Arama sonuçlarınız

1. quickcan

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? forumu okursanız bilgi mevcut. :)

2. quickcan

Bilinmesi Gerekli 17 Nokta

Ynt: Bilinmesi Gerekli 17 Nokta paylaşım çok güzel teşekkür ederim. :)
  3. quickcan

2012 Nivalar

Ynt: 2012 Nivalar fiat panda ile günümüzdeki nivanın birleşimi gibi olmuş. :)

4. quickcan

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? araç sahibi bir kişi olmadığımdan dolayı söylediklerinizden sadece bir tanesini biliyorum. malesef ESP sonradan taktırılamaz
  5. quickcan

ANDOFF KAR 2.KAR GEZİSİ- 2011 E HIZLI GİRDİK

Ynt: ANDOFF KAR 2.KAR GEZİSİ- 2011 E HIZLI GİRDİK Fotoğraflar güzel duruyor. Fotoğrafların ve gezilerin devamını bekliyoruz :) bu sene Çankırı Taraflarındasınız sanırım. :) Güzeldir memleketim. Gezmek için bir yerler arıyorsanız Çankırı Bayramören taraflarını öneririm. oldukça güzeldir. :)

6. quickcan

Motokaravan İçin Marka Tercihleri;Marka ve Modeller Arası Kıyaslamalar

Ynt: Motokaravan İçin Marka Tercihleri;Marka ve Modeller Arası Kıyaslamalar benim anlayamadığım bir konu var.Şimdi öncelikle m ve n sınıfları hangi araçlar oluyor? birde 0km bir minibüs aldığımızda ve karavan yaptığımızda yine %84 ötv ödüyormuyuz? yoksa fabrikadan çıkarken zaten ödenmiş oluyor...

7. quickcan

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? ümit abi bilgiler için çok çok teşekkür ederim. bu araçla uzun yolda sürekli 2750dd. de seyretmek mümkün mü? yani aracı yorar mı? Mesud abi senin sanırım tavuk çiftliğin var. :D söylediğiniz mantıklı ama bir boya kutusu kapağı maliyeti düşürür zannımca. :D...
  8. quickcan

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? kusura bakmayın ben bir hesaplama yaptım ve bu değer normal. ve bu araç 110 ile giderken yapılmış bir sonuç. ama biraz daha sakin kullanma ile yine 110 la gidilir ama gaz tepkileri biraz daha sakin verilir ise bu araç 5.5lt felan yakar. oda oldukça iyi.. ama...
  9. quickcan

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? skodam sitesinde abilerim denedi fabia 1.4tdı ile 4.5lt uzun yol ortalaması aldılar. Not: bir peugeot 307 kullanan abimiz vardı da ona inat yapıldı. ama sonuç olarak peugeot 307 daha az yakmıştı. (307 1.6 HDI 90hp)

10. quickcan

Çekme Karavanda Enerji Sorunu?

Ynt: Çekme Karavanda Enerji Sorunu? bilgi için teşekkür ederim. Kullanacak kişileri aydınlatmış oldunuz. :D Saygılarımla CAN...

11. quickcan

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? abi şimdi 4x4 araç ama sonuçta uzun yolda 4x2 kullanılıyor. birde daha az yakan araba diyorsanız sizlere sadece Skoda Octavia 1.6TDI derim şehir içi 5.5litre yakıyor ve şehir dışı 4lt yakıyor. bence oldukça ideal ama tabi burada konu dacia duster. Bence 1.5 araç daha az...
  12. quickcan

ESP ve ASR şart mı??

Ynt: ESP ve ASR şart mı?? bu bilgi için çok teşekkür ederim ümit abi. alacak kişiler dikkatli olsun. ve yapabildikleri kadar pazarlık yapsınlar.. :D

13. quickcan

Çekme Karavanda Enerji Sorunu?

Ynt: Çekme Karavanda Enerji Sorunu? akü ile şarj aletine kadar para verdiğinizi öğrenebilir miyiz? 200amper akü normal kullanımla kaç gün gider( buzdolabı, ısınma veya soğutma, laptop, ışıklar vs.)
  14. quickcan

ESP ve ASR şart mı??

Ynt: ESP ve ASR şart mı?? abi arabada deri döşeme felan var mı yoksa sadece esp + look paket mi? fiyat 1750tl düşük. ama o aracın çizik olma ihtimali yüksek. yinede bakmaya değer. :D
  15. quickcan

Çadırda Korunmak

Ynt: Çadırda Korunmak siz bu olayda baya aşmışsınız.. :) yeni buluşunuzda başarılar dilerim.. :)

16. quickcan

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? bilgi için teşekkür ederim. ama sanki 6ltde çok. Teknik veri ile kullanım olarak cidden çok oynuyor. :S
  17. quickcan

Dacia Duster ile Denizli Güney Şelalesi ve Kaklık Mağarası Gezisi

Ynt: Dacia Duster ile Denizli Güney Şelalesi ve Kaklık Mağarası Gezisi fotoğraflar çok güzel... gezilerinizin devamını bekliyoruz.. :) Saygılarımla CAN...
  18. quickcan

ESP ve ASR şart mı??

Ynt: ESP ve ASR şart mı?? ümit abi bu araba neden ucuz? teşhir ürünü felan mı?

19. quickcan

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? ben zaten devir kesici olduğunu biliyordum.. :) benim sorum araç 120 ile giderken kaç devir çevirmesi gerekiyor? idi.. bu arada 110 ile giderken 8lt dediğiniz tüketim motor kaç bin deyken ölçüldü. bence oldukça çok :S bizim 1.6lt benzinli araba bile 120 ile giderken 6lt...
  20. quickcan

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Sabırsızlıkla Bekliyorum.. :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz