Arama sonuçlarınız

1. cirakoglu

Ardeşen Offroad Oyunları ( 14 - 15 Temmuz 2012)

Yapacağız dediler, yaptılar oldu......

2. cirakoglu

Satılık - 1994 Model Toyota Runner 3.0TD - SATILDI

bu araç karadenize gelecek....
  3. cirakoglu

Takoser'den 1998 TDİ Beyaz inci 110 kapalı kasa daha.

Ynt: Takoser'den 1998 TDİ Beyaz inci 110 kapalı kasa daha. Hey Maşallah... Yakıt bidonları Gürcisttan dönüşü çok işe yarar... :)

4. cirakoglu

LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010) yokmu hic kackarlarin eteginde cekilmis 4x4 fotosu yahu Var ama skystar ve broadway ile :) çekilmiş. Rize deki konaklama rehberlik organizasyonunuza yardımcı oluruz. Ve Batum gezisi yaparsanız eşlik ederiz... . Ve bol...
  5. cirakoglu

Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Fırtına vadisinin 5. 7. km lerinde iki rafting tesisi var. Oralara Kurulabilir. Ama onlar vadinin aşağısında. Ayder de ücretli kamp alanı da var. Tabi ücretsiz kamp atılabilecek yasak olmayan yerlerde var. Çat vadisi tarafında da kamp atılacak yerler...

6. cirakoglu

Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Fırtına vadisinde bol miktarda kamp alanı var. Çadır açacaksanız plan yapmaya gerek yok. Mayıs ayı yukarılar soğuk olur dikkat..

7. cirakoglu

Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Bende Ardeşen de ikamet ediyorum..
  8. cirakoglu

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme erdal bey arazi aracı alacaksanız düşündüğünüz markalara girin forumda yardımcı olan mutlaka olur !
  9. cirakoglu

Defender Almak İstiyorum

Ynt: Defender Almak İstiyorum hayırlı olsun ....kazasız belasız günler..

10. cirakoglu

Toyota 4x4 Tek Kabin Arıyorum

Ynt: Toyota 4x4 Tek Kabin Arıyorum sahibindende var yeşil bursada adam 4x4 yok yazmış ama var gibi görünüyor..89 model ama yeni tip.. kolay gelsin..

11. cirakoglu

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları teşekkürler.. attığınız fotolara
  12. cirakoglu

Kaçkar Dağı Tırmanışı - Kaçkara Senenin İlk Karı Yağdı

Ynt: Kaçkar Dağı Tırmanışı - Kaçkara Senenin İlk Karı Yağdı. zirveye çıkmadım ama arkadaşlardan edindiğim bilgi çok zorlu bir parkur değil geldiğiniz zaman herhangi bir guruba takılıp çıkabilirsiniz diye düşünüyorum..zorluk derecesi çok yüksek değil... tabii kar olmayınca

13. cirakoglu

Kaçkar Dağları'nda Trekking

Ynt: Kaçkar Dağlarında Trekking her an yağmu yağabilir ama yürüyüş için sonbahar idealdir değişik renklerin içinde..
  14. cirakoglu

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme yapmadan gitmeyin diyebileceğim bir kaç şey yazayım... bekiroğlunda sütlaç rize liman lokantasında kavurma yeşil vadi de yemek çamlıhemşin pokut yaylasında bir gece çamlıhemşin fırtınada rafting yapmadan dönmeyiniz derim.. ama buranın güzelliklerini görmek istiyorsanız...
  15. cirakoglu

Rize Yaylaları

Ynt: Rize Yaylaları bahsi geçen yaylalar fırtına vadisinin (peruma) çamlıhemşin tarafındaki yaylalarıdır... :) yada özellikleri belirtilen yaylalar... ve en güzeli bence pokut tur...sonrada sal yaylasıdır...gittiklerime baktığım zaman...

16. cirakoglu

Dakar 2009 ve Toyota

Ynt: Dakar 2009 ve Toyota DEFENDER VE 4RUNNER BENZER ARAÇ GİBİ İKİSİDE HOŞ..
  17. cirakoglu

4 Runner Hakkında Bilgi ?..

Ynt: 4 Runner Hakkında Bilgi ?.. teşekkürler...kırmızısı 3. viteste uğultu yapıyormuş paslı bi iki yeri varmış onları yaptırdıktan sonra 17500 dedi arkadaş...
  18. cirakoglu

4 Runner Hakkında Bilgi ?..

Ynt: 4 Runner Hakkında Bilgi ?.. arkadaşlar sahibinden deki 4 runnerlerin 18 bin tl olanları hakkında bi şeyler yazabilirmisiniz? fiatlar nasıl sizce? Çağlar bey özellikle sizden yorum bekliyorum.. teşekkürler..

19. cirakoglu

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları izleyici olarak bulunduğum birkaç ayda bu forumda bir landrover kardeşliği var..gözüküyor..
  20. cirakoglu

Hangi Land Rover Alınır ?..

Ynt: Hangi Land Rover Alınır ?.. kapalı kasalar temiz olur gibime geliyor.. ama defender bana göre 5 kapılı olur... en güzeli ....

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,178
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR