Arama sonuçlarınız

1. NVR01

sıfır defender gösterge paneli dijital

Ynt: sıfır defender gösterge paneli dijital cebimi yolladım özelden ama sorun yok ürünü aldım çünkü her halukarda lazım bu ürün bize ...saygılar

2. NVR01

2011 White Toyota Hilux

Ynt: 2011 White Toyota Hilux teşekkürler ama onatça dan almadım mıçılardan aldım ,,orda 2 adet vardı birisi bal kahve diğeri gümüşdü ,,bizim tercihimizde beyaz olduğu için bu aracı aldık.....
  3. NVR01

Ynt: sıfır defender gösterge paneli dijital alıyorum o zaman pazartesi hesap no verin parayı havale edeyim....birde ben 2004 model göğüs takmayı düşünüyorum o göğüse bu saat uyuyormu motorumda bd30 motor 3000 cc nissan yanii ...saygılar

4. NVR01

2011 White Toyota Hilux

Ynt: 2011 White Toyota Hilux teşekkür ederim iyi dilekleriniz için .....
  5. NVR01

2011 White Toyota Hilux

Ynt: 2011 White Toyota Hilux slm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,,285 leri yeni topladıgım land roverime takacagım kışa kadar buna bişey yapmam herhalde dayanabilirsem :D 2012 de ewt makyaj yiyecekmiş ama ben bu tipleri daha cok begendiğim için aldım,,siyah renk 5-6 aracım oldu ve...

6. NVR01

Ynt: sıfır defender gösterge paneli dijital slm lar ürün duruyorsa diğeri onuda ben alayım kredi kartı gecerlimidir bide ürün sıfırdır dimi...saygılar

7. NVR01

2011 White Toyota Hilux

ewt arkadaşlar yeni aracım vatana millete hayırlı olsun faydalı olsun inşallah....(Özüme Döndüm) ;D ;D ;D
  8. NVR01

2011 2.5 dizel hılux

Ynt: 2011 2.5 dizel hılux valla kardeş 2 adet navara eskitmiş biri olarak söyluyorum ...navara 10 numara asfalt arabası ama cok nazik onu öğrendim yine söyluyorum asfaltta 10 numara arazide cok zorlanmaz ise yine 10 numara ama zorlanırsa olmuyo ....
  9. NVR01

2011 2.5 dizel hılux

slm arkadaşlar kısmet olursa 2011 model 4x4 beyaz renk bi hilux almayı planlıyorum ,,sizce nasıldır alınırmı,,beyaz renk baya cezb etti....saygılar

10. NVR01

defendere motor aranıyor

Ynt: defendere motor aranıyor yaw ne diyon sen dayı yaw olayı kaşar peyniri edip sündürmüşsün ne alınacam banane ne alırsan al istedigini tak ben inasanlık yaptım böyle böyle dedim sende kafanda yazdın çizdin oynuyorsun ne halin var ise gör ..... :D :D :D :D

11. NVR01

defendere motor aranıyor

Ynt: defendere motor aranıyor doğrudur fiyat bu ustamızın dediği gerisi beni ilgilendirmiyo isteyen istedigi yerden 2000 tl ye de alır,.burdaki amaç insanlara yardımcı olmak sanki motor benim ve ben satıyormuşum gibi oldu konu yanlış anlaşılmasın 5000 tl ye bu motor var isteyen olursa diye...
  12. NVR01

Defenderciler Ön Göğüs Probleminiz Çözüldü

ok teşekkürler....

13. NVR01

yuh yaaaaa demek tesadüfün bu kadarı abicim yine sormuştum ha aşırı unutkanlık var bende ben biliyorum ama kimse inanmıyor pei ibrahim abi sen hangi şehirdeydin bende hiç koltuk yok ya bu koltugun aynısını istesek yaparlarmı maliyet ne olur ön 2 adet saygılar....
  14. NVR01

Kymcho 500 4x4 Atv Gezi Fotoları...

Ynt: Kymcho 500 4x4 Atv Gezi Fotoları...
  15. NVR01

Kymcho 500 4x4 Atv Gezi Fotoları...

slm lar kymcho 500cc 4x4 atv sahibiyim ve adanada ikamet ediyorum,,bugun göl kenarında ufak çaplı bi tur attık güzel resimler çıktı ortaya saygılar...duran

16. NVR01

Face (Rottweiler)

Ynt: Face (Rottweiler) ya şu face in yavrusundan yokmu banada düşmezmi çok tatlıymış maşallah.....saygılar
  17. NVR01

ibrahim bey slm sizin koltuklar hangi araca ait çok şık duruyo maşallah...
  18. NVR01

defendere motor aranıyor

Ynt: defendere motor aranıyor işletme kısmı araç sahiblerine düşüyor uğraşılması gereken bi işde o esas dert yani ama dizel e dizel oldugu için sorun olmuyo diyolar....saygılar

19. NVR01

Off Road Araçları için Port Bagaj İmalatı (Ostim - Ankara)

Ynt: Off Road Araçları için Port Bagaj İmalatı (Ostim - Ankara) .
  20. NVR01

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor ewt o kısım vidalı olacak gerisi perçim yoksa şanzımanda çıkmaz rezil oluruz allah lazım etmesinde...:D :D[/b]

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,178
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.