Arama sonuçlarınız

1. NVR01

24 VOLT ÇIKMA WEBASTO AKREP MODELİ

Ynt: 24 VOLT ÇIKMA WEBASTO AKREP MODELİ ya ben bu webasto işinden anlamıyorum acıkcası sulu,kuru vs vs diyorsunuz dizel olsun süper ısıtsın yeter bana kumandalımıbirde...iyi günler saygılar

2. NVR01

24 VOLT ÇIKMA WEBASTO AKREP MODELİ

Ynt: 24 VOLT ÇIKMA WEBASTO AKREP MODELİ eksiksiz ise ben talibim dizel dimi....saygılar
  3. NVR01

31-32-33-35 inch cooper discoverer stt lastikler!!!

Ynt: 31-32-33-35 inch cooper discoverer stt lastikler!!! 265 75 16 cooper stt lastiklerin fiyatını verirmisiniz özelden teşekkür ler....

4. NVR01

Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor

Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor anladım yedek parça olarak elinizde varmıdır göğüs ve tavan kaplaması bilgiler için teşekkürler....
  5. NVR01

Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor

Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor slm lar maşallah araç 10 numara oldu kazasız belasız göğüs işini nasıl hallettiniz rica etsem bilgi verirmisiniz biraz bende 1987 model topluyorum aracım elektrikcide son aşamalar yanii bu tip göğüs istiyorum orjinal göğüsü takıp (yani 1987...

6. NVR01

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor iyi dilekleriniz için teşekkür ederim şahsım adına hepimiz medeni insalarız konuşarak herşey halloluyor...

7. NVR01

Ynt: Adana Defenderini Topluyor tarışma kapanmıştır hüseyin arkadaşla konuşup durum düzletilmiştir...
  8. NVR01

Ynt: Adana Defenderini Topluyor yolun açık olsun hüseyin biz senle uyuşamayız kardeş sana başarılar diliyorum....konuyu uzatıp sündürmenin alemi yok ben seni tanımam sende beni tanımazsın yolun açık olsun,,,
  9. NVR01

Ynt: Adana Defenderini Topluyor ben seni ne yanlış anlayacam hüseyin ben alaycı konuşmadım şimdiye kadar konuşmamda rahatlık konusunda ben zaten rahatım cok şükür naparsan yaparsın benide ilgilendirmez ,,,sen hala diyorsun ki komple arabayı 300 tl ye boyatacam buna bende güler gecerim alay...

10. NVR01

Ynt: Adana Defenderini Topluyor hepsini buldum hüseyin meraklanma bulamasamda sorun değil sıfır alırdık veya yaptırırdık yoksa bile sen arka kapının nasıl anasını aglattın onu anlat bide hala merak ediyorum 300 tl ye komple arabayı nasıl boyatacan....:D :D :D

11. NVR01

Ynt: Adana Defenderini Topluyor biter biter arkadaşım merak etme ömür bitiyor aman ha aman vidasını bile atma lazım oluyor herşeyi yeni alırım diyosun ama alacagın civatayı bilmiyorsun ama eskisi oldumu ona göre alıyorsun.....:D
  12. NVR01

Ynt: Adana Defenderini Topluyor iş daha safaya gelmedi elektrikcide araç sonra döşeme bilgileri paylaşırım kısmet olursa....saygılar

13. NVR01

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. maşallah göktuğ güzel oldu kazasız belasız inşallah....benim arabanında kafa inik biraz sorun yok bence standart....
  14. NVR01

Ynt: Adana Defenderini Topluyor motor var araba çalışır yürür durumdada elektrikcide mümkün değil cıkartamam aslında mümkün olsada cıkarmam,,,plaka yok + iş çok...ama pazar haberleşelim atv ile gelirim müsait olursam...
  15. NVR01

Ynt: Adana Defenderini Topluyor tabiki yükseltme +2 yapıldı 5 cm de spacer kullanıldı,,,onlar olmaz ise sürtme kesin yapar....

16. NVR01

Ynt: Adana Defenderini Topluyor tesekkurler iyi dilekleriniz için lastik ebadı 285-75-16 dır......
  17. NVR01

"Defender" bilen elektrikçi arıyorum

Ynt: "Defender" bilen elektrikçi arıyorum beyler benim standart kalorifer kayıp oldu,,,yeni kalorifer motoru ve davlumbazımı almalıyım 450 tl dedi parcacı,,değermi yaoksa farklı bişeyler varmı bildiğim kaddar iyi ısıtmıyor orjinal kalorifer....saygılar
  18. NVR01

Ynt: Adana Defenderini Topluyor yorumlar için teşekkürler inşallah sizin aracınızda böyle olur....

19. NVR01

Ynt: Adana Defenderini Topluyor teşekkürler hüseyinim,,, hatırlamıyorum yoğunluktan ama doğrudur,, valla araç baya baya bişeye benzedi ne zaman isterseniz gelip görebilirsiniz başım gözüm üstüne,,,, üzerinde orjinal motor yok bd30 nissan motor var....saygılar
  20. NVR01

Ynt: Adana Defenderini Topluyor öncelikle arkadaşlar hepinize yorumları için teşekkürler ,,,şimdi sırayla gideyim... motor kaputu konusunu ileride olabilir ama şimdilik standart kalacak,, ewt şahinler kaporta kardeşş,, jant lastik konusunda jantı arkadaşımdan aldım fiyat söylemem uygun...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,178
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR