Arama sonuçlarınız

1. TemPesT

Frontera B Arka Diferansiyel'e Hangi Yağ (lsd Li) Konur

Ynt: Frontera B Arka Diferansiyel'e Hangi Yağ (lsd Li) Konur Bu arada resim ekleyemiyorum tapatalk üzerinden, kullanan ve ekleyen biri yardımcı olabilirmi acaba

2. TemPesT

Ynt: Frontera B Arka Diferansiyel'e Hangi Yağ (lsd Li) Konur Rakamlar şu şekilde ayrılıyor, 90 numara madeni difrransiyel yağı 75w-90 yarı sentetik diferansiyel yağı (bu yağın lsd olan versiyonlarında yağ bileşenleri farklı, yani katkılar bulunuyor) 75w140 tam sentetik diferansiyel yağı (bu...
  3. TemPesT

Ynt: Frontera B Arka Diferansiyel'e Hangi Yağ (lsd Li) Konur Genelde normal diferansiyel yağına katkı koyuyorlar, ucuza halloluyor sanırım.

4. TemPesT

Ynt: Frontera B Arka Diferansiyel'e Hangi Yağ (lsd Li) Konur Toyotaya 3.5lt :s Toyotanın kendi yağı yarı sentetik 75-90 100tl 4lt. Litresi 25 e geliyor Mobilin litreliğini görmedim, ankara şaşmazda bidondan dolduruyorlar 20tl\lt
  5. TemPesT

Ynt: Frontera B Arka Diferansiyel'e Hangi Yağ (lsd Li) Konur Evet, söylediğim altınla yarışan 75-140 tam sentetik

6. TemPesT

Ynt: Frontera B Arka Diferansiyel'e Hangi Yağ (lsd Li) Konur Yada ben yanlış yere baktım. Dilerseniz siz yağın adını sanını söyleyin. Yaşlandık artık zor buluyoruz.

7. TemPesT

Ynt: Frontera B Arka Diferansiyel'e Hangi Yağ (lsd Li) Konur Hocam diğer bölümünde de lsd yağı kısmında özel ürün yazıyor. Hangi yağ olduğu yazmıyor.
  8. TemPesT

Ynt: Frontera B Arka Diferansiyel'e Hangi Yağ (lsd Li) Konur Bu yağı diferansiyelemi koyacaksınız? Motor yağı bakmışsınız. Castrolün lsd için önerdiği yağ 75-140 tam sentetik litre fiyatı altınla yarışıyor :))
  9. TemPesT

Ynt: Frontera B Arka Diferansiyel'e Hangi Yağ (lsd Li) Konur Servise danışın yazısılsd içün mü hocam. O kısım net olmamış sanırım.

10. TemPesT

Ynt: Frontera B Arka Diferansiyel'e Hangi Yağ (lsd Li) Konur Benzinciler pek bilmiyor, ancak yağ toptancılatında vardır yada limited slip, lsd yağı istiyorum derseniz getirirler. Oğuzhan beyin dediği gibi internetten de alabilirsiniz Numarasını kontrol ettim benim kullandığım 75w-90 toyota...

11. TemPesT

Ynt: Frontera B Arka Diferansiyel'e Hangi Yağ (lsd Li) Konur Mobilde limited slip hypoid yağ var. Litresi 20tl civarı onu koyabilirsiniz. Ben toyotaya "toyota hypoid oil LSD" koyuyorum. Değerlerini tam hatırlamıyorum ama 75-90 olabilir
  12. TemPesT

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V Ankarada ömer çiftçi var bir sorun

13. TemPesT

S 100 Dodge Ye 33 9,50 16 Mt Lastik Ve Jant

Ynt: S 100 Dodge Ye 33 9,50 16 Mt Lastik Ve Jant Bu lastik 33 e denk geliyor sanırım, göz kararı benim lastik kadar. Bir de 12.50/80/15.3 ebat var 35.3 inch e denk geliyor tam size uygun. Lastiğe canlı canlı bakın derim. Lastik ağırlığı dodge için sorun olmazsa evladiyelik olur.
  14. TemPesT

Ynt: S 100 Dodge Ye 33 9,50 16 Mt Lastik Ve Jant 475 tl adet fiyatıydı. Zam geldimi bilmiyorum. Römork vs üreten firmalardan yada çayırova dan temin edilebilir. Petlas zirai ye normal lastik satan lastikçiler yüksek fiyat söylüyorlar.
  15. TemPesT

Ynt: S 100 Dodge Ye 33 9,50 16 Mt Lastik Ve Jant Bir aksilik olmazsa haftaya perşembe aracın yanında bakıcam, resimleri paylaşırım. lastik oldukça şık duruyor, daha yükseği varsa deneyin derim. Zirai lastik olduğu içinde çok dayanıklıdır kesinlikle. 7.50 römork lastiklerinden pay biçersek :)

16. TemPesT

Ynt: S 100 Dodge Ye 33 9,50 16 Mt Lastik Ve Jant Aracınız benimkine göre daha heybetli, bence de 35den küçük lastik takmayın. Ayrıca petlas ın 33 e denk gelen imf18 kodlu bir lastiği var. Çok şık bir lastik, 35e denk gelen bir ebat varsa düşünülebilir. Ancak bfg, cooper gibi lastiklere göre...
  17. TemPesT

2000 Crv Tavsiye?

Ynt: 2000 Crv Tavsiye? Crx servis kitabında en kalın yağ 25derecenin üzerindeki sıcaklıklarda 10-30 yazıyor. Önerilen veya tüm iklim şartlarında 5-30.
  18. TemPesT

2000 Crv Tavsiye?

Ynt: 2000 Crv Tavsiye? Koymak isteyen adamın mantığı motor eskimiştir yakmasın koyduğum yağı idi, ben inadına katalogda yazan 5-30 yağı koydum. Yağ yakma ve eksiltme yok, kışın çalışma sorunu yok en önemlisi performans kaybı yok :) Ondan sonra sahip olduğum integrada da yine katalogda yazan...

19. TemPesT

2000 Crv Tavsiye?

Ynt: 2000 Crv Tavsiye? 1992 model honda crx ime 10-40 yağ koymaya kalkan bir ustayla inanılmaz bir kavga sonucu bakımlarını kendim yapmaya başlamıştım. Kredi borcu yüzünden satmak zorunda kaldım ve hayatın dalgaları yüzünden şimdi benimki gibi araçlara 17-18 bin lira lar istiyorlar :-S
  20. TemPesT

2000 Crv Tavsiye?

Ynt: 2000 Crv Tavsiye? Haklısınız. Ancak ankarada bazı özel servislerde çok iyi, ama referans olan bulunmaz heralde :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,185
Kayıtlı Üye Sayımız
167,065
Kaydolan Son Üyemiz
wallirikz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR