Arama sonuçlarınız

1. enverdede

Forumda ticari amaçla yapılan paylaşımlar

İhsan bey,uzun zamandır bu forumun takipçisi,ve katılımcısıyım,yüzyüze en ufak mimiğimizi katarak söylediğimiz sert sayılabilecek sözlerimizi, yumuşak hissetirme olanağını maalesef sanal ortamın soğuk satırlarında yakalamak zor ,en azından Bir Yılmaz Özdil olmadığımızdan (kendi adıma) Bu...

2. enverdede

aslında yazıp yazarken tarafsız görünebilirmiyim endişesini taşıyordum,hassasiyetime ve daha önce bu minvalde başka karşıt görüş olmasına rağmen ismen yanıtlandım :) empati yaptım derken verdiğiniz genellemelerle empati yapmadığınız görülüyor..Ne kadar istemesenizde sistem sizi ,biz'in, içine...
  3. enverdede

Yunanistan'a Giderken Uluslararası Ehliyet Zorunluluğu

Ynt: Yunanistan'a Giderken Uluslararası Ehliyet Zorunluluğu gelen gelsin birşey dediğimiz yokta,benim değindiğim aşağıdaki belge adam tamam diyor gelin,turing diyorki sizin dediğiniz ehliyet o değil...Kendimiz yapıyoruz ne yapıyorsak,kendi gelirleri yok olacak diye turing ispiyonlamıştır...

4. enverdede

Her şeye rağmen ilgilisinden yanıtını alacağına inandığım bu paylaşım ve Atilla beyin bu platformda veya telefonla sorulmuş yüzlerce soruyu cevaplandırmadaki hassasiyeti yeterli yanıttır aslında .....Her en dürüst benim TC vatandaşının yaptığı gibi aklımıza gelen ilk soru vergini veriyormusun...
  5. enverdede

Yunanistan'a Giderken Uluslararası Ehliyet Zorunluluğu

Ynt: Yunanistan'a Giderken Uluslararası Ehliyet Zorunluluğu Birilerinin musluğu kısılmaya görsün,belliki turingin girişimleri ile, yunan tarafının 10 haziranda resmi gazetelerinde yayınlayarak kaldırdığı saçma bir uygulama tekrar devreye sokulmuş,arkadaş sanki ibraz ettiğimiz kağıt parçası...

6. enverdede

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Kafa şişmesi ne demek Ercüment bey..zevkle takip ettik..Keşke farklı bir başlık altında gezi rotanız olarak yazsaydınız,kesintisiz tek konu olarak takip etmemiz ve lazım olduğunda paylaşımınızdan faydalanmamız daha kolay olurdu..Neyse seneyede öyle yaparız dediğinizi duyar...

7. enverdede

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Öncelikle Ankara sigorta ismini bizimle paylaşan Bekir bey'e teşekkürler...Bu gün Ankara sigortanın bana yakın acentasına gittiğimde buradaki bilgileri aktardım,araştırması sonucunda genel müdürlükle konuştuğunu bu tarz uygulamaları olmadığını eski...
  8. enverdede

Şile Kaçamakları

Ynt: Şile Kaçamakları Sabah fotoğraflarından belli oluyordu,ne yapalım kısmet....Başka sefere artık.
  9. enverdede

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Karavan camiası adına yapılan girişimler için ....Teşekkürler.....

10. enverdede

Şile Kaçamakları

Ynt: Şile Kaçamakları Sona kalan dona kalmamış....Afiyet olsun....Fotoğraflar için teşekkürler.

11. enverdede

Şile Kaçamakları

Ynt: Şile Kaçamakları Karavanımızın önünde ayaküstü sohbetinde Bülent beyin dikkatini çekti kornanız,hatta aramızda tanıdık birimiydi diyalogu geçti,dönüşte acaba uğrarmı diye beklentimizde, mazeretiniz sebebiyle gerçekleşmeyince karavancıları görünce hoşuna gidip selamlayan karavanseverdir...
  12. enverdede

Şile Kaçamakları

Ynt: Şile Kaçamakları Kısmet, İnşallah.

13. enverdede

Şile Kaçamakları

Ynt: Şile Kaçamakları Programda değişiklik yoktu...Yerimizimi bulamadınız :(
  14. enverdede

4 Günlük Budapeşte-esztergom Gezisi

Ynt: 4 Günlük Budapeşte-esztergom Gezisi Yarın sabah aynı saatteki uçakla ,kızım ve işyerinden arkadaşını yolcu edeceğim,gerekli notları aldığımız güzel paylaşımınız için teşekkürler.
  15. enverdede

Yunanistan-makedonya-hırvatistan Parkuru İçin Güncel Bilgi Yardımınız.

Ynt: Yunanistan-makedonya-hırvatistan Parkuru İçin Güncel Bilgi Yardımınız. Sayın cygnet...http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97275.360 bu linkte kaldığımız utjeha kampın fotoğraflarına ulaşabilirsiniz,zamanınız bol araştırma için.Boydan boya gezdiğimiz hırvatistan-karadağ rotasında hiç...

16. enverdede

Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Levent,araçlarımız muayenede sınıfı geçince ödüllendirilmek hakları değilmi ? O bakımdan yani :)
  17. enverdede

Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Güney hala davetkar....Muayene sorunsuz atlatıldığına göre ;)
  18. enverdede

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoş geldiniz....İnsanı üyesi olduğuna pişman etmeyen foruma...

19. enverdede

Karavanda Tuvalet Ne Kadar Gerekli?

Ynt: Karavanda Tuvalet Ne Kadar Gerekli? Öncelikle karavanınız hayırlı olsun,sabit tuvalet (yat tipi düşünüyorsanız)maceratörlü olmasını tavsiye ederim,ayrıca pis tank çıkışına pompa, tankı boşaltmanız çok kısa sürede gerçekleşiyor.Pompanın ucuna takacağınız bir hortum kanalizasyon mazgallarına...
  20. enverdede

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları biraz geç kalmış olsakta,bizede uydu ancak Levent kardeşimiz iki kez çay demlemek zorunda kaldı :) Bu maltepe buluşmalarının bir ruhu var , bir kez daha hissetik..Teşekkürler arkadaşlar ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri