Arama sonuçlarınız

1. abdulkadircal

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu teşekürler 13.00 üstüne cıktı ama hayırunı goremeden satıyorum çünkü yurtdısına yerkeşim vizesi beklıyordum vize cıktı hevesimizi alamadan satıyorum :((

2. abdulkadircal

Satılık CJ5

sEVGİLİ ÜSTADLAR YENİ ALMIŞ OLDUGUM CJ5 İMİ SATIYORUM SEBEBİ İSE GELECEK AY İÇİNDE YURTDISINA YERLEŞECEGİM İÇİN MECBUR SATIYORUM İLGİLENENLER ASAGIDAKİ LINKTEN DETAYLARI GOREBİLİRLER !! http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-anlatilmaz-yasanir-81199443/detay/
  3. abdulkadircal

CJ5'im Hakkında Düşünceleriniz ve Fikirleriniz :) !!

Ynt: CJ5'im Hakkında Düşünceleriniz ve Fikirleriniz :) !! Teşekürler ama sanmıyorum orada böyle birşeyi kolay kolay bulacağımı kutup ülkesinde :))

4. abdulkadircal

Ynt: CJ5'im Hakkında Düşünceleriniz ve Fikirleriniz :) !! Evet satmaya karar verdim satmak istememin sebebi arabayı aldıkdan bir kaç gun sonra yutdısına yerleşme müracaatımın onaylanmış olması yoksa kesinlikle satma taraftarı değilim !! Kısmet
  5. abdulkadircal

Lütfen Yardım

Aracımla hız yaptıgım zaman 2.3 viteste tın tın tın diye ses geliyor,ne kadar hızlı gidersem sesde o kadar yüksek geliyor ustaya götürdüm takma kafana o kadar onemlı bırsey değil şanzumandan geliyor diyor ama içim rahat değil fikirlerinizi ve önerilerini almak istiyorum.Aracım 1977-CJ5

6. abdulkadircal

Fikirleriniz lazım ??

Ynt: Fikirleriniz lazım ?? Sorularınz hakkında pek fazla birsey soyleyemem istersenız detaylı olarak arayıp bir gorusun ama gorunus olarak güzel ve 78 model,ama motor,mekanık hakkında bırsey dıyemem ! Bence 2000-3000 lira daha biriktirip 77 model ve üstüne baksanız daha iyi olur !

7. abdulkadircal

Fikirleriniz lazım ??

Ynt: Fikirleriniz lazım ?? Linkdeki araç güzel ama birde buna bakmanızı tavsiye ederim ! http://www.arabam.com/ikinciel/Ilan/Detay/3621669
  8. abdulkadircal

Ynt: CJ5'im Hakkında Düşünceleriniz ve Fikirleriniz :) !! Teşekkür ederim :) Umarım bir gün off-road etkinlikerine katılma fırsatım olur,düşünüyorum 33 lük lastik takarsam ilerleyen günlerde bira daha yükselir diye düşünüyorum :) Savas bey Allah sizede nasip etsin insallah. Buda 1 saat...
  9. abdulkadircal

Merhaba tüm gezenbilir ailesine saygılar ,Bolu Off-Road kulübünden almiş olduğum yeni aracım hakkında düşüncelerinizi ve fikirlerini almak istiyorum ,çoğunuz bu aracı eminim tanıyordur İrfan Başkanın arabası (Dağların Fatihi,Şehirlerin Efendisi) :) Aranıza yeni katılan biri olarak siz...

10. abdulkadircal

Yeni bir CJ 5 daha almak istiyorum, lütfen yardım edin !!!

Ynt: Yeni bir CJ 5 daha almak istiyorum, lütfen yardım edin !!! Antalyada çalışıyorum restaurantta yaz sonu yurtdısına yerleşecegim ve biriktirmiş oldugum tüm parayı Dağların Fatihi Şehirlerin efendisine yatırdım :)) Ne yapalım hastalık işte :) ha unutmadan yaş 24 arabamda benden 11 yaş büyük...

11. abdulkadircal

cj sahibi olmak

Ynt: cj sahibi olmak Anlatılmaz Yaşanır !! :)
  12. abdulkadircal

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sağolun teşekkürler Allah sizede nasip etsin emek ister,ama verdiğin emeğide karşılıksız bırakmaz:))

13. abdulkadircal

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkeze teşekkür ederim :)
  14. abdulkadircal

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Evet İfran Başkanın arabası dağların fatihi ,şehirlerin efendisi :) 13.000 tl'yi buldu :))
  15. abdulkadircal

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba bende Kadir Antalya'dan yeni aldığım Cj-5 imle aranıza yeni katıldım,belki arabamı aranızdan tanıyanlar vardır :))

16. abdulkadircal

ön siper ve camı 1967 için

Ynt: ön siper ve camı 1967 için usta okadar anlamıyorum ama bendeki çerçevenın camı mevcut ve çerçeve asağıdaki resimde oldugu gibi . . .
  17. abdulkadircal

Yeni Alıcısını bekliyor . . .

Ynt: Yeni Alıcısını bekliyor . . . fiyatı 8500 tl dir yürüyen de hiçbir sorunu yoktur muayenesi yoktur cunku ılgılenecerk zamnım olmadı mecburiyetten satıyorum. kabortasında curuk carık yoktur.koltuklar deri döşemedir ! son fiyatımda 8250 dir
  18. abdulkadircal

ön siper ve camı 1967 için

Ynt: ön siper ve camı 1967 için eywallah usta ama ben yenı cj 5 lerdeki gibi istiyorum tuzlanın orgınalı üst çerceve kalın ben yenı tıplerden istiyorum, eğer öyleyse resimleri rica edebilirmiyim

19. abdulkadircal

Ynt: Yeni Alıcısını bekliyor . . . 8500 TL .
  20. abdulkadircal

Ynt: Yeni Alıcısını bekliyor . . . Teşekkürler:) Kısmet olursa yeni sahibine verecegiz . .

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,191
Kayıtlı Üye Sayımız
167,066
Kaydolan Son Üyemiz
cwradio

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR