Arama sonuçlarınız

1. halilo11

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni katılan Türk ve Alman Karavancı arkadaşlarım Hoş geldiniz bol muhabbetler dilerim almanyadan selamlar bendeniz Halil :)

2. halilo11

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoş geldiniz arkadaşlar hayırlı muhabbetler
  3. halilo11

5 Günlük Almanya, İsviçre ve Avusturya 1710 km

Ynt: 5 Günlük Almanya, İsviçre Ve Avusturya 1710 Km Selam Bodensee bana çok uzak kalıyor ama gene gelmeyi düşünüyorum gezilecek cok güzel yerle var bi bakalım nezaman olur selamlar Halil

4. halilo11

Ynt: 5 Günlük Almanya, İsviçre Ve Avusturya 1710 Km Resimler geriye gelmiş ben de bı bakayım
  5. halilo11

Ynt: 5 Günlük Almanya, İsviçre Ve Avusturya 1710 Km Selam ilginiz için teşekkür ederim şuan resimleri gene görebilirsinız resimler geri gelmiş sagılar

6. halilo11

Ynt: 5 Günlük Almanya, İsviçre Ve Avusturya 1710 Km ilginiz için teşekürler aslında resimler görünüyordu ama herhalde siteyi yeniden hazırlıyorlar inşalah ilerde göre bilirsiniz almanyadan selamlar

7. halilo11

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoş geldiniz ozaman iyi sohbetler dilerim almanyadan selamlar
  8. halilo11

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları çok güzel yahu, selam
  9. halilo11

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları çok güzel neşeli bir buluşma olmuş uzaklardan arkadaşlara selam

10. halilo11

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 ağırlık iyi birde siz ve cocuklarda binerse birazdaha ağır olabilir

11. halilo11

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? resim iyi olur bizde gezmiş gibi olurduk oralarda :D
  12. halilo11

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları resimler çok güzel cıkmış maltepe sahilini şimdiden özledim :'(

13. halilo11

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) hic de dikkat etmedim gecdiğimi cünki aklımda gümrüklerden nasıl gecebilirim düşüncesi var dı malum tüm gümrükler çok dolu idi arkadaşlar 16 saat ipsalada beklemişler ve kapıkulede 15 km doluymuşdu
  14. halilo11

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) tatiliniz güzel gecmiş :) zaman olsaydı bende katılırdım dün pazar almanyaya eve sağsalim geldik
  15. halilo11

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Maltepe Buluşmasını gerçekleştirdik tekrar teşekkür ederim çay ve muhabbet çok güzeldi ama kısa oldu

16. halilo11

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları bende gelmeye çalışacağım
  17. halilo11

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Kartal sahilinde bugün biraz yüzdükden sonra birkac arkadaş ile akşam çay keyfi yapdık sonra şöyle bi Maltape sahiline doğru yolaldık bakalım kimlere raslayacakdık. Maltepe sahilinde Söğüt'lü karavancı hemşerim Hazım bey ile tanışma fırsatım oldu inşallah başka...
  18. halilo11

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Perşembeye kadar buralardayım sonra yolculuk gene almanya

19. halilo11

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 tarihi tam hatırlayamadım ama ben Dinardan inişi inerken karşımdan gelen karavana sellektör yaptım oda bize selam verdi sizin karavana benziyordu. geziniz çok güzel elinize sağlık teşekkür
  20. halilo11

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları 25.08.2013 Şuan 22:10 geciyor Maltepede arkadaşlar varmı?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.