Arama sonuçlarınız

1. izciler

Discovery I vs. Discovery II

Ynt: Discovery I vs. Discovery II CJ ler üzerinde çok düşündüm ama eşimi razı edemedim. Çünkü arkadan bakınca o kuş serisi araçların steyşin tipinin aynısıydı. E bide araba uzak. Onu sollayana kadar tofaş gidiyor sanıyorsun:) Montero ise belki orjinal haliyle daha iyiydi. Benim en büyük...

2. izciler

Discovery I vs. Discovery II

Ynt: Discovery I vs. Discovery II Merhaba Sanırım bu başlık yazmak için en uygun yer. İlk hatırladığım şey bir willys jipi kullanmamdı. Henüz ayaklarım yetiyordu ve bu ilk direksiyon başına geçişimdi. TV belgeselleri çekerken önce 86 model bir lada nivam oldu. Bunu hurdaya ayırdıktan sonra...
  3. izciler

Türk Okçuluk Tarihi

Ynt: Türk Okçuluk Tarihi Arkadaşımın dediği gibi en fazla gidebileceği menzilli kastetmiştim. Hiç o kadar mesafeye atmadım. Zaten gidip bulmak çok zor olurdu. Bu arada makarılarım 2 oldu. Şimdi hedefi biraz daha iyi görecek ve daha nokta atışı yapabilecek aparatlar almayı düşünüyorum. Ok atmak...

4. izciler

Land Alamamanın Hikayesi :(

Ynt: Land Alamamanın Hikayesi :( Ambulans kasa yüksek, uzun ve ağır. İki ağaç arasından geçerken yol hafif eğimli ise kasanın üstünü ağaçlarda bırakabilirsiniz. Dengeden veya ağırlıktan dolayı olsa sanırım normal kasanın çıktığı çamurlu yokuşta ambulans kasa ile bir kaç deneme yapmak gerekiyor...
  5. izciler

Land Alamamanın Hikayesi :(

Ynt: Land Alamamanın Hikayesi :( Merhaba öncelikle Ambulans land yerine niva almakla iyi etmişsiniz çünkü bu ambulans tipi arazide son derece başarısız. Biri norma diğeri ambulans iki tane var normalin yaptığını ambulans yapamıyor. Ayrıca ihaleden alıp toplayandan satın aldıktan sonra Ankaradan...

6. izciler

Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... Evet yazılarınızı okuyunca almaya karar verdim ve araştırıyorum.

7. izciler

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... Neyse kime araç aldırıp aldıramadığınızı bilmem ama ben uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum galiba durup dururken bana aldıracaksınız bir tane:) Laf uçar yazı kalırmış. Çok eskiden de olsa yazmış olduklarınız yeni okuyanlar için çok şey...
  8. izciler

Jeep Grand Cherokee Ltd Yardım

Ynt: Jeep Grand Cherokee Ltd Yardım Teşekkür ederim, ben de 2 lada motorunu gazdan dolayı harcadım. Gerçi o ladalar da beni harcadı da neyse. Yani özellikle 4.0 alıp gazla değil benzinle gitmek iyidir herhalde. Pekiyi sport ile country, grand cherokee 4.0 aşağı yukarı aynı model mesela 1996...
  9. izciler

Jeep Grand Cherokee Ltd Yardım

Ynt: Jeep Grand Cherokee Ltd Yardım Pekiyi bu araçların motorlarının ömrü nedir. Kimileri 200 binnde motor yaptırmış kimileri 350 binde hala gidiyor. Seçim yaparken kaç km civarını tercih etmeliyiz.

10. izciler

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... Tahmin ettim zaten bir şeyler yaparım demiştiniz:) Güle güle kullanın satacağınız zaman haber verin almayalım:) Alınabilecek en iyi arazi aracı asfaltta kullanılmış olandır. Biz alıp arazide harcamalıyız:)

11. izciler

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... 25 bin dolar diyor doktor off road doktoru galiba arabayı ameliyat etmiş arazide bakmış hasta ölecek:) Araziye girmiş arabayı iyi bilirim benimkileri hurda fiyatına vermiştim:) Ben bayanden makam arabası arıyayım:) 4.0 lar sitede okuduğum teknik...
  12. izciler

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... Arabada defransiyel kilidi var mı bilmiyor bir kere tarlaya girdim kalmadım diyebiliyor. Dolayısıyla ben de çekiş özelliklerini bilmiyorum. Sanırım devamlı 4 çeker. ağır var mı yokmu bir şey diyemedi.

13. izciler

Jeep Quadra Drive II Çekiş Sistemi

Ynt: Jeep Quadra Drive II Çekiş Sistemi Pekiyi hangi modellerde bulunur ve bunu araç satın alacağımız zaman ilandan veya sorarak nasıl anlayabiliriz?
  14. izciler

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... Hayal kırıklığına uğradım sanıyordum ki işaretlenenler doğru. Otomatiklerde genelde elektronik difransiyel kilidini işaretlemişler. Bu zj lerin fabrika çıkışlı difransiyel kilidi olup olmadığını nasıl anlamalıyım pekiyi. u arabalar gerçekten...
  15. izciler

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... Teşekkür ederim bunlarda asr edl ebd esp işaretlenmemiş. Bunlar aracın eksileri değilmidir. yada bu araçların hepsinde bu özellikler aslında var da satanlar işaretlemeyi unutuyorlar ya da bilmiyorlar mı. Çünkü seçenekleri dikkate aldığım zaman...

16. izciler

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... Şu sıralarda sahibinden com da bulunan cherokee lerden hangisini önerirsiniz. Yakıt farketmez. 15-20000 arası, otomatik düşünüyorum. Asvaltta daha uzun giderim genelde ama arazide de en uç noktalara kadar giderim. Şu sıralarda ağır araziden çok...
  17. izciler

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Hasan Subaşı: 1965 doğumluyum, Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanıyım. İki lada niva 1 Toyota Land cruser, 1 Mitsubishi Montero eskittim. Şu an 4 motion WW Caravelle kullanıyorum. Bir atv biri dizel diğer lpg ve benzinli iki land roverimiz mevcut. Arazide tek...
  18. izciler

Off-Road Tipi Go-Kart Yapımı ??

Ynt: Off-Road Tipi Go-Kart Yapımı ?? Erdem Kardeş bir gelip bizim burdakini incele istersen. Woswos kasasına yapılmış bir alet. Bir kere kullandım. Hoşuma gitmedi. Çalıların üstünden atlarken devrilip doğrulurken güzel de çamurdan geçince adamı çamur yapıyor. Yaşlandık artık üst baş...

19. izciler

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Yazdıklarınızı okuyunca İnsanlar da çoğalıp doğanın düzenini bozmaya başladığı zaman mı savaş çıkartıp belli bir elemeye gidiyorlar acaba diye düşünmeden edemedim. Bir atasözümüz var"Ele cellat lazım ama senin olman ne lazım" Ben isterseniz biraz izcilik felsefesi ile...
  20. izciler

Otomatik Arazi Araçları?

Ynt: Otomatik Arazi Araçları? Amerikalı benim gezdiğim yerlere arabasını sokmayacağımızı ümit ettiği için otomatik yapmış. Aslında her aracın kapasitesi bellidir. Otomatiğin kullanılması gereken yerler de bellidir. Arazide çok tecrübeniz yoksa kullanılabilir. Çok otomatik kurtardık battığı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri