Arama sonuçlarınız

1. S

Gezenbilir Kartepe Kayak Organizasyonu (16-18 Şubat 2007)

Geçtiğimiz iki hafta öncesine ait güncel Kartepe görüntüleri ;

2. S

Arkadaşımız Zerrin'in Anneannesi Vefat Etmiştir

Ynt: Başsağlığı Zerrin hanım , Sedat paşam Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
  3. S

Fotoğraf gösterimleri yapacağımız ve isteğe bağlı olarak dj eşliğinde eğleneceğimiz Adam's Club fotoğrafları ;

4. S

Gezenbilir'den herkese selamlar Yeni ve harika bir organizasyon bizleri bekliyor. The Green Park Kartepe Resort, Gezenbilir organizasyonu ile çoşacak ;) :D 16-18 Şubat tarihlerinde konaklamalı Kartepe organizasyonu ve detayları ; Konaklama konusu için lütfen anketi doldurunuz 2 gün veya 1...

5. S

Çağdaş Eğitim Vakfı Fotoğraf Yarışmasında Buluşalım

Çağdaş Eğitim Vakfı Fotoğraf Yarışmasında Buluşalım "21.Yüzyılda Türkiye'den Eğitim Manzaraları 3" Karanlık odadan aydınlık geleceğe Türkiye'nin eğitim manzaraları. Yıllardır geleneksel olarak düzenlediğimiz fotoğraf yarışmasında hedefimiz; fotoğraf sanatçılarının gözünden "çağdaş eğitim"...

6. S

Kayak Pantolonu Tavsiyesi

Ynt: Kayak Pantolonu Tavsiyesi ya ön kapıdan girince kısa merdivenler var aşağıya doğru... onları kullanarak aşağıya iniyorsun.. soldan ilerliyorsun ya 1. yada 2. arada kalıyor tchibo..
  7. S

Oylat Kaplıcaları

Ynt: Oylat Kaplıcaları Gezenbilir camiasına, Arkadaşlar son dönemlerde ciddi anlamda organizasyon faaliyetleri için çalışmalarımız devam ediyor. Konu ile ilgili notumu aldım. En kısa sürede planlama yapılarak ana sayfada duyurulacak. Sadece bu kadarla da kalmayacak daha neler neler. Yakında...
  8. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Temur merhaba, Gezenbilir ailesine hoşgeldin.

9. S

21 Ocak Kartepe Kayak Turu

İki haftasonrası için bir organizasyon düşünüyoruz. Hazırlıklar devam ediyor. Kartepe tüm güzellikleri ile bizleri bekliyor. Gerek doğal güzelliği, gerek sunduğu kış sporları olanakları ile. Fotoğraf çekimi ve karlı bir ortamda kısa trekkingler. Ne dersiniz hoş olmaz mı? Gezi, konaklamalı olacak...

10. S

Kartepe, Uludağ'ın Tahtına Aday

Ynt: Kartepe, Uludağ'ın Tahtına Aday Gezenbilir ekibi, Geçtiğimiz hafta, Kartepe'nin nabzını yokladık. Fotoğraflar eşliğinde durum raporu için ; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1167.0
  11. S

Evet gezenbilir, Kartepe'nin fotoğraflar vasıtasıyla son güncel durumunu aktarmaya çalıştım. Gezenbilir Kartepe Winterfest :D için hazırmıyız?

12. S

Bölgede tek bir otel var. The Green Park Resort. Ayrıca Adam's Club dinlenmek ve eğlenmek için harika mekanlar. Sedat bu sözüm sana. Otelin restaurant açık büfe :D :D :D Bu mekanlar nasıl mı? Bakalım.

13. S

Fotoğraflara devam ediyorum. Buradan Gezenbilir'in board ve kayak tutkunlarına sesleniyorum. Fotoğraflara bakmakla yetinmeyelim. Hazırlanın Kartepe ve çılgın organizasyonlar pek yakında Gezenbilir'de.
  14. S

Kartepe, Uludağ'ın Tahtına Aday

Ynt: Kartepe, Uludağ'ın Tahtına Aday Geçtiğimiz hafta hem iş hemde board yapmak maksadıyla burdan aldığım verileri aklımın bir kenarına yazarak Kartepe yollarına düşüverdim. Şöyle bir başlangıç yapayım. Evvela Maşukiye'den Kartepeye çıkan yol harika. Cumartesi hava sisli ve kapalı olmasına...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri