Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar güzel bir olmuş paylaşımlarınız için teşekkürler.Araçları hasar gören arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.yapabileceğimiz birşey varsa her türlü yardıma hazırım.
SAYGILARIMLA
Ynt: Bu Yaz Neredesiniz ?
Uğurum öyle bir yazmışsınki gidecek yeri olmayanları bir yere götürecek gibi maaşallah.....şaka tabii 18 20 tarihlerinde trabzon.tummuz 5 9 fransa dönüyoruz.29 05 antalya sakın yalnış anlamayın.bunların hepsi toplantı döndükten sonra tatile nereye gideceğimize...
Ynt: "Paranın Gözü Kör Olsun" Demiyorum, Limuzin Sevenler Düşünsün!..
Mustafa abi bunlar ne yaw.güzel oyuncaklar.para var ama huzur olmadıktan sonra neye yarar abii.ben almayayım.
Ynt: Off-Road Tecrübe ve Dikkat İster; Geçmiş Olsun Yılmaz
faruk geçmiş olsun kardeşim.yılmaz sanada geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış gerçekten önce emniyet herşeyde olduğu gibi.faruk yapabileceğimiz birşey varsa haberimiz olsun.
Ynt: Ford Ranger 4x4
Erhanım senin aracını zaten biliyoruz.yaptıklarını anlatmaya gerek bili yok .sen bu aracı normal stndartların çok üstünde masraf edip yaptığını biliyorum.erhan fotoğraflardan anladığım kadarıyla motor gücünü performansını göstermek istedin doğrumudur.şimdi bence yakıtı...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
Faruk Yüksel hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız gaz basmak nasip etsin.maymunu yakinen çok iyi tanırım bizim çok kahrımızı çekmiştir modeline sakın aldanmayın deli bir makinadır.
Ynt: Saroz Despot Koyu Dalış Gezisi (3-4 Mayıs 2008)
Yüksel mükemmel. Bizde pazar günü balıktaydık Erhan'la beraber, bizimki boğazda olta balıkçılığıydı. Amma Erhan'ın niyeti kötü kendine takım yapıp zıpkınla denizdeyim bundan sonra off-road yalan olacak benim için diyor. Acemidir yanınızdan...
Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008)
Ali furkan arkadaşım sizin misafir perverliğinizi anlata anlata bitiremediler.gösterdiğiniz ilğiye tüm arkadaşlarım adına tekrar tekrar teşekkür ediyorum.en kısa sürede görüşmek tanışmak üzere.
saygılarımla
Ynt: İmrahor Ormanları ve Maden Ocakları Keşif Gezisi (26 Nisan 2008)
Güzel gezi olmuş nadir abi ve diğer değerli arkadaşlarım.araçlarda olan arızalara gerçekten çok üzüldüğümü bildirmek isterim.nadir abi dediğin gibi canımız sağolsun ama keşke araçlarda sağolsaydı getirdiği gibi sağlam şekilde...