Arama sonuçlarınız

1. TemPesT

1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler Site açılmıyor, ancak fiyat oldukça makul. İki adet takılabilit :-)

2. TemPesT

Lada Niva 2009 Restorasyon Ve Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 2009 Restorasyon Ve Modifikasyon Araç çok güzel, lada servisisinüz sanırım. Kazasız belasız inşallah. Klima nekadara mal oldu. Kompresmr radyatör vs tüm set
  3. TemPesT

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler Sunroof nekadara mal oldu? Bende hiluxa yapmayı düşünüyorum

4. TemPesT

Suzuki Samurai Yardım!

Ynt: Suzuki Samurai Yardım! Niva kötü araba değildir, bence hevesini hemen kırma. Araba değiştirmek de ucuz bir çözüm değil, istediğin arabayı hemen bulabilecekmisin, nelerini elden geçirmek gerekecek. alacağın arabada da böyle sorunlar yaşayabilecek olma ihtimalinde var. Bu konuda sana en...
  5. TemPesT

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler Elinize sağlık. Çok başarılı buldum [emoji6] helal olsun

6. TemPesT

Bfgoodrich 2014 Mayıs Kampanyası

Ynt: Bfgoodrich 2014 Mayıs Kampanyası 35/12.5/15 mud nekadar

7. TemPesT

Hilux Flanş ?

Ynt: Hilux Flanş ? Bendeki jantta bihayli benziyor ilanın paylaştığına. Jant belli olmuyor ancak arabanın duruşu kalın lastik ile böyle oluyor [emoji2]
  8. TemPesT

Hilux Flanş ?

Ynt: Hilux Flanş ? Bendeki jantta bihayli benziyor ilanın paylaştığına. Jant belli olmuyor ancak arabanın duruşu kalın lastik ile böyle oluyor [emoji2]
  9. TemPesT

Vx80 -1991 3.900 Benzinli--beygir Gücünü Arttırmam İçin Lütfen Yardım !!!

Ynt: Vx80 -1991 3.900 Benzinli--beygir Gücünü Arttırmam İçin Lütfen Yardım !!! Merhaba karbüratör problemini çözebildinizmi? Bende ln65 im için turbo düşünüyorum, dizel ve hali hazırda turbolu modelinin de olması işi kolaylaştırıyor sanırım. Deneyimlerinizden faydalanmak isterim.

10. TemPesT

Hilux Flanş ?

Ynt: Hilux Flanş ? Merhaba. Flanş ı tornacılara yaptırmak mümkün, yalnız 500 lira gibi rakamlar söylüyorlar. Ben çift kabin aracıma -45 offsetli jant alarak çözdüm bu sorunu. Teferruatla uğraşmak zorundq da kalmazsınız. Burda dikkat etmek gereken hususların ilki jantçılqrın dikkatsizliği...

11. TemPesT

Alınık 33" R15 Lastik

Merhaba, aracım için öncelikli 33 10.5 r15 olmak üzere 33" veya 32" çamur lastiği arıyorum. ankara elden teslim olursa iyi olur. diğer illerde konuşulur anlaşılır bi şekilde. iletişim : m.yuksel@hotmail.com.tr iyi alışverişler
  12. TemPesT

Federal M/t Çamur Lastiği Süper Fiyat

Ynt: Federal M/t Çamur Lastiği Süper Fiyat 33" inç almayı düşünüyorum fakat fiyat biraz yüksek kalmış gibi duruyor. diğer lastikler nispeten daha uygun

13. TemPesT

(alınık) Ln65 Sağ Arka Aks

Merhaba kaldırıma arka tekeri vurmam sonucu aksım eğildi, üyelerden çıkma aks arıyorum, sevgiler.
  14. TemPesT

Toyota Lsd Kilitli Orjinal Diferansiyel

Ynt: Toyota Lsd Kilitli Orjinal Diferansiyel benim aklıma nedense komple dingil gelmişti =) lsd ve aks için almayı düşünmüştüm ön dingilde LSD kullanmayı düşünüyorum. peki elinizde sağ arka aks varmı? yada elinde olan varmı? ln65 için
  15. TemPesT

Ynt: Toyota Lsd Kilitli Orjinal Diferansiyel merhaba, dişli oranı kaç ? benim araç ln65 uyar diye tahmin ediyorum. tam olarak hangi parçalar ile veriyosunuz diferansiyeli? aynadaki kırığında resmi varsa görmek isterim bir de akslarda vs problem yok değilmi?

16. TemPesT

Ynt: Toyota Lsd Kilitli Orjinal Diferansiyel diferansiyel halen duruyormu?
  17. TemPesT

Apachi Xz 250 R / Enduro - Cross

Ynt: Apachi Xz 250 R / Enduro - Cross merhaba, motor hakkında daha detaylı bilgi verebilirvmisiniz? yakıt nasıl uzun yola gittinizmi? kalitesi fiyatı ne durumda =) bende doğa gezilerinde kullanmak için kamyonetimin arkasına cross almayı düşünüyorum, motor ilgimi çekti =)
  18. TemPesT

31/10,5/15 Jant Ve Lastikler

Ynt: 31/10,5/15 Jant Ve Lastikler jant lastik takımı halen duruyormu?

19. TemPesT

Ön Kilitler

Ynt: Ön Kilitler evet var, gözümle gördüğüm sadece 1 örnek var =) malum genelde ln65 ler devletten çıkma, ben elektrik kurumundan çıkma hilux kullanıyorum, benim araçta hub ve ön frenler disk mevcut, eski versiyonlarında yani tek ten önceki kurumların ihalesiyle satılmış önler kampana ve 4...
  20. TemPesT

Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması

Ynt: Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması bu konuyu takip ediyorum, ortalarda bir yerlerde blender la ev yapımı biodizel den bahsedilmiş, bunu denemem gerek =) bir kaç yıl önce bbc gibi bir kanalda yapmışlardı.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,185
Kayıtlı Üye Sayımız
167,065
Kaydolan Son Üyemiz
wallirikz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR