Arama sonuçlarınız

1. rocco

2.0 v6 için yükseltme kiti ve lastik

Ynt: 2.0 v6 için yükseltme kiti ve lastik Abi renault elimden bi çıksa hazırda vitara var da satılmıyo lanet :( mutlu abinin vitarasının kapısından döndük bidaha da denk gelmedi

2. rocco

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selamlar bendeniz Emre Çalış. 18 yaşındayım. Bolu'nun Mengen ilçesinde yaşıyorum lanet öss'ye girdim üniversite kazanmayı bekliyorum. 12 yaşımdan beri direksiyondayım. Off-Road küçüklükten kalma bi tutku, binek aracım satıldığında 4x4 alıp tanışağım. Sizlerin...
  3. rocco

Kişisel Galeri (mountaineer16)

Ynt: deneme çekimlerim (lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var) Ellerinize sağlık gerçekten bazıları çok başarılı..

4. rocco

Vitara'nın Sevmediğiniz Yönleri

Ynt: Vitara'nın Sevmediğiniz Yönleri Henüz Vitara sahibi olamadım, aracım satılana kadar da olamayacağım sanırım.. :) En sevmediğim yönü bağımlılık yapmasıdır, sahibinden.com ile gezenbilir arasında bütün günü geçirmektir.. :) selamlar..
  5. rocco

2.0 v6 için yükseltme kiti ve lastik

Ynt: 2.0 v6 için yükseltme kiti ve lastik Selamlar oğuz abi, maliyeti en ucuza gelen yükseltme şekli hangisidir? Öğrenci adamım sıkmayalım dimi :)

6. rocco

Carbon Vinyl Kapladım Yorumlarınızı Bekliyorum

Ynt: Carbon Vinyl Kapladım Yorumlarınızı Bekliyorum Elinize sağlık hocam çok güzel olmuş inşallah sıkıntı vermez.. Aramızda değişiklik arayanlar için iyi oldu bu güle güle kullanın :)

7. rocco

Yeni Grand Vitara'ya kıyılır, LPG takılır mı ?

Ynt: Yeni Grand Vitara'ya kıyılır, LPG takılır mı ? Arkadaşların dediği gibi devir ekonomi devri, LPG taktırıp performansının azalmasını istemiyorsanız LPG charger taktırın. Abimin 1.6 Fiat Brava'sında gercekten benzin performansını saglıyor, hem ekonomik hem güçlü. Subaplara zarar verir mi...
  8. rocco

Grand Vitara Fotoğrafları ( Yalnız Kurt)

Ynt: Grand Vitara Fotoğrafları ( Yalnız Kurt) valla bayıldım Allah nazardan saklasın yolunuz hep açık olsun :)
  9. rocco

1.6 JLX arıyorum..

Ynt: 1.6 JLX arıyorum.. Görmek isterim, calis_emre.14@hotmail.com maille gönderirseniz sevinirim hocam

10. rocco

1.6 JLX arıyorum..

Ynt: 1.6 JLX arıyorum.. sağolun hocam aşıyor :)

11. rocco

1.6 JLX arıyorum..

Ynt: 1.6 JLX arıyorum.. sağol hocam 3 kapılı arıyorum
  12. rocco

1.6 JLX arıyorum..

Merhaba arkadaşlar, yeni yeni 4x4 zevkini tatmak istiyorum, kazasız masrafsız korkmadan binebileceğim bir 1.6 JLX arıyorum. Bütçem 14.000 TL kadardır yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,178
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR