Arama sonuçlarınız

1. PrometheusTR

Kişisel Galeri (Peliss)

Ynt: Kişisel Galeri (Peliss) Altıncı sıradaki fotoğrafta bir de konuyu tamamlayıcı nesne olsaymış, tam süper olurmuş :)

2. PrometheusTR

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Bugün 6 KASIM !!! Mutlu bayramlar Türkiye :))
  3. PrometheusTR

Alınık Arazi Aracı - 10.000 TL'ye kadar

Daha önce Discovery I kullanıyordum ve binek araç ihtiyacım sebebiyle sattım. Şimdi kuzenimle ortak bir arazi aracı almak istiyoruz. Tabi ki paramızın yettiği en iyi aracı almak düşüncesindeyiz. Muhteşem araçlar beklemiyoruz elbette ama en azından biz modifiye için para bulana kadar bizi idare...

4. PrometheusTR

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu Bu başlıkta tanışmıştık aslında daha önce ama artık Nikon'cu oldum onu belirteyim istedim :) Ankara'dan D90'cı Onur :)
  5. PrometheusTR

1997 disco 1 v8 aracımı satıyorum

Ynt: 1997 disco 1 v8 aracımı satıyorum çok komik yaa... bu aracı az önce Cafe de Cafe'nin önünde gördüm Tunalı'da :D Eve geldim ki sitede ilanı var :) Hayırlı satışlar :)

6. PrometheusTR

Suzuki Grand Vitara XL7 2.0 TDI

Ynt: Suzuki Grand Vitara XL7 2.0 TDI daha az yaktığını duymuştum, demek ki yalanmış :)

7. PrometheusTR

Ynt: Suzuki Grand Vitara XL7 2.0 TDI yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilir misiniz acaba?
  8. PrometheusTR

Ynt: Suzuki Grand Vitara XL7 2.0 TDI şu ara benim de aklımı çeliyor bu araç :) güle güle kullanın :)
  9. PrometheusTR

Satılık '96 LR Discovery I V8 ES

Ynt: Satılık '96 LR Discovery I V8 ES bilmiyorum valla abi, binek alırım belki :) 1 2 ay bir şey almayacağım ama, öle görünüyor :)

10. PrometheusTR

Ynt: Satılık '96 LR Discovery I V8 ES sağolun, hayırlısı artık :)

11. PrometheusTR

Ynt: Satılık '96 LR Discovery I V8 ES [S A T I L M I Ş T I R]
  12. PrometheusTR

Ynt: Satılık '96 LR Discovery I V8 ES güncel :) Arazi aracı olarak 1996 ve üzeri Suzuki, binek araç olarak da 2001 ve üzeri takas teklifleri değerlendirilir.

13. PrometheusTR

Ynt: Satılık '96 LR Discovery I V8 ES eski XT ve Capo kullancısıyım, fikir gerekirse ulaşabilirsin :) iyi geceler herkese şimdilik
  14. PrometheusTR

Ynt: Satılık '96 LR Discovery I V8 ES hehe, hoş geldin Fatih :)
  15. PrometheusTR

Ynt: Satılık '96 LR Discovery I V8 ES kim için hayırlı olacaksa o olsun abi. hatta bende kaldığında daha hayırlı olacaksa elimde kalsın valla :) dert değil, kapıda beklio kuzu gibi işte :)

16. PrometheusTR

Ynt: Satılık '96 LR Discovery I V8 ES bakalım hafta sonu iki kişi görecek :)
  17. PrometheusTR

SATILIK 95 VEYA 96 DİSCO ARIYORUM...

Ynt: SATILIK 95 VEYA 96 DİSCO ARIYORUM... bahsedilen ilanların birisi bana ait :) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59588.0
  18. PrometheusTR

Ynt: Satılık '96 LR Discovery I V8 ES hehe, teşekkürler.. :)

19. PrometheusTR

% 100 Ojinal 1994 Defender

Ynt: % 100 Ojinal 1994 Defender süper görünüyor :)
  20. PrometheusTR

Ynt: Satılık '96 LR Discovery I V8 ES Hayırlısı olsun ikimiz için de. Elimizden gelen misafirperverliği gösteririz :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri