Arama sonuçlarınız

1. PrometheusTR

Dizel hala LPG'ye göre avantajlı mı?

Ynt: Dizel hala LPG'ye göre avantajlı mı? Benzinli araçta tork istiyorsanız V motorlu araçları seçmelisiniz. Sıralı silindirler torktan öte beygire yöneliktir.

2. PrometheusTR

Çöl ötleğeni 41 yıl sonra 2. kez görüldü !

Ynt: Çöl ötleğeni 41 yıl sonra 2. kez görüldü ! Çok güzel bir fotoğraf olmuş. Yalnız anlamadığım bir şey var bu ornitofotoda, o kadar kuş türünü bir bakışta nasıl ayırt ediyorlar? Önce fotoğraflarını çekip, sonra fotoğraftan mı ayırt ediyorlar yoksa fotoğraf çekme sırasında ne olduğunu bilerek...
  3. PrometheusTR

Suzuki Grand Vitara 2.7 XL-7 V6 173 HP

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.7 XL-7 V6 173 HP Güzel araç ve fiyat. Zamanında olsaydı kaçırmayacağım bir araçtı. Alıcısına ve satıcısına hayırlı olsun :)

4. PrometheusTR

Bu da benim teke

Ynt: Bu da benim teke bu ikinci fotoğraf Sivas'ın hangi yolu? :)
  5. PrometheusTR

Bu Frontera hakkında yorumlarınız

Ynt: Bu Frontera hakkında yorumlarınız Süper haber bu.. Zaten motoru da Vectra motoruymuş bildiğim kadarıyla.. Bu iş hoşuma gitti, aracı iyice gösterip almak lazım. Eğer rakamda anlaşırsak yakın zamanda aranıza "tek araca sahip iki kişi" daha katılıyor (kuzen ve ben) ;D

6. PrometheusTR

Ynt: Bu Frontera hakkında yorumlarınız Bu manuel hublock'ları piyasada kolay bulabilir miyiz? Muhtemelen bizimki de bozuk çıkacaktır, çünkü eleman araziden hiç anlamıyor kilidi devreden çıkaramamış olma ihtimali yüksek.

7. PrometheusTR

Ynt: Bu Frontera hakkında yorumlarınız bizim bakacağımızın otomatik hub'larının çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabiliriz?
  8. PrometheusTR

Ynt: Bu Frontera hakkında yorumlarınız bu arada Frontera'larda manuel porya kilidi var mı? Bu aracın jant göbeğinde herhangi bir şey görünmüyordu. Nereden kilitleniyor varsa?
  9. PrometheusTR

Ynt: Bu Frontera hakkında yorumlarınız Ankara'dayım. İyi bir Opel ustam var ancak motor dışındaki offroad modifiyesi için sanırım başkalarına danışmak gerekecek.

10. PrometheusTR

Ynt: Bu Frontera hakkında yorumlarınız Vinç takmak için çelik tampon bulunabiliniyor mu? Sonuçta ağır offroad yapmayacağız ama çamura saplanırsak en azından kendimizi kurtarabilelim istiyorum :)

11. PrometheusTR

Merhabalar, Hard offroad için değil ancak yapacağımız doğa gezileri için, balığa gitmek için ve bu tarz soft geziler için bir araca ihtiyacımız var. Sizce bu ilandaki Frontera işimizi görür mü? Yükseltme kiti işini nasıl hallederiz? LSD kilitli olduğu söylenen Fronteralar var, bu araçta da...
  12. PrometheusTR

Dünyanın en pahalı fotoğrafı

Ynt: Dünyanın en pahalı fotoğrafı 6'sı bir araya gelince bir şey ifade ediyordur belki :)

13. PrometheusTR

Pajero Alırken Dikkat Edilecek Hususlar

Ynt: Pajero Alırken Dikkat Edilecek Hususlar güzel başlık ama bizim yerli kullanıcıların da fikirlerini alsak ::)
  14. PrometheusTR

pajero alıp aranıza katılmak istiyorum

Ynt: pajero alıp aranıza katılmak istiyorum Pajero alırken ilk dikkat etmemiz gereken noktalar nelerdir? Yani ustaya götürmeden çıplak gözle nerelere bakmalıyız?
  15. PrometheusTR

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. bir dönemler 96 Discovery ile katıldığımız Ankara grubuna yakın zamanda kuzenle birlikte başka bir araçla katılmayı düşünüyoruz :) gezilerinizde bize de yer açın :)

16. PrometheusTR

Çok Yakan ve Eski Araca Yüksek Vergiler Kapıda

Ynt: Çok Yakan ve Eski Araca Yüksek Vergiler Kapıda Bu haber en çok yılbaşından önce yüksek cc'li ve eski model aracını satmayı düşünenleri vurdu bence... Bu belirsizlikte kalkıp da 3000 4000 cc lik eski araç almak akıl karı değil gibi görünüyor. 2-3 ay sabretmek lazım..
  17. PrometheusTR

Fotoğraf Makinesi Seçimi Üzerine

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi Üzerine İkisi de çok iyi markalardır. Nikon CCD sensör kullanır, Canon'sa CMOS sensör. Genel kanı CMOS sensörlerin ucuz makinalarda kullanıldığıdır ancan Canon geleceğin CMOS sensörde olduğunu düşünmekte ve Canon EOS 1Ds Mark II ürününde tam boy (36mmX25mm) bir...
  18. PrometheusTR

Kia / Asia Motors Rocsta

Ynt: Kia / Asia Motors Rocsta Mazda alt yapısını kullandığı için bana kalırsa mümkün :)

19. PrometheusTR

Çok Yakan ve Eski Araca Yüksek Vergiler Kapıda

Ynt: Çok Yakan ve Eski Araca Yüksek Vergiler Kapıda Çok fena küfür edesim var.. :@
  20. PrometheusTR

Kia / Asia Motors Rocsta

Ynt: Kia / Asia Motors Rocsta Birinci nesil SJ 410 Samurai'ler 45 beygirmiş. Üçüncü nesil de yanılmıyorsam 65 beygir. Onunla kıyaslarsak normal; ama birinci nesil Samurai 1000cc, üçüncü nesil 1300cc, bu manyak alet 2200cc :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri