Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)
SELAMLAR Değerli dostlarım,güzel insanlar.İnanın sabah kahvaltısını ormanda yapalım şöyle gölleri dolaşıp eve döneriz düşüncesi ile yola çıktık.Göllerde sizlerle karşılaşınca dolaşıp eve dönmek tabiiki hayal (kaşıntı...
Ynt: Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)
ooyyy ooyyy bune güzelliktir böyle emeği geçen herkeze çok teşekkürler.Adnan sende birdur durduğun yerde nezaman gittin ne zaman geldin bravo kıskanıyorum seni valla.Böyle güzellik hep bizlerle olsun.Görüşmek üzere
SAYGILARIMLA
Ynt: Kemerburgaz Gezisi (14 Şubat 2010)
Arkadaşlar yine çoşturmuşsunuz.emeğinize sağlık yüzünüzdeki gülücükler mutluluklar hiç eksik olmasın.
görüşmek üzere.
HOŞÇAKALIN
Ynt: Kemerburgaz'da Ağır ve Zorlu Parkurlara Giriyoruz-II 24 Ocak 2010
Keyifli gezi olmuş.
Bende hastam oluşundan dolayı katılamadım.paylaşım için teşekkürler.
Adnan arkanda kim var yine çekimdesin.
Adnan OFLUOĞLU Suat KABAL derkii.DEĞERLİ Arkadaşlarım sevgili dostlarım.24 01 2010 pazar günü kemerburgaz da aşılması zorlu bol çamurlu ağır olan parkurlar bizleri özlemiştir diyerek ziyarete gidiyoruz.
Araç özellikleri:En az 35 inç çamur lastiği olan tüm araçlar.(***** olacaktır.)
Araçlarda...
Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)
Eveeeeeett bende yeni geldim. Bizler üç beş araç misafir sanatçı olarak yanınızdaydık(GÖREVLİ) bizleri yanınıza kabul ettiğiniz için teşekkürler.Bu günü bize yaşatan çok değerli dostlarıma arkadaşlarıma bukadar güzel bir organizasyon olurdu diyorum.Bu...
Ynt: Kemerburgaz'da Orta Derecede Off-Road (10.01.2010)
Katılan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.çok güzel bol çamurlu eğlenceli bir günü daha kazasız belasız bitirdik.yücel resimler harika ellerine sağlık.haftaya daha fazla resim istiyorum bilğin olsun. ::) ::) ::) ::) ::)
Ynt: Kemerburgaz'da Ağır ve Zor Parkurları Geziyoruz (27 Aralık 2009)
Değerli arkadaşlarım çok teşekkür ederim.yılbaşının ertesi günü tekrarını yaşayabiliriz.katılımcılar ne kadar olur bilmem ama her zaman var olduğumuzu biliiniz.
SAYGILARIMLA