Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Yeni katılan Türk ve Alman Karavancı arkadaşlarım Hoş geldiniz bol muhabbetler dilerim
almanyadan selamlar
bendeniz Halil :)
Ynt: 5 Günlük Almanya, İsviçre Ve Avusturya 1710 Km
Selam Bodensee bana çok uzak kalıyor ama gene gelmeyi düşünüyorum gezilecek cok güzel yerle var
bi bakalım nezaman olur
selamlar Halil
Ynt: 5 Günlük Almanya, İsviçre Ve Avusturya 1710 Km
ilginiz için teşekürler aslında resimler görünüyordu ama herhalde siteyi yeniden hazırlıyorlar inşalah ilerde göre bilirsiniz
almanyadan selamlar
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
hic de dikkat etmedim gecdiğimi cünki aklımda gümrüklerden nasıl gecebilirim düşüncesi var dı malum tüm gümrükler çok dolu idi
arkadaşlar 16 saat ipsalada beklemişler ve kapıkulede 15 km doluymuşdu
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
tatiliniz güzel gecmiş :) zaman olsaydı bende katılırdım dün pazar almanyaya eve sağsalim geldik
Ynt: Maltepe Buluşmaları
Kartal sahilinde bugün biraz yüzdükden sonra birkac arkadaş ile akşam çay keyfi yapdık sonra şöyle bi Maltape sahiline doğru yolaldık bakalım kimlere raslayacakdık.
Maltepe sahilinde Söğüt'lü karavancı hemşerim Hazım bey ile tanışma fırsatım oldu
inşallah başka...
Ynt: 'egeli' 2013
tarihi tam hatırlayamadım ama ben Dinardan inişi inerken karşımdan gelen karavana sellektör yaptım oda bize selam verdi sizin karavana benziyordu.
geziniz çok güzel elinize sağlık teşekkür