sport var 95 model malum sitede elazığda araç 14.500 fiyatı aklınıza gönlünüze yatarsa arayın bütçenize göre pazarlık ta olur..motor full yeni yapıldı krankına kadar
  8. demir545

frontera krank mili kırıldı ???

herkese iyi günler.. fronteram motor istiyor fakat birşey duydum eğer krank milinin üzerindeki numaranın son rakamları 588 ise sadece krank mili 1300 lira imiş.. bu beni çok korkuttu fakat başka biriside dedi ki 588 sadece 2.2 lerde çıkıyor dedi benmki 2.0 motor...bir bilgisi olan var mı bu konuda ?
  9. demir545

fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

Ynt: fronteranız kaç kuruş yakıyor ? baktım onları yapıcam inşaallah bakalım ne olacak onların toplam masrafı ne kadar olur acaba...

10. demir545

Ynt: fronteranız kaç kuruş yakıyor ? acaba ben neler yapsam düzelir düşer 40 kuruşa yahu ???

11. demir545

Ynt: fronteranız kaç kuruş yakıyor ? 40 KURUŞ YAKIYORSA ÇOK İYİ HOCAM ŞEHİR İÇİ... YAKITI DÜŞÜRMEK İÇİN YAPTINIZ MI HİÇBİRŞEY HOCAM ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM..
  12. demir545

frontera antifiriz hakkında ???

herkese selam.. yaklaşık 2 hafta önce fronterama usta tarafından antifiriz koydurttum.. bugün kaputu açıp bir baktım ki dibinde çok az kalmış bu nasıl oldu ? şimdi tekrar mı koymam lazım ? ayrıca ben şu an erzurumdayım burada hava hep -25 lerde geziyor ve ben arabayı mecburen bir ay kadar...

13. demir545

Ynt: fronteranız kaç kuruş yakıyor ? bu fronteralar hep böyle çok mu yakıyor benimki 1995 2.0 i sport 55-60 kuruş arası yakıyor lpg de.. acaba bu konuda yakıt tüketimini azaltan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
  14. demir545

Frontera Arazi Vitesim Çalışmıyor ?

Ynt: Frontera Arazi Vitesim Çalışmıyor ? ustaya değil de opel yetkili servise götürsem daha iyi olmaz mı ? çok mu para alıyorlar
  15. demir545

Ynt: Frontera Arazi Vitesim Çalışmıyor ? menderes bey benim ön tekerlerde çekiş yok ben porya kilitlerindedir dedim ama daha farklı bir masrafı var mıdır acaba bir bilginiz var mı bu konuda ?

16. demir545

Ynt: fronteranız kaç kuruş yakıyor ?
  17. demir545

benim fronetra 2.0 sport erzurumdayım yaklaşık şuan şehir içi 60 kuruş yakıyor kilometreye...fronterası olanlar paylasabilir mi bnmki neden bu kadar çok yakıyıor ?
  18. demir545

Gürcistan Bekle Bizi

Ynt: Gürcistan Bekle Bizi emre bey gezi için neler gerekiyor.. ben erzurumda yım bende fronti 2.0 var katılabilirmiyim

19. demir545

frontera sola sinyal vermeme sorunu

Ynt: frontera sola sinyal vermeme sorunu ya bide sıkıntı fenni muayeneden geçememesi... geçemez değil mi muayeneden?
  20. demir545

Ynt: Frontera Arazi Vitesim Çalışmıyor ? o sitede illaki fronteranın kini mi almamaız lazım ? örneğin 300 lük olan toyatanın kini alsam olmaz mı

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,178
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR