Arama sonuçlarınız

1. enverdede

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Hoşbulduk Levent bey,sizleride görmeyi umuyordum açıkçası. Alınan elektrikle ısıtıcı problemini belki çözebilirdik, gece hissedilen eksilerde değildi,

2. enverdede

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' fotolar
  3. enverdede

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' 15 nolu fotodaki ayakların kime ait olduğunu yazmama gerek yoktur umarım..Keyif adıyla tescilli Bülent...Faruk beyin bir şey lazım mı? Telefonu ve Mehmet hocamın yarım kilo kıyma bulursan al da yengen yağlıca yapsın yanıtı hem bizim güveç kaybolma...

4. enverdede

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' .
  5. enverdede

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Öncekilerine çeşitli nedenlerle katılamadığımız,içimizde ukte Poyrazlar gölü buluşmasına,kış ortasında bahar iklim şartlarında ve misafir modunda katılımımızı gerçekleştirdik.Misafir modunda diyorum çünkü,gerek dışardan gelen, gerekse ev sahibi...

6. enverdede

Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Vay...Müco'da kaçmış Antalya'ya....Yakışır....yollamayın geriye,Akil adresi biliyor,iki gün Ali'nin karavanla takılsınlar Örnekköye :D

7. enverdede

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları olsak sığmayacakmışız zaten :D Afiyet olmuş ,bol muhabbetle....
  8. enverdede

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Sağol Levent kardeş....Gezenbilir forum, ben üye olduğum dönemlerde faydalı bilgilerin paylaşımı ile birlikte daha bir samimi ve eğlenceli idi galiba...Daha bir zevkle açardık sanki forum sayfalarını....
  9. enverdede

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Ahanda....tam da buuuu.Çatıda bir laz ,bir arnavut...Arnavutun akıllısıda tabureye çıkmış :D

10. enverdede

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları İstanbullular,Antalya'nın havasınıda İstanbul'a benzettiniz ya sonunda :D :D Bu arada sticker yapıştırmak için Kahverengi plastik tabureyi kullanmayıp,dayanışmaya dikkat çekmek için zor olanı seçmeniz ,acaba yapıştıran Karadenizlimi diye düşündürdü...

11. enverdede

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Ben olmazsam o mekanın yolu kardan kapanır :D
  12. enverdede

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Sen Enverdede 'ye gaz vermeye devam et bu fotoğraflarla....Bak Allahın sopası yok :D Burada akordiyon dinliyordunuz dimi :D

13. enverdede

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Bir yandan böyle bir haber okuyor,ardından bu fotoğrafları görebiliyorsun..O yüzden seviyorum Antalya'yı.... http://www.antalyaajans.net/ozel-haber/antalya-kent-merkezinde-kar-yagisi-basladi-h13885.html Fakat haberde kullanılan fotoğrafta...
  14. enverdede

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Fevkaladenin fevkinde bir kamp olmuş.(osmanlıca gerekliymiş yahu bazı durumlarda :) ) Özendirdiniz bizi..... Not:kimse bu yorumdan bir mesaj çıkartmaya çalışmasın..Fotoğrafları gördüğümde ilk aklıma geleni yazdım sadece.
  15. enverdede

Haydin Yılbaşında Simav Kaplıcalarına Gidelim

Ynt: Haydin Yılbaşında Simav Kaplıcalarına Gidelim :) :) Sevindirici haber...Selamlar Mehmet beye..

16. enverdede

Ynt: Haydin Yılbaşında Simav Kaplıcalarına Gidelim Aman dikkat,Gideceğiniz yere kadar,hatta vardığınız yerde manzara farklı olmayacak gibi görünüşte....
  17. enverdede

Ynt: Haydin Yılbaşında Simav Kaplıcalarına Gidelim Hoşgeldiniz.....Gönlünüze göre oluşmuş tüm koşullar..Yeni yıla mutlu girdiniz ,tüm yılınız böyle geçsin...
  18. enverdede

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Off-road 'çı arkadaşlarımızın bir kısmının uyguladığı gibi,bir karavan edinilip Antalya kamp karavan derneğine üye olmak çözüm olabilir :) :) Bu benim hobi alanınızı genişletme adına, forum üyesi karavancı üye olarak, gezenbilir üyelerinin...

19. enverdede

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Ohhh.Antalya sefanız olsun...Yeni yılınız kutlu olsun.......
  20. enverdede

Ynt: Haydin Yılbaşında Simav Kaplıcalarına Gidelim Beklentimiz gibi,keyifli bir birlikteliğin fotoğrafları gelmeye başladı,bizde keyiflendik.....iyi yıllar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.