Arama sonuçlarınız

1. izciler

Ford Transit Aldım Motokaravan Yapmak Istiyorum Desteğiniz Lazım

Henüz demir tampon, vinç, istepnenin kapıya alınması, tampon üstüne telsiz anten direkleri, yan cam, ön cam üstüne cam ( içten delici ve kırmızı çakar barlar takmak için) ki aracı arama kurtarmada da kullanacağız

2. izciler

Karavanla Kamping Dışı Konaklamalarda Güvenlik

Doğada ya da tenha yerlerde karavanla konaklayacak arkadaşlarımız için; Büyük marketlerde satılan bir cihaz var. Üzerindeki sensör hareketi algılıyor ve tepki veriyor. Ding dong, nasıl yardımcı olabilirim diyebildiği gibi siren de çalabiliyor. Yapışkanla veya mıknatısla ya da vida ile aparatını...
  3. izciler

4x4 Ford Transit Hakkında Yardım

4. izciler

Çok güzel. Ben genelde atas 120 kullanıyorum. Yaesu cihazlarımız ile uyumlu güzel iş yapıyor. Bu araç yüksek tavan dolayısıyla bunda tavana monte edemeyeceğim. Dallar dolayısıyla çok canımız yandı. Ön tampon üstüne takacağım borular üzerine monte edeceğim. Antenin en üst seviyelerinin tavanı...
  5. izciler

Çok uzun uğraşlar sonucu 4 çekerini çalıştırmayı başardık. Motor ile ilgili problemlerini giderdik. Tampon, çeki demiri, vinç işlemlerine girdi. Yakında karavan haline dönüşmeye başlayacak.

6. izciler

Çıkma diferansiyeli taktık. Yine çalışmadı. Ancak bu arada bir arkadaşımız göğüste bir düğme keşfetti. Simsiyah olduğundan üstüündeki 4x4 yazısını okuyamamışız. Meğer araç devamlı 4çeker değilmiş. Düğmenin benzerini ararken kablolarının iptal edildiğini biraraya toplandığını kesildiğini gördük...
  7. izciler

Malesef “ben bunu söker takar yaparım” diyebilen bir yiğit diferansiyelci bulduk. O da aylar sonra Trabzonda. Elini sürmeye kimse cesaret edemiyordu. Almanyada ise yenisine 10 bin euro istediler. Yani arabadan pahalı.
  8. izciler

Çıkma bir diferansiyel bulduk yakında takacağız. Ayrıca bunun tamirini yapabilecik bir usta da bulduk Trabzonda. Açıkçası arazi kabuluyetini ben de merak ediyorum. Ön diferansiyel şanzuman vs bir arada sanki bir motor kadar büyük. Üstünde awd yazıyor. Ben de sizin gibi arazi kabiliyetini, kilit...

9. izciler

İlginiz için keşekkür edenim. Selenoidlere elektrik geliyormuş, sökülüp dışarıda kontrol edilmiş ve çalıştığı görülmüş.

10. izciler

Değerli arkadaşlar 4x4 motokaravana ihtiyacım olduğundan aşağıda fotoğraflarda görünen aracı aldım. Bunu karavana dönüştürmek için bilip güvendiğiniz usta önerileriniz olur mu. İsterseniz özelden ya da mail ile de paylaşabilirsiniz. Ayrıca aracın ön diferansiyel sorunu da var. Arazi araçları...

11. izciler

Birkaç fotoğraf da şöyle
  12. izciler

Değerli Dostlar. Bir motokaravana ihtiyacım var ve bunun 4x4 olması lazım. Ben de ambulanstan çıkma bir tane buldum ve aldım. Fakat zora gelince önlerin devreye girmediğini bilebile aldım. Nasıl olsa yapılır diye. Havadayken dönen dört teker sıkışınca arkalarını birbirine kilitlemesine rağmen...
  13. izciler

Çadırlı Kampta Isınma Problemi?

Benzinli cep sobasını ben de kullanıyorum. Çok az yakıtla çok uzun süre ısınma sağlıyor. Uyku tulumunun içine attığımızda da ciddi bir ısı artışı oluyor. Hatta Allahuekber dağlarında askerler Termal kamera ile kampı taradıklarında benim tek başıma kaldığım çadırı pırıl pırıl görüyormuş. İçerde...

14. izciler

Vx 100 4.2 Diesel 2006 Modelde Yükseltme Alçaltma Problemi

Bu gün yetkili servisinin, "Arasanın tüm tüpleri, pompa, amortisörler için istenen 16 bin civarı parayı ve siparişi vermeden önce" Ne alakası varsa bir de volvo tamircisine götürdüler. Yükseltme alçaltma sistemindeki yağ boşaltıldı, sulu köpüklü bir yağ çıktı. Sonra yeniden yağ kondu. Bilin...
  15. izciler

Vx 100 4.2 Diesel 2006 Modelde Yükseltme Alçaltma Problemi

Merhabalar 2006 vw100 4.2 diesel aldık. Lakin son bakımlarını yetkili servise yaptırmadıklarından yükseltme alçaltmaya cam silecek suyu doldurmuşlar dolayısıyla her şeyi değişecek. sorduğumuz bir yetkili bayi bir ayda anca gelir diyor parçalar. Elinde bu parçalar olan yetkili bayii...
  16. izciler

Vx100 Genel Bilgi Paylaşımı

Merhabalar 2006 vw100 4.2 diesel aldık. Lakin son bakımlarını yetkili servise yaptırmadıklarından yükseltme alçaltmaya cam silecek suyu doldurmuşlar dolayısıyla her şeyi değişecek. sorduğumuz bir yetkili bayi bir ayda anca gelir diyor parçalar. Elinde bu parçalar olan yetkili bayii...

17. izciler

İzciliğin Tarihi

Ynt: İzciliğin Tarihi 1907 yılında Bp İngiltere'de bir kamp yaparak izciliğe başlamış, 1908 Yılında Osmanlı İzcileri Beyruttan Kalkarak Sultan Abdülhamit Hanı ziyaret etmiş. 1910 yılında Osmanlı Müslüman İzcilerinin yönetmeliğinin ve eğitim programının da bulunduğu bir kitap yayınlanmış. 1907...
  18. izciler

Arkadaşımız Hasan Subaşı Tekrar Federasyon Başkanı

Ynt: Arkadaşımız Hasan Subaşı Tekrar Federasyon Başkanı Aralıkta yeniden bir seçim oldu yine bendenizi seçtiler. Vurulan Nihat değil Mustafa kardeşimdi. Aşki de hocamdı :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri