Arama sonuçlarınız

1. TemPesT

91 Model Vx80 Özel Yapım Land Cruiser- Satılık

Ynt: 91 Model Vx80 Özel Yapım Land Cruiser- Satılık Bu hafta arabanın boya işleri var, ardından muayeneye girecek, gerçekten çok isterdim gelmeyi. Umarım bir sonraki gezinize katılırım :-)

2. TemPesT

Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın!

Ynt: Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın! Bana mantıklı gelen sadece aigorta değil verginin de azalması. Mesela benim ln65 hilux um var, ve çok az biniyorum. Arkadaşımında clio su var diyelim. Onun karbon emisyon çok düşük, kamyonette değil. Ancak o yılda 150bin km, ben 10bin km yol...
  3. TemPesT

91 Model Vx80 Özel Yapım Land Cruiser- Satılık

Ynt: 91 Model Vx80 Özel Yapım Land Cruiser- Satılık Beni de davet ederseniz neden olmasın Mustafa bey

4. TemPesT

Jımny Performans Nasıl Arttıracagız?

Ynt: Jımny Performans Nasıl Arttıracagız? Sitede bir öğrenci arkadaş arıyordu. Görür umarım. 2" yükseltme olan araç sizinmiydi, başka bir başlıkta ilan vardı
  5. TemPesT

Çamur Lastikleri Bilgi Paylaşımı

Ynt: Çamur Lastikleri Bilgi Paylaşımı Tekrar söylüyorum cooper kullanıcısı değilim ancak cooper stt nakit 400tl Bence nankang markasına göre pahalı bir lastik. 40tl farka değmez. Kumho kl71 in fiyatı nankang ile aynı olabilir. Birde deneyimlerinizi paylaşırmısınız, bütün mesajlarınızda bu...

6. TemPesT

Ynt: Çamur Lastikleri Bilgi Paylaşımı Haklısınız, ben çamur lastiğinden pişman olmadım ancak trafikte kaza riski korkutuyor beni. Arazide böyle bir endişe yok

7. TemPesT

Jimny Mi Cherokee Mi?

Ynt: Jimny Mi Cherokee Mi? Bende genelde belediye otobüsü kullanıyorum, hilux um dizel ona yapacak pek bişey yok. Şu da var, araba az yakarsa daha çok gezerek tamamlıyor insan. En azından benim gbi keyfü kullananlar
  8. TemPesT

Ynt: Çamur Lastikleri Bilgi Paylaşımı Bir abim jimny de petlas pt 421 kullanıyor çok memnun. Araziye de çıkıyor. Benim mtlerle ilk kışım olacak, farklı deneyimler bekliyor [emoji17]
  9. TemPesT

Ynt: Çamur Lastikleri Bilgi Paylaşımı Başlığı yazan reklamcı arkadaşa atıf yapmıştım hocam. Ebat ne kullanıyorsunuz, ben at lerinde başarılı olduğunu gördüm ve aracı yüzde 10 arazide kullanıyorum, çünkü tek arabam hilux um [emoji2]

10. TemPesT

Ynt: Çamur Lastikleri Bilgi Paylaşımı Siz nekafara aldınız hocam.? Birde Sitede nankang alanlar aynı firmadan almış. Ucuzamı veriyorlar. İndirim yapıyorlarmı? 35 " te fiyatlar çok yüksek böyle bir marka değerlendirilrbilir.

11. TemPesT

S 100 Dodge Ye 33 9,50 16 Mt Lastik Ve Jant

Ynt: S 100 Dodge Ye 33 9,50 16 Mt Lastik Ve Jant Sitedr nankang alanlar aynı firmadan almış
  12. TemPesT

Ynt: Çamur Lastikleri Bilgi Paylaşımı Hocam bu lastikler çok satıyor sanırım herkes almış. Cooper aynı ebatlar 450 tl olmuş internnet fiyatı, 400 tl nakit fiyatı. Reklam yapmıyorum link de vermiyorum zaten bfg mt kullanıyorum. O biraz daha pahalı.

13. TemPesT

S 100 Dodge Ye 33 9,50 16 Mt Lastik Ve Jant

Ynt: S 100 Dodge Ye 33 9,50 16 Mt Lastik Ve Jant Herkes internetten nankang almış. Enteresan. Aracınızın resimleri var mı?
  14. TemPesT

Ynt: Çamur Lastikleri Bilgi Paylaşımı Bu arada fiyatıda cezbetmedi beni, nekadara aldınız siz? İndirim yaptılarmı. Altı ay önce cooper stt 375tl idi
  15. TemPesT

Ynt: Çamur Lastikleri Bilgi Paylaşımı Nrkadara aldınız? Ben bf goodrich mt kullanıyorum 33", 35e geçicem ama daha fazla yorum ve deneyim dinlemek gerek.

16. TemPesT

Jimny Mi Cherokee Mi?

Ynt: Jimny Mi Cherokee Mi? Hilux :-) Şaka bi yana, öğrenvi jimny ile çok rahat gezer. Ancak 20binin üzerinde fiyatları. Niva da alternatif olabilir, görüntüsünü severseniz. Ben hilux kullanıyorum memnunum, jimny kullanan arkadaşım var şehir içi dışı sürekli geziyor o da memnun. Ama jeep i...
  17. TemPesT

Jımny Performans Nasıl Arttıracagız?

Ynt: Jımny Performans Nasıl Arttıracagız? www.globaldenso.com/en/products/aftermarket/plug/power/features.html Hocam biraz araştırdım yüksek voltaj diye ayrıca bulamadım. Denso firması 0.5ps lik güç artışından bahsetmiş. Rica etsem doğru kaynağa yönlendirebilirmisiniz?
  18. TemPesT

Satılık 90 Model Lada Niva

Ynt: Satılık 90 Model Lada Niva Kaç para bu araba

19. TemPesT

Çekme Halatı Tavsiyesi

Ynt: Çekme Halatı Tavsiyesi Ben ankarada bu tür alışverişleri ikmal isimlü bir marketten yapıyorum, 30-40 tl idi sanırım
  20. TemPesT

Çekme Halatı Tavsiyesi

Ynt: Çekme Halatı Tavsiyesi Endüstriyel marketlerden alın derim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,187
Kayıtlı Üye Sayımız
167,065
Kaydolan Son Üyemiz