Arama sonuçlarınız

1. hsn

Ağır Çekim Çalışmalar Başladı...

Ynt: Ağır Çekim Çalışmalar Başladı... takip ve kolay gelsin

2. hsn

CJ6 şase numarasının yeri

Ynt: CJ6 şase numarasının yeri KAYA01 aracınız yeni galiba resimleri paylaşırsanız aracınızıda görmüş oluruz..teşekkürler
  3. hsn

CJ6 şase numarasının yeri

Ynt: CJ6 şase numarasının yeri benim eski aracımın kupası numaranın olduğu yere direk temas ettiği için okunamıyordu..kupayımı kaldırmak gerekirdi bilemedim..

4. hsn

Forumda Sayfaları (Konuları) Kaydetme Sorunumuz

şimdi aradığımızı sayfa sayfa aramamız gerekiyor..yetkililerin bu konuya duyarlılıkla yaklaşacağından şüphem yok..teşekkürler
  5. hsn

Forumda Sayfaları (Konuları) Kaydetme Sorunumuz

sanırım yok bende bulamadım..Bu özelliğin olmamasının sebebi nedir acaba.. ???

6. hsn

AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY Birşey yapmalı

7. hsn

4x4 Tarihçesi

Ynt: 4x4 Tarihçesi VOLVO sugga yıda istiyoruz.. :) paylaşım için teşekkürler..
  8. hsn

BASINDA TROFF.....(Trabzon Off Road Kulübü)

Ynt: BASINDA TROFF.....(Trabzon Off Road Kulübü) Tebrikler TR0ff elinize emeğinize sağlık..
  9. hsn

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu alkışlar sizlere şimdiden merakla beklemekteyim

10. hsn

Tesisat Yenileme Çalışmaları

Kolaylıklar diliyorum abi.. :)

11. hsn

CJ Far

Ynt: CJ Far Aynen Emin abi uzmanlık sertifikasına birşey kalmamış hatta prof. olucaksınız.. ;D Buarada far konusunda uyum olayını hiç düşünmemiştim işlemi yaptırdığım klasik oto elektrikcisiydi, farları takarken farketmiştim rus malı olduğunu..Güçlü ampüllerlede eski farlarımdan daha kaliteli...
  12. hsn

Kesinlikle katılıyorum..Sırada yapmayı planladığınız yeni bir proje var mı Emin abi..?

13. hsn

CJ Far

Ynt: CJ Far Ben cj aracım için Trabzon sanayisinde farlarımı değiştirmiştim..Markasını bilmiyorum fakat far camlarında rusca yazılar vardı..Bunlar sanırım ladaların farlarıydı ve yerlerine oturmuştu..B
  14. hsn

Land Cruiser 60 ila 80 arası benzerlik ve farklar

Ynt: Land Cruiser 60 ila 80 arası benzerlik ve farklar umut ve necro beylere beni aydınlattıkları için teşekkürü borç bilirim.. :)
  15. hsn

Emin abi eline koluna sağlık son mesajından sonra çalışmalarının sonuçunu bekliyordum..Çok güzel olmuş maaşallah :)

16. hsn

Land Cruiser 60 ila 80 arası benzerlik ve farklar

Ynt: Land Cruiser 60 ila 80 arası benzerlik ve farklar merhabalar..1987 toyota BJ60 3B 4 silindir motorun silindir hacmi nedir acaba.? yaptığım araştırmadan 2.5-3.0-3.5 gibi değişik sonuçlar var net bir cevabı varmı acaba.? aracı aldığımız sahibi 2.5 demiş..bana daha fazla gibi geliyor.
  17. hsn

Bugün İzmirde 2 Amerikancı Ustaya CJ5 ve Tuzla yı Sordum.

Ynt: Bugün İzmirde 2 Amerikancı Ustaya CJ5 ve Tuzla yı Sordum. +1
  18. hsn

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Gönlünüz rahat olsun çakır bey. eski sahipleri hep ''hey gidi diye,, başlarlar cümleye.. :)

19. hsn

winç tamponu ön ve arka cj

Ynt: winç tamponu ön ve arka cj harika işcilik tebrikler..
  20. hsn

her marka araca yapılabilir.start stop .bozulan kontağa son

Ynt: her marka araca yapılabilir.start stop .bozulan kontağa son Paylaşım için teşekkürler..güzel bir çalışma olmuş

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,069
Kaydolan Son Üyemiz
pentur

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.