Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: CJ6 şase numarasının yeri
benim eski aracımın kupası numaranın olduğu yere direk temas ettiği için okunamıyordu..kupayımı kaldırmak gerekirdi bilemedim..
Ynt: CJ Far
Aynen Emin abi uzmanlık sertifikasına birşey kalmamış hatta prof. olucaksınız.. ;D Buarada far konusunda uyum olayını hiç düşünmemiştim işlemi yaptırdığım klasik oto elektrikcisiydi, farları takarken farketmiştim rus malı olduğunu..Güçlü ampüllerlede eski farlarımdan daha kaliteli...
Ynt: CJ Far
Ben cj aracım için Trabzon sanayisinde farlarımı değiştirmiştim..Markasını bilmiyorum fakat far camlarında rusca yazılar vardı..Bunlar sanırım ladaların farlarıydı ve yerlerine oturmuştu..B
Ynt: Land Cruiser 60 ila 80 arası benzerlik ve farklar
merhabalar..1987 toyota BJ60 3B 4 silindir motorun silindir hacmi nedir acaba.? yaptığım araştırmadan 2.5-3.0-3.5 gibi değişik sonuçlar var net bir cevabı varmı acaba.? aracı aldığımız sahibi 2.5 demiş..bana daha fazla gibi geliyor.