Arama sonuçlarınız

1. mustafasever

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Salih abi öncelikle teşekkür ederim artık yeni mustafa denmesinden kurtuldum çok sağolun

2. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Merhaba ANOFF güzel insanlar gününüz aydın ve mutlu olması temmnisiyle Savaş abi nice senelere ömrün mutlu huzurlu sağlıklı ve hep sevdiklerinle beraber olabilmen temennisiyle seven ve sevilen ol BÜYÜK Başkan..
  3. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Öncelikle herkeze selamlar 23 nisana ulasala egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun Çagın kardeş vallaha senin araban tahminimden çok genişmiş sadece dikkatli istiflerse izlemelisin bence http://www.youtube.com/watch?v=vTSNvAiKhmw

4. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu bende varım diyorum haydi bakalım ANOFF
  5. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu yaba yaba duuu bence sakıncası yok ama ç birlikte bir şeyler yapabilmek

6. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu kesinlikle haklısın bilader daha çok yoruluyon ve morarıyon alternatif olarak belki izleyicisi daha fazla olur turgay kardeşimizinde dediği gibi balık atış mesala BOWLİNG NE DERSİNİZ

7. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Selam cemaat Ya arkadaşlar bu halısaha işi bizi sakatlıyor acaba paintbal mı dönsek amaç beraber olmak nasılsa ne dersiniz
  8. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydınlar hepimize güzel mutlu bir hafta sonu olması temennisiyle
  9. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Kardeş bugüne bu gün seninle yıldız kardeşliğimiz var maçlardan dolayı senin bu ekipde arabanla değil yüreğinle yerin var EMRET YETER

10. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu abim çok teşekkür ederim varlığınla emeginle samimiyetinle aynı anadan babadan olsak bu kadar severdim Sağolasın Allah bizim karşımıza senin müstesna bir abi çıkardı inşallah seninde karşına çıkarır amin

11. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Akşam ki maç için teşekkürler hepimize sahada ve kenardan mücadeleye katılan herkeze Yaşar bey gercekten çok geçmiş olsun Mesut abi sizi uyardı geçme beni çalım atma siz yetmezmiş gibi üstüste bir sürü gol attınız oda defansta oyundan kesti...
  12. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 13- Mustafa SEVER Beni yazmayı unutmuşsun murat oynatmazsanızda kale arkasında top getiririm tezaurat yaparım yani ben ordayım kardeş

13. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydın güzel insanlar diyarı gene süper bir organzasyon ve süper kareler ellerinize saglık Çağın geçmiş olsun kardeş acil şifalar akşama igneyle oyna istersen
  14. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydın hepimize dünkü mutlu günümüze orada bulunarak katkı saglayan tüm dostlara selam olsun araba sticker yapıştırılınca kimliğini buldu yolda gidişi bile değişdi titremeye başladı bu konuda emeğinizden dolayı teşekkürler Burak biladerim...
  15. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bune erkan abi ya düşenede nu kadar gülünmez ya piton aşagı gibi olmuş Motur yukadamıı galdıı hahaha hahaha

16. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Burak zoruma gidiyor ama ya denirmi seninkide zaten canım sııkın bu konuya
  17. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Burak kardeş bu köpeğin amacı ne Futbol aşkına bak demekki ANOFF gücü taraftarı futbocusunu görünce boynuna atlamış YADA.....
  18. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Güanydınlar tüm ANOFF grup üyeleri ve takipçileri hafta sonuna az kaldı yatcaz kalkcaz , yatcaz kalkcaz ordayım DAĞLARDA

19. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu erkan abim hamam ve masaj isteriz bak herkez sakatlanacak yoksa
  20. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu olaydan sonra bir süre sizi aradım sada ama herkez aynı gözüküyordu gözüme yıldız gibi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,189
Kayıtlı Üye Sayımız
167,066
Kaydolan Son Üyemiz
cwradio

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR