Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Td Xl-7 (2006) Azami Lastik Ebadı
Bayram kardeş aracın hayırlı olsun. Rizede kini mi aldın? Lastik orjinaline sadık kal. Başka bir jeepte competus kullanıyordum. Yumuşak hamurlu lastik alma bence.
Ynt: Cemre Karadeniz'e Düşmüş Dediler...
Burası Doğu Karadeniz gayri resmi olarak da cemre düşmedi. Bence dönün Sinopu'da boşverin. Sizin karavana yazık gezebileceği onca yaylayı gezemeyecek.
BİR KAÇ AY SONRA BATUM'A KADAR GELİN.
Emin olun siz ve karavanınız çoook daha fazla keyif...
Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız
Şaka maka az kalsın bende alıyordum bu tüp hikayesine almamıştım. Gittim 4runner aldım. Şimdi de sattım. Kaşıntı var. Karavan mı? Jeep mi? Yeni Otomobil mi? Sayın TULUMCU hemşehriyiz. Aynı derede yaşıyoruz. Sizin arabanıza bile binmişliğim...
Ynt: N2 Sınıfı Araç N1 Sınıfına Geçebilirmi?
Aracınız hayırlı olsun. Bugünlerde ben de transporter yüksek tavan 4x4 ve farklı bir kaç model bakıyorum. Temizi çok zor çoğu çok yüksek kilometrelerde. Temiz olanda çok pahalı . Satıcılar karavan dönüşümü işini çözmüşler dolayısı ile fiyatlar...
Ynt: Defender 130 Lpg Yada Dizele Dönüşüm
Ne diyeyim şimdi kendime 4runner 2.4 benzinliyi yeni sattım. bilsem uğraşırdım. Şimdide kafa karışık ama bunu not ediyorum. İhtiyaç olursa başınıza ekşirim.:)) Teşekkürler.
Ynt: Defender 130 Lpg Yada Dizele Dönüşüm
Verdiğiniz güncel bilgi midir? Motorun üretilmemesi, daha güçlü olması gibi şarlar konuşuluyordu önceden teşekkürler.