Arama sonuçlarınız

1. mustafasever

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ya gene ben mi suçlu oldum orada bir döndüm karşimda dur dedim kendime durmadı o ara kariştı zaten ortalık o kuşlarla yıldızları ilk sefer bir arada gördüm

2. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Tam bir profesyonel arada transfer bile oluyor aksamın kazananı Burak oldu bence oynadığı takım 8 gol tam bizler 5 er golde kaldık
  3. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu GÜNAYDIN ANOFF gününüz güzel kazançlı şanslı ve sağlıklı geçsin Maç süpedi akşam her keze teşekkürler

4. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu teşekkür ederim evet doğrudur sadece emin olmak için tekrar sormak istedim
  5. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erkan abim çok haklısın katılıyorum arabamda o çıkartmayı taşımakdan gurur duyarım Ya birde benim merak ettiğim bir şey çoluk çocuk gelmeyi planlıyorum fakat ailece gelecek kimler var sadece bizimkiler olmasın zaten zorla getiriyorum birde...

6. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu harika bunlar ya süpersiniz

7. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydın çamur sevdalıları gününüz aydın olsun hafa sonu gerçekten süper olmuş hepinizin yüregine sağlık
  8. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu en büyük başkan bizim başkan o hayvan yüzünden Burak kardeşim madara oldu
  9. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ah biladerim ah biladerim birde Gara Mamba yı gaza getirenler Başkanda az diil Allah başımızdan eksik etmesin de

10. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Yaw burak kardeş sorduğuma pişman oldum vallaha araya aldılar hepsi seni hele Çağın varya o ortalığı bulandırıyor sen merak etme saç kavurmaya gelince alasını yapar hepsini parmaksız bırakırız yerler parmaklarını Savaş başkan saç kavurmada burak...

11. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Selam arkadaşlar iyi sglıklı bol kazaçlı bir hafta geçirmeniz dileğiyle Mesut abi vallaha sabahtan beri hafta sonunun fotograflarını bekliyorum en azından onlarla idare ederim diye güzeldir umarım hepsi. Ya benim bir sıkıntım var arabanın...
  12. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu yarın İçin Beni Mağzur Görün Bu Gece Mesai Var Beton Dökücez Sanırım Geceuzun Olacak Eger Ki Erken Biterse Oradayım

13. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Gökhan Biladerim Geçmiş Olsun Ya Vardır Bir Hayır Herşeyde
  14. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu haklısın Bilader Bu Futbolla Olmaz Bu İş Gelin Paintboll Yapalım Ne Dersiniz inşallah İple Çekiyorum Pazarı
  15. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Eyvah Murat hatun beni eve almaz bu akşam kapıda kaldım desene

16. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydın ANOFF güzel bir gün ve hafta sonu geçirelim. Merhaba Burak ,Erkan abi ya bu maç işi ne oldu hiç haber yok sanırım yalan mı oldu vallaha misafir gelecekti ektim onları bide aramızda kalsın plan varmı hafta sonu organizasyon
  17. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bu guruba bundan sonra ANOFF +18 eklemek lazım sanırım
  18. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydınlar ANOFF güzel bir gün diliyorum hepimize

19. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu hayatımda top oynamadım(çocukken hariç ) ama sizin için elbette sonuna kadar oynarım ama hafta sonuna sakatlanırda geziye gelemem diye korkarım . Yaz murat kardeş benide listeye(ama benden bişey beklemeyin futbol adına)
  20. mustafasever

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydınlar hepiminize vallahi ben Korktumbu guruptan Hani çocukken "ortada sıçan var" diye bir oyun vardı biri ortaya alınır ve her kez çevresinde daire oluşturarak topu ona kaptırmada pas yapardık ayne öyle insan la oynuyorsunuz ALLAH SİZİN...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,189
Kayıtlı Üye Sayımız
167,066
Kaydolan Son Üyemiz
cwradio

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR