Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1967 model willys tüm bakımları yapıldu 24 saat bile olmadı bakımdan cıkalı yurtdısına gidecek olmamdan dolayı satmak zorunda kaldım arka koltuk ve dallas tipi kapıları mevcuttur.yeni alıcısına hayırlı olsun !!
Tüm bakımları yeni yapıldı dün bakımdan çıktı 1967 model arka koltugu ve dallas tipi kapıları mebcuttur.yurtdısın gideceğim için satıyorum .ilgilenen arkadaslar nu numaradan irtibata gecebilirler. 05345445180
üstadlar siteye yenı üye oldum bir kaç gün önce yenı 67 cj 5 aldım on siper çerçevesi ihtiyacım var yenıleri çok pahalı eğer 2.el az kullanılmıs fazla yıpranmamıs olanlar varsa yardımlarınızı beklıyorum !
Sevgili üstadlar bende bir kaç gün once bir 1967 cj 5 (willys) aldım ve ön çerçevesi çok kötü durumda yenıleri çok pahalı yardımcı olabılecek elınde 2. el cıkma fazla yıpranmamıs olanlar varsa yardımcı olmalarını rica ediyorum !