Arama sonuçlarınız

1. hsn

jeep cj7 trafik kazası

Allah başa vermesin..Bizler sürücü olarak nekadar dikkatli olsakda trafik içinde böylesi başa gelebiliyor.

2. hsn

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 08. Bölüm Duyurusu (Camel Etabı; Koca Ayaklar)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 8. Bölüm Duyurusu (Camel Etabı - Koca Ayaklar) fragman harika..
  3. hsn

Roll Cage Teknik bilgi

Ynt: Roll Cage Teknik bilgi Resimde görünen kaportaya vidalı.. ???

4. hsn

Şanzımanda Sona Geldik :)

Ynt: Şanzımanda Sona Geldik :) Dediğin gibi şanzumanın sonuna gelmişsin.Yorum yapabilmek için şanzumanın ne olduğunu bilmek lazım..
  5. hsn

Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı.

Ynt: Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı. Bildiğim kadarıyla araçlardaki ekstra aydınlatmalar şehir içinde üstü kapalı olması gerekiyor.KC markalı aydınlatmaların kapakları oluyor kullanım zamanı çıkartıp tekrar takmalı.

6. hsn

dizel cj ler

Ynt: dizel cj ler Eksozdan çıkan kara duman konusu can sıkıcı değil midir..?off-road gezilerini takip ettiğimde dizel araçlar doğaya zarar veriyorlar..

7. hsn

CJ 7 - Akrabası Bulundu

Ynt: CJ 7 - Akrabası Bulundu Doğayla uyumlu..o bir vahşi :D
  8. hsn

Forumda Sayfaları (Konuları) Kaydetme Sorunumuz

Ynt: Forumda Sayfaları (Konuları) Kaydetme Sorunumuz Çalışmalarınızın durumu hakkında bilgi verirseniz bizlerde netleşiriz teşekkürler..
  9. hsn

Acil yardim

Ynt: Acil yardim parantez içinde yazdığımı kimse yanlış anlamasın lütfen zorunluluğa vurgudur amacım..teşekkürler.

10. hsn

Acil yardim

Ynt: Acil yardim gecenlerde bir tane daha acil durum vakası vardı..! acil durum linki veya herkeze ortak bildirim sisitemi hayati önem taşımakta..BURASI GEZENBİLİR ve HAYATIN EKSTREM SOHBETLERİNİN DÖNDÜĞÜ ORTAM..vakalarda buna endeksli ciddiyet taşımakadır. yöneticilerden ricam (birgün başıma...

11. hsn

OFFROAD AZERBAIJAN

Ynt: OFFROAD AZERBAIJAN Çok teşekkürler saygılar :)
  12. hsn

Tesisat Yenileme Çalışmaları

Ynt: Tesisat Yenileme Çalışmaları teşekkürler abi ama bende bilmiyorum. ;D Bir tahmin yapıcak olursam foruma katkı sağlama bakımından apolet yıldızı görevi yapıyor sanırım.. Ve temennilerimizin temsili butonu :D

13. hsn

Tesisat Yenileme Çalışmaları

Emin abi harikasın eline ve sabrına sağlık.İlk teşekkürü yapmak bana nasip oldu 2.side benden gelsin :)
  14. hsn

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası hayırlı uğurlu olsun uğur bey.Kullanım sonrası deneyimlerinizi paylaşırsınız.teşekkürler
  15. hsn

Ynt: Forumda Sayfaları (Konuları) Kaydetme Sorunumuz Toparlarsak imkanlar dahilinde amacımıza ulaşacağız inşallah.. :) teknik ekibe kolaylıklar diliyorum..teşekkürler

16. hsn

Ynt: Forumda Sayfaları (Konuları) Kaydetme Sorunumuz teşekkürler reha bey :)
  17. hsn

Ynt: Forumda Sayfaları (Konuları) Kaydetme Sorunumuz Reha bey gerekli açıklama zaten önceden yapılmış taraflarda birbirini doğru anlamış.Benim üye olarak burda konuyu uzatmamın sebebi sadece bir cevap almaktı..Bukadar.. Bence kimsenin saygısızlık ettiği yada işinizin kolay olduğunu kasdettiği...
  18. hsn

Aracımı yükseltmek istiyorum !!

Ynt: Aracımı yükseltmek istiyorum !! bencede cj de 33 inc lastik tam kıvamında bir oran..Tabiki beklentiler bu verileri değiştiriyor.

19. hsn

Toyota – Land Rover Off Road Buluşması

Ynt: Toyota – Land Rover Off Road Buluşması göktuğ abinin dediği gibi babaların günü olmuş. ;D etap harikaymış..katılanlardan bizlere aktaranlara kadar herkesin emeğine sağlık..teşekkürler
  20. hsn

Ynt: Forumda Sayfaları (Konuları) Kaydetme Sorunumuz Arkadaşlar affınıza dayanarak birşey itiraf etmek istiyorum..ben bidaha yaptım. ;D ;D ahanda 4 oldu.. 8)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,069
Kaydolan Son Üyemiz
pentur

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.