Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Özel Yapım Jeep (Mustafa Ustadan)
Abicim yok yok işte vinç yok krom yok onları söylemiş ustamız
ama genel olarak güzel gözüktü gözüme arac bilmiyorum ama soft top çok hoşuma gitti pratik kolay gibi duruyor
Ynt: Ralli Art Uygulamaları İçin Yardım.
mehmet gazihan ın sattığı power box lar çok az sayıda gelmişte olsa çok kaliteli ürünlerdi bende deneme fırsatı buldum ama devamı gedimi geliyormu bilmiyorum ama harita konusunda iyi
DYNO performans tuningde çıkmadı iseniz dayno ya çıkmış olarak...
rally art kit yukarda bahsettiğim piggy back beyin olarak adlandırılabilir ilk mesajımdaki piggy back in ne olduğunu yazmıştım
ancak araçlarınıza CHİP tuning yapılabilir ve chip tuning en güvenli ve en sorunsuz tuning sistemidir. yetkili servisteki...
sizlere tavsiem yurt dışından gelen chip tuning yazılımları Türkiye şartları göze alınmadan yapılan standart biz harita ise aracınız çoğunlukla 4 vites 4 bin devir sonrası daha zor devir aldığını görüceksiniz tavsiyem .
Türkiyede HARİTA uzmanları bu...
şimdi belki bu konuyu okuyan bir çok box firması bana kızacak ama
power box turbo dizel araçlarda bazı sensörleri kandırarak %20 lik bir güc artışı elde edilmesine olanak sağlayan yakıt veya aracın marka modeline göre enjektör okuyucusu veya işletim...
Ynt: Bu Niva İçin Nedersiniz ?
8000 veya 9000 tl ancak ve ancak 97 98 model bir niva alırsın bence bu aracı al 5.000 tl ye birazda masraf et seninle birlikte her yola çıkar
siyah olan arac honda civic 96 model vtech sedan coupe Bulgaristandan geldi (kuzenimin aracı)
mavi olan arac benim aracım 2000 model mondeo ghia 2.0cc 2 2005 yılından beri bir çok yarış ve güzellik yarışmalarında derecelere sahip oldu)Namı diğer KoCa...
kısaca size otomobil elektroniği ile ilgili bilgiler aktarıcam
Elektronik öğretmeni ve usta öğreticiyim (servis yöneticisiyim)
2 Yıla yakın sadece yarışlar icin araç hazırladım bunların başında kendi araçlarım vardı ford mondeo ve seat leon cupra r...
Ynt: Kemerburgaz Gezisi (14 Şubat 2010)
toplasan 30 km ama 7 8 saat sure yolculuk oluyor
full depo + 5 litre koy bagajına
araziye girmeden ve arazi icinde 30 km yani
%100 konusu açılır eli kulağında ben konuların birinde 7 mart die bişi okudum zaten yeni gezi konusu açılırsa burayada yazarlar emin ol
Ynt: Bu Niva İçin Nedersiniz ?
bence güzel bir araç bir gidip görmen icine siniyorsa alman gerekir ustaya göster gibi birşey sölemicem zaten lada sorunsuz ve masrafsız araç masraf bile çıkarsa en rahat parca bulabileceğin ucuz bir araç hayırlısı olsun
tek dikkat etmen tabandan cürüme varsa en...
babaanne ve koltuk denilen bölgelerde en iyi şekilde off road donanımı olan araçlarımız bile takılıyor havalı ön arka %100 diff lock olan kalıyorken senin bizim yanımızda olman yakın bir köyden atv ile yardıma gidip gelebilmen anlamına geliyor yani...
yaaa camur icinde kimseyi oyalamak vs istemem erkekcesi ağız tadımı kaçırıyor 10 tanesi 1 tl olan lanet segman düşünüyorumda cidden oo segmanı oraya kaynatıcak temiz işcilik yapabilicek birini bulursam 2 nokta kaynak yaptırıcam aks sökmekten sökmeye...
vallaha 7 mart demişiniz bakalım 7 marta kadar biraz sıkıntılı bir dönemdeyim iş değişikliği yapabilirim herhan onun koşuşturması icerisindeyim bakalım eğer müsait olursam gelicem sol ön hubs segmanını krana kadar arazideyiz eğer segman yine çıkarsa...
Selam dostum bende kymco mxu 500 vardı orjinal önde 22 metre halatlı vinç filan olan serilerden ben mxu500 ile 2 tonluk 91 model bmw 4x2 5.25 tds aracı araziden çıkardım kymco mxu 500 le senin atv arasında çok buyuk fark olucağını tahmin etmiyorum
arkadaşlar uyuya kaldığım ve gelemediğim icin özür dilerim hepinizden
cumartesi akşamı 08:30 taksim çiçek pasajında başlayan hayat pazar sabah 4:45 te atlas pasajında çıkana kadar devam etti malum
meydandan taksiye filan binene kadar falan filan işte eve 5:30 da gelebildim uyuynca uyanmak...
Ynt: Hangi Marka Motor Almalıyım?
hayırlısı olsun allah utandırmasın ben iri yapılı olduğum icin 1.77 boy 118 kg ım 600f ime çarpıldıktan sonra (PERT) olması çok üzdü elbiseleri motorun fiatı kadardı . O gun karar verdim elbiseli makina almıcam dedim ve şehir ici kısa turlar ve gurup...
Ynt: Hangi Marka Motor Almalıyım?
honda cbr 600f çok sorunsuz bir makina ve tam bir uzun yol keyif makinası 1.000 km yolum var kendisi ile zatn 1.238 km filan pert oldu garibim
Benim arkadaşım aldı benimle aynanda oda 0 km almıştı şuan makina 42.binde yağ filtresi hava filtresi eksoz contası...
Ynt: Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim?
5 watt olduğunu biliyorum ama eprom değşikliği ile 25 watt a çıkabiliğini okudum onunla ilgili yazdım