Arama sonuçlarınız

1. enverdede

Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :)

Ynt: Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :) İlginç...tavanı deldirmeye muhalefet aklına geliyorda , günümüzde zaruret sayılan paneller için imalat aşamasında kolay montaj yapılabilecek bir sistem üretmak aklına gelmiyor....Kendi karavanını yapan arkadaşlar bile çeşitli çözümler bulurken karavan...

2. enverdede

Karavan Camı İmalatı

Ynt: Karavan Camı İmalatı Bu paylaşımı yaptığınıza göre; (Özellikle belli bir araç için üretilmemiştir.Talebe göre istenilen ölçülerde üretim yapıyorum. Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=101968.30#ixzz3KDT1pquF) Kalıpçınız iyileşti herhalde....Aksilik tam Antalya'da iken...
  3. enverdede

Karavancıların Kültürel Etkinlikleri

Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Çok özel gününüzde birarada olup,bunu birde güzel bir konserle taçlandırınca ,çabalarınızla (davetiye temini) etkinliklerin müdavimi olacağız gibi görünüyor.Şimdiden teşekkürler.

4. enverdede

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası bu topicte gülen yüzler çoğalıyor...sevindirici.
  5. enverdede

Almanya

Ynt: Almanya Hüseyin bey ,buradaki sorunumuz yurtdışındaki gibi karavan park veya karavan park yerlerimizin olmayışı,oralardaki kadar karavan parkı olsa ,ücretli veya ücretsiz gösterilen yerlerde kalmaya razıyız,karavanınızı kaldırın dediklerinde size alternatif yer gösteremiyorlar.Sorun o...

6. enverdede

Almanya

Ynt: Almanya Ne güzel .... karavan park,karavan kamp,isim ve koordinatlarını paylaşabilmek....Haritasını vermiş olduğunuz 50 km.lik yoldaki karavan park ve kamp sayısı kadar kamp ve park sayısını Türkiye'nin geneli için veremiyor olmak ise düşündürücü.Biz size olsa olsa iki gün üst ,üste kendi...

7. enverdede

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Salih kardeş,dün bizim günümüz değilmiş demekki :) Ama her şerde bir hayır aramak gerek,en azından hem hakan ustayla tanışmış, hemde kolay farkedemeyeceğimiz kopuk şanzıman kulağını değiştirememiş olacaktık .Sevindim sorunsuz geçişine.
  8. enverdede

Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :)

Ynt: Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :) Gönlünüzce dilediğiniz ,güzel gün ve gezilerde tadını çıkartın karavanınızın.....En azından eskiden olduğu gibi şasine 750 kg etiketten başka belge vermeyen karavan firmalarından daha ciddi görünen(tip onay,belgesi,AT uygunluk belgesi,fatura,gerçek kg)...
  9. enverdede

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları 8 adetEgzoz taşıyıcı lastiklerinin 2 adetinin aşınması,1 adetinin yerinden çıkması,ve direksiyon kutusuna yağ taşıyan boru rekorunun yağ haznesinden eksikliği anlaşılmayacak miktarda yağ damlatması yüzünden ağır kusurlu olarak Dudullu tuv de sınıfta kalınca,hem Hakan...

10. enverdede

Bu Yazı Tam Bir İtalya Gezi Yazısı Değil, Biraz Anı, Biraz Gezi, Biraz İç Dökme Tarzında Bir Yazı

Ynt: Bu Yazı Tam Bir İtalya Gezi Yazısı Değil, Biraz Anı, Biraz Gezi, Biraz İç Dökme Tarzında Bir Yazı Sanal ortamda devamını gör uyarısı olan paylaşım gördümmü es geçen ben,ilk kez tek seferde zevkle uzun bir yazı okudum.Devamını da bekleyeceğim,teşekkürler paylaşımınız için.

11. enverdede

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Öncesinde,sezarın hakkını vermişiz zaten :) Butonun işlevini aklımıza düşürdünüz.
  12. enverdede

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası 55.inci benim.....

13. enverdede

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Hazan'ın tüm renkleri,yaşadınız,yaşattınız teşekkürler.
  14. enverdede

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Perşembe ve Cuma yoğun geçmiş,deneyimlerden en ince detaylar bile gözden kaçmıyor.Ben ancak tüv muayenesinde uyardıklarında farkederdim istiap haddini :D
  15. enverdede

Forumda ticari amaçla yapılan paylaşımlar

Ynt: Forumda Ticari Amaçla Yapılan Paylaşımlar İhsan bey,başlarda konunun buralara geleceğini deneyimlerimle az ,çok hissetmiştim... Kendimce ılımlı ,kontrollü bir iki mesaj la konuyu yumuşatma çabamın yetersiz kaldığını görmek beni üzdü.Burası her ne kadar deneyim,bilgi birikimlerimizi...

16. enverdede

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Uğur bey,sizi karavan bölümü tanışma başlığınada bekliyor, motorkaravan başlığı altında yeni bir başlık açarak yapmayı düşündüğünüz karavanınızın paylaşımlarını görmeyi umud ediyoruz...Şimdiden kolay gelsin.
  17. enverdede

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu son yolladığım hoş geldiniz mesajından sonra forumumuzun sıcak, seviyeli,samimi ortamına katkı sağlayacak arkadaşlar hoş geldiniz.
  18. enverdede

son zamanlarda, ihtiyacım olduğundan olsa gerek beni heyecanlandıran karavan camı projesinin akıbetini nasıl öğreneceğiz şimdi :(

19. enverdede

Meşe İle Göller Yöresi, Ege, Çanakkale Amasra

Ynt: Meşe İle Göller Yöresi, Ege, Çanakkale Amasra Bazı paylaşımları geç farketmek yararlı oluyor şimdi bende olduğu gibi,forumun diğer bir başlığında gerilmişken olması gerektiği gibi sizin gezmek için kendi yaptığınız karavanla gezdiğiniz paylaşımınızı bir solukta okudum,İstanbulda...
  20. enverdede

Sayın moderatörümüz,görünen o ki,bundan böyle bu başlık altında Atilla arkadaşımızın başlıkla ilgili herhangi bir paylaşımını göremiyeceğiz(varsayım). Önerim yıllardır içerdiği yararlı bilgiler nedeniyle reytingi yüksek bu başlıktan sapan konunun yeni bir başlıkla açılması,en azından kendi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri