Arama sonuçlarınız

1. demir545

Frontera Arazi Vitesim Çalışmıyor ?

http://www.tarotostore.com/PORYA-KILITLERI,LA_277-2.html#labels=277-2&stockOnly=0&type=catalog&searchalpha=&searchprice=asc&tp= bu adreste 300 liraya falan var... bunlar olmaz mı benimkine ? veya daha ucuz bulabileceğim bir yer var mıdır ?

2. demir545

Frontera Arazi Vitesim Çalışmıyor ?

herkese selam.. 95 model fronteramın arazi vitesi çalışmıyor 4h veya 4l ye aldığımda önlerde dönme olmuyor( rampaya alıp denendi) bunun nedeni ve maliyeti nedir ?
  3. demir545

frontera sola sinyal vermeme sorunu

Ynt: frontera sola sinyal vermeme sorunu sigortalara baktım ama çok karışık...anlaşılan sanayiye gidicem mecburen :(

4. demir545

Ynt: frontera sola sinyal vermeme sorunu murat flaşörde yanıyor ama bütün sinyaller... patlak değil yani
  5. demir545

Semt Pazari

Ynt: Semt Pazari fiyatını bende göremedim ?

6. demir545

Ynt: frontera sola sinyal vermeme sorunu bu cevap tan hiçbirşey anlamadım..çözümde yok yani bu cevapta yinede sağolun ama bilen bir abimiz cvp veremez mi bu konuya...ampuller patlak değil 4 lüleri açınca yanıyor..

7. demir545

herkese selamlar....95 model fronteram sola sinyal vermiyor fakat flaşörlerde 4ü de yanıyor..yani lambalar patlak değil..aşagıdaki verdiğim fotoğrafta ki siyah kutudan ses geldiğini gördüm....sağa sinyal verdiğim de arabanın göstergesindede sinyal verdiği yazıyor fakat sola verince hızlı hızlı...
  8. demir545

frontera sabah çalışma sorunu

Ynt: frontera sabah çalışma sorunu sıralı sistem
  9. demir545

4l ve 4h arazi vitesleri

Ynt: 4l ve 4h arazi vitesleri osman bey sizin aracınız çok güzel gövdesi hava yastığı...bnmki 95 hava yastığı bile yok :) neyse aslında arazi vitesinden daha büyük sorunum var o da sabah çalışma sorunu...erzurumda hava çok soğuk -25 30 larda hep acaba ondan mı ? fakat sanah yarım saat...

10. demir545

Ynt: frontera sabah çalışma sorunu hocam öyle diyorsunuz ama imkanı yok çalışmaz sanah gaz vermeden.. öyle 2 binde falan çalışmıyor ki belki 10. marş bastığımda hafif alıyor gaz vermezsem yine pııırrr diyip stop ediyor..

11. demir545

selamün aleyküm...erzurum merkezde 95 model fronteram sabahları çok zor çalışıyor...hele bugün yarım saate yakın uğraştırdı..özel servisteki usta sabah çalıştırdıktan sonra gaz verme kendisi rolantide çalışsın dedi ama gaz vermesem imkanı yok hemen stop edecek...acaba ateşlemede sorun mu...
  12. demir545

4l ve 4h arazi vitesleri

Ynt: 4l ve 4h arazi vitesleri hocam..ekranda hiç 4 çeker lambası falan yanmıyor ki bnm..sizin arabanız 95 model mi ?... aslında kullanım kılavuzu bulsam bunların hepsi yazar kullanım kılavuzu nereden bulabilirim bileniniz var mı ?

13. demir545

4l ve 4h arazi vitesleri

Ynt: 4l ve 4h arazi vitesleri kimse bana yardım edemez miii?
  14. demir545

4l ve 4h arazi vitesleri

arkadaşlar..aracım 95 frontera..4 çekere almak için 2h dan 4h a almak gerekiyor değil mi ?...birde diğer sıkıntım vites 4l ye geçmiyor bastırıyorum bastırıyorum geçmiyor..95 model fronterası olan varsa şemasını bilir..bana bi yardımcı olun lütfen
  15. demir545

95 model fronteraya far arıyorum

95 model frontera mın sağ ve sol farları çok kötü durum da..nasıl temin edebilirim..parçaçılarda 400 tl.. çok fazla değil mi ? yardımcı olursanız sevinirim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,178
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR