Arama sonuçlarınız

1. TemPesT

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Benimde tahminim bize yedirmemek için ilk ilan ve ihale arasının çok kısa olması. İstediklerini aldılar, şimdi halka açılıyor

2. TemPesT

Jımny Performans Nasıl Arttıracagız?

Ynt: Jımny Performans Nasıl Arttıracagız? 10-25 beygir sadece buji ile elde ediliyorsa eski sistem yakıtı iyi yakamıyor demektir, beraberinde araç verimsiz çalışıyor yani daha çok yakıyordur. Bu rakamı çok yüksek buldum. 80 beygirlik jimny 100 beygir sadece bujiyle. Böyle birşey olursa...
  3. TemPesT

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Hatay da uzak yahu

4. TemPesT

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Power wagon dodge lar vardı, hiçbirine ulaşamadım ben. Çok üzülmüştüm. Hala da yılmadım arıyorum
  5. TemPesT

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Power wagon dodge lar vardı, hiçbirine ulaşamadım ben. Çok üzülmüştüm. Hala da yılmadım arıyorum [emoji6]

6. TemPesT

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Mke hurdasandan takip etmek gerekli. Ancak ilk ihale yayını ve ihale arasında kısa bir süre var. Hemen art niyet arıyorum [emoji17]

7. TemPesT

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Mke hurdasandan takip etmek gerekli. Ancak ilk ihale yayını ve ihale arasında kısa bir süre var. Hemen art niyet arıyorum [emoji17]
  8. TemPesT

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Mke hurdasan dan takip etmek gerekli
  9. TemPesT

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Hilux toplarken iştaha geldim, alasım var bitane :-)

10. TemPesT

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Bende niyetlendim şimdi, v8 olanı falan varmı

11. TemPesT

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Bu araçların motoru vs nedir bilen varmı
  12. TemPesT

Nihayet Xj Aldım,

Ynt: Nihayet Xj Aldım, Hayırlı olsun güzel araba. 250 cu.in. Hacimde olduğundan cc ye çevirmediler muhtemelen ve memur 250 olmaz 2500 dür o deyip yazmış olabilir :-)

13. TemPesT

Suzuki Samurai Yardım!

Ynt: Suzuki Samurai Yardım! Ne yaptınız? Niva dan vazgeçtinizmi? Ben yine işletim maliyetini düşünerek niva dan vazgeçmeyin diyorum. Japona binmek tecrübelerime göre pahalı =)
  14. TemPesT

İlandaki Cj5'e Bu Para Bağlanır Mı ?

Ynt: İlandaki Cj5'e Bu Para Bağlanır Mı ? Bence fiyat yüksek. Ben olsam ucuza bir kasa bulup bu fiyata dana 60 ön arka diff V8 motor 700r4 otomatik bir cj yaparım. Bu fiyatı harcarim ama tam bir canavar olur. Ve en önemlzisi tamamen benim zevkim olur.
  15. TemPesT

Xj Jeep Lerde Fiyat

Ynt: Xj Jeep Lerde Fiyat Subaru öneririm :-)

16. TemPesT

Dodge 250 4x4 Çift Kabin

Ynt: Dodge 250 4x4 Çift Kabin Bence olmuş, tebrikler
  17. TemPesT

Xj Jeep Lerde Fiyat

Ynt: Xj Jeep Lerde Fiyat Ama benim verdiğim örnekler yeni toplanmış araç için. O yüzden ben fazla isteyeceğimi söyledim yada yeni toplanmış araca o patayı vemek karlı dedim. Yani ben ywni topladığımda fazla fiyat istiyorum, bir başkasıda o 25bin istiyor diyerek iki yıl binilen araca istyor. By...
  18. TemPesT

Xj Jeep Lerde Fiyat

Ynt: Xj Jeep Lerde Fiyat Hayır öyle değil, bu çok kaba bi hesap, bu tarz bir araba topluyorsanız kesin iki katını harcamışsınızdır. Ve harcadığım parayı kuruşu kuruşuna alıcam diye bişey yok tabi, sanayici yada arabayı satmadan önce reklam yapan bri değilim. Kendimce piyasanın neden yüksek...

19. TemPesT

Dodge 250 4x4 Çift Kabin

Ynt: Dodge 250 4x4 Çift Kabin Elinize sağlık çok tatlı olmuş, köpek yavrusu gibi geldi gözüme :-)
  20. TemPesT

Xj Jeep Lerde Fiyat

Ynt: Xj Jeep Lerde Fiyat Hilux um var dışarıdan bakınca şnorkel ve vinç yok araç boş gibi duruyor. Ancak arabanın boşu 11000 tl jant lastik kilit 5500 tl, trafiğe çıkarmak yağı suyu 1000tl, kaborta boya 1500tl . vinç tamponu ve arka tampon 1000 tl. Sayamadığım birsürü ıvır zıvır, toyota lsd...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,185
Kayıtlı Üye Sayımız
167,065
Kaydolan Son Üyemiz
wallirikz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR