Arama sonuçlarınız

1. tomoni

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

Hüsnü Ersoy+3 +unimog Doka inşallah

2. tomoni

UNIMOG YEDEK PARÇA

Ynt: Unımog Yedek Parça umut bey restore ettiğim 416 dokanın orijinal yakıt deposunu kullanmama ihtimalim var.bu gerçekleşirse forumdan bilgilendirir yardımcı olmaya çalışırım.
  3. tomoni

UNIMOG YEDEK PARÇA

Ynt: Unımog Yedek Parça fatih bey merhaba 1981 416 için şaft körükleri ön takım rotları el fren halatları bulunabilir mi

4. tomoni

unimog hastalığına yakalananlara allah şifa versin

Ynt: Unimog Hastalığına Yakalananlara Allah Şifa Versin arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba.resimlerdeki 1981 416 dokanın restorasyon çalışmalarına başladık.öncamını değiştirmek istiyorum.bunun gibi birsürü yeni veya çıkma parça ihtiyacı olacak.temin için görüşlerinizi bekliyorum.
  5. tomoni

Ynt: unimog hastalığına yakalananlara allah şifa versin bizi izlemeye devam edin...

6. tomoni

Ynt: unimog hastalığına yakalananlara allah şifa versin arazi canavarının haftasonu keyfi....

7. tomoni

Ynt: unimog hastalığına yakalananlara allah şifa versin unimogların yeni resimleri
  8. tomoni

Ynt: unimog hastalığına yakalananlara allah şifa versin sayın daisuki öncelikle merhabalar.evet işyeri bana ait.makina techizat sıkıntısı olmadığından çok şükür unimoglarla oyun oynuyoruz ;)zaten dokayı da vincimizle 5mt yüksekligindeki asma katımıza koyduk.resimleri seve seve paylaşırım ama...
  9. tomoni

resimlerde görülen 416 doka ve 416 tek kabin arabayı kendi imkanlarımızla topluyoruz.416 tek kabin çalışır vaziyette ama 416 dokayı bir dağıttık zaman darlığından 6 aydır bakamıyoruz.dokayı farklı orjinal bir keyif arabası yapmak istediğimizden dolayı da acele etmiyoruz.forumdaki arkadaşların...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,187
Kayıtlı Üye Sayımız
167,065
Kaydolan Son Üyemiz
wallirikz

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.