Arama sonuçlarınız

1. PrometheusTR

Forum Virüs uyarısı

Ynt: Forum Virüs uyarısı .

2. PrometheusTR

Malware uyarısı ...

Ynt: Malware uyarısı ... aynen KASPERSKY de, reklamın bir tanesinde aynı uyarıyı veriyor.
  3. PrometheusTR

Sahibinden 1988 Model Nissan PATROL -SD33 Turbo

Ynt: Sahibinden 1988 Model Nissan PATROL -SD33 Turbo abi ben senin hızına yetişemiyorum vallahi :)

4. PrometheusTR

Alınık Arazi Aracı - 10.000 TL'ye kadar

Ynt: Alınık Arazi Aracı - 10.000 TL'ye kadar İlginize teşekkürler, ancak önceliğimiz CJ6 ya da CJ7 dir. Eğer araçlar çok düzgün olursa, (yeni motor yapılı, kaportası kusursuz, hardtop ya da orjinal tenteli vs.) rakamımızı yükseltebiliriz biraz daha. Bunun dışında 3 kapı (5 kapı arazi için...
  5. PrometheusTR

Sahibinden 1988 Model Nissan PATROL -SD33 Turbo

Ynt: Sahibinden 1988 Model Nissan PATROL -SD33 Turbo Pajero'cu mu? Patrol almışsınız ama ??? ;D

6. PrometheusTR

Canon Eos 550 D+18-55 Kit Lens+Çanta+4gb Hafıza Kartı

Ynt: Canon Eos 550 D+18-55 Kit Lens+Çanta+4gb Hafıza Kartı %8 alıyorlar yanlış hatırlamıyorsam, gittigidiyor %10 alıyordu. 8 daha makul bence :)

7. PrometheusTR

1990 Model Pajeromuzu Satıyoruz - Fırsat Aracı [Son Fiyat]

Ynt: 1990 Model Pajeromuzu Satıyoruz - Fırsat Aracı [Son Fiyat] yok ben genel olarak Pajero'lar için sordum, sizin aracınız özelinde değildi :)
  8. PrometheusTR

Ynt: 1990 Model Pajeromuzu Satıyoruz - Fırsat Aracı [Son Fiyat] bu araçlara hidrolik direksiyon sonradan takılabiliyor mu
  9. PrometheusTR

Ynt: 1990 Model Pajeromuzu Satıyoruz - Fırsat Aracı [Son Fiyat] dur bi takip edelim bakalım :)

10. PrometheusTR

cj5 satlık çok temiz

Ynt: cj5 satlık çok temiz yakıt ve vergi durumu nedir acaba?

11. PrometheusTR

Benzinli araca daha küçük cc'li motor takmak

Ynt: Benzinli araca daha küçük cc'li motor takmak bilgilendirici bir başlık oldu, teşekkürler :)
  12. PrometheusTR

Kişisel Galeri (Lizz)

Ynt: Lizz'in Fotoğraf Galerisi Nikon olduğu belliydi zaten :) Exif, fotoğrafın tüm bilgilerini içeren bir datadır. DSLR makinalar, çekim sırasında bilgileri bu dataya işlerler ve dosya orjinali bozulmadığı sürece de kalır. (Örneğin photoshop'ta "save for web" yaparsanız, fotoğraftan Exif...

13. PrometheusTR

Ynt: Benzinli araca daha küçük cc'li motor takmak Aynı ya da büyük cc'li motor elbette takılıyor ama vergiden dolayı devlet düşük cc takılmasını yasaklıyor diye tahmin ediyorum. Nasıl emin olabiliriz bu işe? Kime sormalı sizce?
  14. PrometheusTR

Kişisel Galeri (Lizz)

Ynt: Lizz'in Fotoğraf Galerisi Baştan 9 nolu fotoğrafın EXIF bilgilerini paylaşabilir misiniz?
  15. PrometheusTR

Çöl ötleğeni 41 yıl sonra 2. kez görüldü !

Ynt: Çöl ötleğeni 41 yıl sonra 2. kez görüldü ! Abi serçe, güvercin falan pek ilgi çekmez zannımca :)

16. PrometheusTR

Ynt: Benzinli araca daha küçük cc'li motor takmak evet soruyu soran "ben" yine geldim :) çok mu zor oldu acaba soru ??? Birkaç forumda "aynı motorla değiştirilebilir" yazıyordu. Ama sahibinden.com'da bir sürü araç var, farklı hacimde motor takılmış olan. 2000 yılından önce benzinli araçlara...
  17. PrometheusTR

1967 Jeep Gladiator Pickup

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup abi şimdiye kadar başlığa işaret koymamışım özür vallahi :)
  18. PrometheusTR

Satılık - CJ5

Ynt: Satılık - CJ5 evet fiyat göremedik :)

19. PrometheusTR

Çöl ötleğeni 41 yıl sonra 2. kez görüldü !

Ynt: Çöl ötleğeni 41 yıl sonra 2. kez görüldü ! Cidden zor işmiş ve sabır istiyor. O da bende yok :) Kolay gelsin diyebiliyorum şimdilik sadece :)
  20. PrometheusTR

ADANOFF Adana Off-Road Kulübü Belemedik Sonbahar Faaliyeti

Ynt: ADANOFF Adana Off-Road Kulübü Belemedik Sonbahar Faaliyeti Bu dağ içinden geçen yolun gps koordinatları var mı acaba?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri