Arama sonuçlarınız

1. F

Araç Giyidrme (ya da Dış Kaplama)

Ynt: Araç Giyidrme (ya da Dış Kaplama) Bilgiler için teşekkürler:)

2. F

Ynt: Araç Giyidrme (ya da Dış Kaplama) Evet o da mantıklı ve ekonomik bir seçenek, teşekkürker. Peki bu tarz stickerlar dayanıklı oluyor mu? Karda, çamurda, yıkamada falan yıpranıyor mu? yapışkanı zamanla çıkar mı? Sizin stickerların durumu nedir? Bide çıkarırken ki yöntem fön makinası ile...
  3. F

Dalgıçlar ve Anneleri :):):)

Ynt: Dalgıçlar ve Anneleri :):):) Lisedeyken arkadaşlarımla adaya pikniğe gideceğiz dediğimde "OLMAZ ADA BATARRR!!!" ??? diye tepki veren annemin direnci seneler geçtikçe azalsa da, motor kullanırken ve dalış öncesindeki tepkiler hiç değişmedi :D

4. F

Ynt: Araç Giyidrme (ya da Dış Kaplama) Merhaba, Bende de aşağıdaki aracın bir benzeri var beyaz. Aracın ortasında mavi bir çizgi var. Ruhsatta renk beyaz yazıyor. Aşağıdaki şekilde alt tarafı mat siyah kaplama yaptırsam ruhsata işletmeme gerek oluyor mu? Aracın yarısının rengi değişirse...
  5. F

Mercedes 210D Ambulans, Karavan olarak Hayatımı Kurtarır mı?

Ynt: Mercedes 210D Ambulans, Karavan olarak Hayatımı Kurtarır mı? Motokaravan, Enerji, Isınma, İzolasyon, İç tasarım, Aksesuar bölümlerine baktım. İlgili olabilecek başlıkları okudum genelde(kablo kesitleri, karavan masası, elektrik şemaları, yatak olan kanepeler, izolasyon malzemeleri,vs.) 20...

6. F

Elestiri ve Yorum Bekliyorum

Ynt: Elestiri ve Yorum Bekliyorum İlaveten northface montla snowboard öğrenmeni tavsiye etmem, monta yazık bence ;D

7. F

Elestiri ve Yorum Bekliyorum

Ynt: Elestiri ve Yorum Bekliyorum aldığın botla snowboard yapamazsın bence. Bağlamalara oturmaz gibi geliyor. Ama 25TL'ye falan bot kiralanıyor zaten, board kiralarken onuda ekletirsin. İçlikler Lafuma, söze gerek yok zaten. mont da biraz bolsa sorun yok zaten o da Northface :) . Snowboard...
  8. F

burdur yeşilova kayak merkezi

Ynt: burdur yeşilova kayak merkezi 2001 senesinde üniversitedeyken Gençlik Spor İl Müdürlüğünün yaz kampına katılmıştık. Salda gölünün kıyısında. Yanlış hatırlamıyorsam Türkiye'nin en derin ve en temiz gölüydü(etrafı sit alanı olduğundan). Türkiye'deki gençlik kamplarından tek çadır kampını...
  9. F

Ynt: Mercedes 210D Ambulans, Karavan olarak Hayatımı Kurtarır mı? Kartuşları 6TL'ye sahibinden'de satılıyor. Yazılana göre 2-2.5 saat gidiyormuş çay suyunuda 10dk.da kaynatıyormuş. Yazılanların yalancısıyım :) Tabi piknik tüp olayı belirttiğiniz gibi daha ekonomik bir çözüm, bu ocak ufak ve...

10. F

Ynt: Mercedes 210D Ambulans, Karavan olarak Hayatımı Kurtarır mı? portatif ocak

11. F

Ynt: Mercedes 210D Ambulans, Karavan olarak Hayatımı Kurtarır mı? tavsiyeler için teşekkürler, paylaştığım 2.resimde koltuğun altında siyah gözüken kutu kalorifer. Arabayı çalıştırdıktan 5dk. sonra sıcaklık vermeye başlıyor ve 10dk. içinde arka tarafı bayaa ısıtıyor. Bizim için yeterli...
  12. F

Ynt: Mercedes 210D Ambulans, Karavan olarak Hayatımı Kurtarır mı? Sağolun teşekkür ederim... Bu durumda LPG sızdırmazlık raporu muayenesinde, daha önceki LPG tankının nerede olduğu kaç lt olduğu falan tutuluyor diyorsunuz. Gerçi sızdırmazlık raporu kaldırılacak falan dendi ama dediğiniz gibi...

13. F

Herkese Merhabalar, Uzun zamandır vw T2 arayışı içindeydim. Bu arayış esnasında 1990 model Mercedes 210D Ambulans ilanı gördüm, ilk başlarda pek sıcak bakmasam da zamanla hoşuma gitmeye başladı. T2 ile kıyasladığımda da karavan için ve maliyet açısından daha doğru bir karar olacağını düşündüm...
  14. F

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar, Son zamanlarda internette arattığım her konuda bir gezenbilir sayfası çıktığı için uzun zamandır bildiğim ama üye olmaya direndiğim foruma nihayet katıldım. Özetlemek gerekirse, İstanbul'da yaşıyorum. 30'lu yaş kategorisine girdim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,187
Kayıtlı Üye Sayımız
167,065
Kaydolan Son Üyemiz
wallirikz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR