Arama sonuçlarınız

1. c@n

Nurol ve Murat ın (Damast) Macerası Istanbul (07 Şubat 2010)

Ynt: Nurol ve Murat ın (Damast) Macerası Istanbul (07 Şubat 2010) abi çoğalmak bu olsa gerek hahahaha

2. c@n

95 Model Frontera Debriyaj Merkez Takımı Sorunu..

Ynt: 95 Model Frontera Debriyaj Merkez Takımı Sorunu.. orada yoksa tanıdık parcacı cok yahuu murat opel celil abi ile görüşün Adres: Ototsanayi Sitesi Ulubaş Pasajı NO:15 4.Levent/İstanbul Tel:0212 264 60 56-268 26 18-268 58 01
  3. c@n

4x4 Fun

Ynt: 4x4 Fun zj si var ama hayvanca bir zevki var hadi biri snorkel diğeride eksozmu yaaaa

4. c@n

95 Model Frontera Debriyaj Merkez Takımı Sorunu..

Ynt: 95 Model Frontera Debriyaj Merkez Takımı Sorunu.. opel parcacısı opser otomotivde var ellerinde oo an icinde yoksa en gec 2 gunde teslim ederler 2.0 cc ise vectra b merkezi veya tamir takımı alabilirsiniz 2.2 ise motor kodu x22xe ise yine vectra uyumlu olucaktır diğer seriler ise...
  5. c@n

Nurol ve Murat ın (Damast) Macerası Istanbul (07 Şubat 2010)

Ynt: Nurol ve Murat ın (Damast) Macerası Istanbul (07 Şubat 2010) helal olsun güzel bir gezi daha olmuş murat abi iyi eğlenmişe benziyorsunuz vallaha resimlere bakarken ben bile eğlendim

6. c@n

Lada'mı Çok Beğendiler Elimden Aldılar, Ben de Duramadım Yeni Lada'mı Aldım :)

Ynt: Lada'mı Çok Beğendiler Elimden Aldılar, Ben de Duramadım Yeni Lada'mı Aldım :) istanbulda yaşıyorum ben yoksa 10 dakka sonra buluşabilirdik problem yoktu benim icin hayırlı olsun bordo dan sonra beyaz daha çok hoşuma gitti bilmiyorum neden ama beyaz niva ayrı guzel duruyor

7. c@n

Lada'mı Çok Beğendiler Elimden Aldılar, Ben de Duramadım Yeni Lada'mı Aldım :)

Ynt: Lada'mı Çok Beğendiler Elimden Aldılar, Ben de Duramadım Yeni Lada'mı Aldım :) eyvahlar olsun yamula patlıcanı olsada bir guveç yapsak hemşerim beni davet etse bende gelsem yesem
  8. c@n

Hi-Jack'i (Kriko) Vinç Olarak Kullanma Tekniği

Ynt: Hi-Jack'i (Kriko) Vinç Olarak Kullanma Tekniği bende bunu kullanıyorum vinç yerine 12 metre halatlı yuk gerdirmesi 3.500 kg lığı var bende http://images.gittigidiyor.com/2195/SPANZET-TIR-KAYISI-10-MT-HALATLI-YUK-GERDIRME__21950624_0.jpg
  9. c@n

Vitara yada Jimny arıyorum (sorunsuz)

Ynt: Vitara yada Jimny arıyorum (sorunsuz) hmm evet o konuda haklısınız ama işte standart bir arac alıp zaten 5000 tl harcıcaksınız die öneri olarak sundum dostum ben :) memo ile telefonda bir konuşun bir orta yol bulabilirsiniz

10. c@n

12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur?

Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur? hiç bişey olmuyor merak etme lpg guvenli bir yakıt sistemi olup (yetkili kişilerce montaj edildiyse) tahliye ventilleri bulunan bir sistem olup herhangi darbede otomotikman boşaltır ve sizi korur benzin ise daha çabuk yanar birde...

11. c@n

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu j9 aynalarını eğer siyah bırakırsanız çok güzel durmaz ancak krom kaplatırsanız veya en kötü gövde renginde boyarsanız eminimki daha guzel olucaktır
  12. c@n

Vitara yada Jimny arıyorum (sorunsuz)

Ynt: Vitara yada Jimny arıyorum (sorunsuz) sitede mehmet can arkadaşımızın çok temiz off road icin hazırlanmış şekilde düzgün otoparkta kullanmadığı bir jimny si var sitede ilanıda var hatta mavi renkli araç çok temiz ve 3 adet off road aracı arasında 0 km olarak yaptığı bir araç 2005 model...

13. c@n

Bo-Kart Yapmayı düşünüyorum bir kaç soru...

Ynt: Bo-Kart Yapmayı düşünüyorum bir kaç soru... 6.5 bg honda jeneratör motor 40 km hıza yakın hızlara getirir 200 kg mı
  14. c@n

SJ 410'la Off-Road Denemelerimiz

Ynt: SJ 410'la Off-Road Denemelerimiz resimler bu kadarsa olmaz daha çok resim olsunki daha çok yorum gelsin hadi arkadaşlar bu arada aracınız hayırlı olsun gule gule kazasız belasız kullanın
  15. c@n

12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur?

Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur? ben lpg li benzinli 2.2 frontera kullanıyorum gecen hafta 2 gun suren 860 km yol yaptım 95 tl bir gaz aldım 100 tl bir gaz aldım toplamda 195 tl ile tum trakyayi gezdim diyebilirim l.burgaz , babaeski, havsa , edirne ...

16. c@n

El Telsizi Önerisi

Ynt: El Telsizi Önerisi bir midland alan 78 alın aracınıza montaj yaptırın ozan çağmana 325 tl birde diğer linkte verdiğim pmr telsizi alın size 500 tl gelicektir ama yapıcak bişey yok bende bu şekilde toplam 3 pmr el cihazı 1 cb cihazım var araçta sabit konvoylarda cb ile pmr aynan da...
  17. c@n

El Telsizi Önerisi

Ynt: El Telsizi Önerisi bu tip pmr cihazlar frekans kaydırma problemi yaşar yuksek irtifalı gezilerde pmr lar icin kurulan özel guvenlik firmalarının röleleri vs leri ile sizin kullandığınız telsizin frekansını basma ihtimali var hem aracta hemde el de kullanmak icin cb halk bandı am-fm bir...
  18. c@n

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi fiatı da fena değil bakalım arazi kabiliyeti nasıl ilerleyen günlerde paylaşırsınız bizlere bende sitedeki arkadaşların tavsie si ile yokohama geolander go 11 aldım herhalde seneye kışa 1 takım daha almam gerekicek at lastik

19. c@n

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi ediz bey güzel olmuş bence ellerinize sağlık güzel olmuş aracınız daha rahat arazi suruşu yapabilirsiniz bu arada federal lastikleri kaça aldınz
  20. c@n

Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010)

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) aahh ahh nerede 2007 yılı sonlarında kymco MXU 500 4X4 atv vardı bende de keşke satmasaymışım bende peşinize takılırdım vallaha gezileriniz guzel oluyor bende bir gunluğune kross motorunu alayım motorcumdan takılıyım peşinize skygo 200 var onda

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,069
Kaydolan Son Üyemiz
pentur

Çevrimiçi üyeler

Geri