Arama sonuçlarınız

1. TemPesT

2000 Crv Tavsiye?

Ynt: 2000 Crv Tavsiye? İkiside güzel duruyor, ancak ikincisi orjinalliğini yitirmiş gibi. Sanırım farlar değişmiş. Çamurluğu değiştirmeyi gerektirecek kazayı da öğrenmek gerek. İlki derim ben. Yakından da bakmak gerek

2. TemPesT

2000 Crv Tavsiye?

Ynt: 2000 Crv Tavsiye? Yağını suyunu kontrol ettiğiniz sürece honda ile sanayiye girmezsiniz. Verdiğiniz ilandaki araca da niyetlenirseniz ankarada sadece hondaya hizmet veren işinin ehli insanlar var computest yerine oralara baktırım. İlanları paylaşın, tartışalım. Daha önce paylaştığınız...
  3. TemPesT

2000 Crv Tavsiye?

Ynt: 2000 Crv Tavsiye? Kaldırıma sürterek radyatör hortumu patlatabilen de var yani :)) O sürtme değildir kaldırım arabaya girmiştir bence. :)) Ayrıca krang a kadar değiştirilecek hasarı sadece su ile veremezsiniz, yağ da olmaması gerek. Aynı kaldırımda karter blok vs parçalarda sürtmeden...

4. TemPesT

2000 Crv Tavsiye?

Ynt: 2000 Crv Tavsiye? Honda motorları ile ünlü bir firmadır ve 1milyon km ye kadar motor ömrü uzayabilir. Bir honda motoru tamir ediliyorsa kullanıcı hatası vardır. Ve kullanıcı hatalıysa o araçta daha ne sorunlar vardır :) Orjinal bir araç bulun bence.
  5. TemPesT

2000 Crv Tavsiye?

Ynt: 2000 Crv Tavsiye? Araçta honda integranın 1.8lt dohc motorunun gelişmiş hali var. Motor kmsine pek takılmayın bu araçlarda. Ancak motora anahtar değmemiş ve sağlıklı olması önemli. Katalogda yazolı olan yağında kullanıldığından emin olun. Km sinün düşürülmediğinden emin olun, koltuklar...

6. TemPesT

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı Merhaba, toyota hülux ln65 için ışıklı moonvisor varmı

7. TemPesT

1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler Hocam ürünü inceledim fakat çok yüksek duruyor, Bunun daha kibar duran bir versiyonunu biliyormusunuz?
  8. TemPesT

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri İlk ihalede götüren götürdü yani. Hayırlısı olsun. O arabaları 14 den görürüz internette
  9. TemPesT

Botaş İhale

Ynt: Botaş İhale Vaktim var, hali hazırda bir ln65 topladığımdan bütçem yok. Ama alıp bir iki senede toplamayı düşünüyorum. Forumda da benzer araçları inceledim, beğendim. Ölene kaddar benümle olması için bir unimog alacağım =)) Botaşa gitmeyi düşünüyorum, yerinde görüp beğenmeliyim =)

10. TemPesT

Botaş İhale

Ynt: Botaş İhale Vaktim var, hali hazırda bir ln65 topladığımdan bütçem yok. Ama alıp bir iki senede toplamayı düşünüyorum. Forumda da benzer araçları inceledim, beğendim. Ölene kaddar benümle olması için bir unimog alacağım =)) Botaşa gitmeyi düşünüyorum, yerinde görüp beğenmeliyim =)

11. TemPesT

Botaş İhale

Ynt: Botaş İhale Hocam ben de aynı ihalenin unimog ları ile ilgileniyorum. Unimog lar hakkında da bilgi ve düşünceleriniz varmı acaba. Kendilerini çok sevmeme rağmen yabancı kaldığım konular var.
  12. TemPesT

Botaş İhale

Ynt: Botaş İhale Hocam arç sayıları neden farklı biliyormusunuz acaba? Resmi gazete metninde çok yüksek

13. TemPesT

Cj 8'e V8 Cheroke Motor Ve Otomatik Şanzuman

Ynt: Cj 8'e V8 Cheroke Motor Ve Otomatik Şanzuman İşinin ehli yapmışsa olur ama işinin ehli usta yok tan benim anladığım yüksek ihtimalle kötü olmuştur.
  14. TemPesT

Defender110 2.5tdı İle Selamlar

Ynt: Defender110 2.5tdı İle Selamlar Hayırlı olsun Mert, kazasoz belasız binin inşallah. Mazot pompası fazla mazot basıyor gibi. Baktırmalısınız.
  15. TemPesT

Cj 8'e V8 Cheroke Motor Ve Otomatik Şanzuman

Ynt: Cj 8'e V8 Cheroke Motor Ve Otomatik Şanzuman Bu ilk defa yapılmış birşey değil. Bence oldukçan iyi olur. Ben olsam cj-8 i v8 tercih ederim. Ayrıca bu ilk defa yapılan birşey değil. Kaliteli örnekleri mevcut. Bence arabaya bir bakın, yola çıkın deneyin, ustalarınıza gösterin. Aracın...

16. TemPesT

Çamur Lastikleri Bilgi Paylaşımı

Ynt: Çamur Lastikleri Bilgi Paylaşımı 35 12.5 15 ölçüsü varmı lastiğin, birde fiyatını verirmisiniz
  17. TemPesT

Çamur Lastikleri Bilgi Paylaşımı

Ynt: Çamur Lastikleri Bilgi Paylaşımı Ben aracımda şuan bfg kullanıyorum, geçmişte stt kullandım. Islakta iki lastikte iyi değil. Ayrıca verdiğiniz linkte lastik fiyatı yüksek, internette çok daha ucuz nankanglar mevcut. Alacak arkadaş kayseri nankang kelimeleriyle ürünleri sahiplerinin...
  18. TemPesT

S 100 Dodge Ye 33 9,50 16 Mt Lastik Ve Jant

Ynt: S 100 Dodge Ye 33 9,50 16 Mt Lastik Ve Jant Taban 12.5 çok şık duruyor, aracı yoruyor ama değer :) Bende toyotaya 33 9.50 bakarken 12.50 aldım, memnunum. Hele -45 offsrt jant ile flanşsız çok güzel oldu. Aracın üzerinde deneyebileceğiniz bir lastik varsa deneyin derim sizde 12.50 yi...

19. TemPesT

Cj-5 Alıyorum..

Ynt: Cj-5 Alıyorum.. Bence de lada niva bakın. Forumda yeni toplanmış uygun fiyatlı bir araç vardı. Cj almak için 6binin üzerine harcayacağınız en az 10bin liranız olmalı. Yavaş yavaş yapayım derseniz bile aylık 500 lira ayırıp iki yılda tamamlayabilirsiniz. Ayrıca bir araconız ve cj yi...
  20. TemPesT

"yay" Dan Yapılma Kapak Makası

Ynt: "yay" Dan Yapılma Kapak Makası Mantıklı bir çözüm olmuş [emoji6]. Yaya kuvvet dik geldiği sürece sorun oşmayacaktır, birşeyler alırken cisimler yaya çarparsa kapak kapanır.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,185
Kayıtlı Üye Sayımız
167,065
Kaydolan Son Üyemiz
wallirikz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR