Arama sonuçlarınız

1. izciler

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Çakmak gazı ile dolan minik pürmüzler var kaleme benziyor. Bulunamazsa kullan at satılan minik tüplere takılan pürmüzler var. Bunlar da çok fazla yer tutmazlar ama bir pürmüzün ucundan çıkacak aleve tahammül edecek yaş odun yoktur. Dikkat buyurursanız ıslak bile demedim...

2. izciler

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Disco II 2000 V8 e Tartarini lpg sistemi takıldı. Tüp en büyük boy seçildi. Bağajın sol ilave koltuğu çıkarıldı ve buraya aracın uzun kenarına paralel olarak yerleşirildi. Böylece sağ ilave koltuk kullanılabiliyor ve arkadan sağ koltuğa biniş son derece...
  3. izciler

Discovery I vs. Discovery II

Ynt: Discovery I vs. Discovery II LPG sistemini tartarinin (Benzinden otomatik geçiş yapan sistemini) taktırdım. En büyük depoyu bagajın sol arkakenarına arabanın uzun kenarına paralel sola yaslı taktırdım. Sol arka portatif koltuğu söktürdüm tüp milimi milimine tam sığdı. Böylece hem sağ...

4. izciler

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? 1- Yücel Işık (Range Rover Classic 1986) İstanbul 2- Meriç Bager (Defender 1988 110 2,5 Dizel) Kocaeli 3- Y.Yavuz (Discovery I 1995 3.9 V8i ) Ankara 4- Naci...
  5. izciler

Kum Paletini Neden Hep Land Rover Ailesinde Görürüz ?

Ynt: Kum Paletini Neden Hep Land Rover Ailesinde Görürüz ? Araç aksesuarlarının dili olsa Kum paleti: Ben ve aracım bunu bile yapabilir manasına gelirdi her halde:)

6. izciler

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Bir dakka üç de ben artırıyorum Hasan Subaşı İstanbul 1 2000 v8 disco II, 1 Defender 2.5 dizel, 1, benzin, lpg ambulans defender (konu komşuya daha gelmedik:)

7. izciler

Discovery 2 & Range Rover p38

Ynt: Discovery 2 & Range Rover p38 Carevelle kadar yüksekte oturamayacaksınız, o kadar seri olamayacaksınız, o kadar hız da yapamayacaksınız, virajlara da o kadar iyi giremeyebilirsiniz, o kadar az yakamayacaksınız, o kadar yer bulamayacaksınız aracınızın içinde ve manevra kabiliyetiniz o...
  8. izciler

Anadolu Parsı

Ynt: Anadolu Parsı Anadolu leoparı ise gittiğimiz bir kamp yerinde en az bir kere gelir kükrer, civardaki köpekleri yer ve gider.
  9. izciler

Anadolu Parsı

Ynt: Anadolu Parsı Ben hayvanların insanların düşüncelerini bir biçimde bilebildiklerine inananlardanım. Zarar görme ihtimali olan insanlara (avcılar gibi) görünmeyi pek sevmezler, oysa onlara zarar verme ihtimali olmayan duygular içinde tabiatta dolaşanlara karşı daha az korunma ve gizlenme...

10. izciler

Anadolu Parsı

Ynt: Anadolu Parsı Yurdumuzda halen insanın ayak basmadığı, basamadığı yerler ve küçük de kalmış olsa vahşi ormanlar mevcuttur. Biliyorsunuz ben izciyim, izlerden seslerden ve görüntülerden anlarım. Bu gün ülkemizde köylülerin bile ismini bilmedikleri hayvanlar görülmekte, tarif ettiklerinde...

11. izciler

Anadolu Parsı

Ynt: Anadolu Parsı Benden detay istemeyiniz daha ayrıntılı bir şey yazamam ama Emin olun gökhan beyin umduğu oluyordur.
  12. izciler

Ynt: Discovery I vs. Discovery II Aman deneme Vita v8 bağışıklık yapıyor diyor burada bilir kişiler. Başına iş almayasın:)

13. izciler

Ynt: Discovery I vs. Discovery II Tavandaki kumaşta ufak tefek sarkmalar vardı. Sökmeden yapıştırma konusunda bir planım var eğer başarılı olursam buradan haber vereceğim.
  14. izciler

Ynt: Discovery I vs. Discovery II ACE HDC, TC gibi sistemleri devreye sokmak için bir müdahalede bulunuluyor mu yoksa araç gereğini kendisi mi algılıyor. Anahtarlıkla indirip kaldırmak nasıl oluyor? Yani sistemin bir uzaktan kumanda sı oluyor mu?
  15. izciler

Ynt: Discovery I vs. Discovery II Aslında ben de ikinci bir araç alırsam bir td 5 i tercih ederdim. Bu sitedeki konuları o kadar çok okudum o kadar çok araçları tanıdım ki:) Tamirciye girip "Mustafa yağ radyatörüne giren sarı rekorları kontrol et bakiim) dediğimde ağzı açık kaldı. Şu anda...

16. izciler

Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi Bu bölümü okudum bütün bilgisini paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sonuçta, birz daha seri olduğu için vergisine, masrafına katlanıp V8 almaya karar verdim. 2000 V8 bu gün aldım galeriden bakım ve lpg için tamirciye götürürken yolda denedim...
  17. izciler

Ynt: Discovery I vs. Discovery II Serdar bey bir anlatmışsınız ki oh iyi ki aldım dedim içimden. Bu gün aracı galeriden aldım ve tamirciye bıraktım. Hani çocuklar yeni oyuncağını yastığının yanına koyar ya öyle oynadım biraz. Aracın basıt bir kaç eksiği var. İç lamba, arızası sağ dikiz aynası...
  18. izciler

Türk Okçuluk Tarihi

Ynt: Türk Okçuluk Tarihi Teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim.

19. izciler

Çadırlı Kampta Isınma Problemi?

Ynt: Çadırlı Kampta Isınma Problemi? Çok düşük watli bir saç kurutma makinesi ve bir çanta jeneratör işinizi görür. Belgesel çekimleri esnasında çadır aydınlatması ve kamera kurutmasını aynı anda yaparken keşfetmiştik. Bu da bilgi olarak bir kenarda dursun. En son aldığımız çadırlar waude space...
  20. izciler

Türk Okçuluk Tarihi

Ynt: Türk Okçuluk Tarihi Evet sıradan işlerdi bir zamanlar. Bu arada ok çıkarma lastiği aldım. Ucuz makaralı yayımın makaralarını değiştirip bekleme süresini artırdım. Kızıma da (10 yaş)bir makaralı yay aldım, sandığımdan cılız çıktı geremiyor yayı biraz büyüsün atar. Bir de olimpik küçük yayı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri