Arama sonuçlarınız

1. concrete

Power Boost for Diesel !!!

Ynt: Power Boost for Diesel !!! Sarfiyattaki azalma, güç artışına rağmen aracınızı önceden kullandığınız hızlarda kullanmaya devam ettiğiniz taktirde oluşuyor. Eğer güç artışının sonuna kadar tadını çıkarırsanız, sarfiyet düşüyor tabii.

2. concrete

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Araç benim işyerime gelirse montajı yaparız biz, sorun yok. Gelmeden önce haber verilirse, uygun saat ayarlarız. En kısa sürede yapalım. Benim aracın benzin enjektörlerinin işi bitmiş. Araç benzinde iyi çalışmaya başlıyor ama LPG ye geçince çift yakıt...
  3. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! Mazotun yanma oranı biraz araştırınca bulunuyor web te. LPG nin, böyle uygulamalarda mazotun yanma oranını nereye kadar arttırdığına ilişkin bilgiler de var. Ben dışarıda bu uygulamayı yapan kişilerle yazışmalar yaptım. Onların uygulamalarında edindikleri kazanımları...

4. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Benim araba düzgün çalışmadı ki..... Var mı oksijen sensörsüz bir araç. Birlikte deneyelim, bitsin bu iş.
  5. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! LPG, mazotun yanma oranını arttırmak için kullanıldığından, mazotun yanma odasındaki yanma oranı ne kadar düşükse, LPG nin katkısı da o kadar fazla olmalı. LPG sadece yanmanın katalizörü. Sıkıntı bir tarafa, fayda daha fazla olacaktır.

6. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! 1. LPG takviyesi, gaz halinde manifolda veriliyor. 2. Liseye geri dönmeye çalışayım; LPG tankının sıcaklığında artış olmayacağı için iç basınç sabit. yüksek irtifada dış basınç düşük olacak yanılmıyorsam. İç ve dış basınç arasındaki fark artmış olacak. ECU lu araçlar hava...

7. concrete

Ynt: Power Boost for Diesel !!! Konunun detayları için; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72027.new
  8. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72031.0 Fiyat bilgisi için.
  9. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! Söylendiği gibi, LPG oranını çok düşük tutarak, esas olarak mazotun yanma reksiyonuna katalizör olarak katılması sağlanıyor. Bu oran İngiltere ve Avustralya'da %30 a kadar kullanılıyor. Ancak neticede LPG oranını arttırmak işin tasarruf tarafını güçlendirdiğinden biz üst...

10. concrete

Ynt: Power Boost for Diesel !!! mazotun %10-15 i kadar LPG tüketimi hesaplayabilirsiniz. 10 lt mazot tüketiyorsanız 100 km de, 1-1.5 lt LPG tüketeceğinizi düşünün. Bu durumda 31 lt lik LPG tankı 26 lt LPG alacağından 170-260 km idare eder en az, hem de yapılacak yakıt tasarrufu dikkate alınmadan.

11. concrete

Ynt: Power Boost for Diesel !!! 32 lt lik küçük tank koyuyoruz. Hem yer kaybı minimum oluyor, hem de zaten LPG tüketimi çok düşük olduğundan fazlasına gerek yok.
  12. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! Bu da ilginç. Acaba acetone deponun havalandirması vasıtasıyla eksilmiyor mu?

13. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Yarın aracı çalışır hale hetiriyoruz. Sonrasında da test ve sonuç.
  14. concrete

Ynt: Power Boost for Diesel !!! Ben araç sahibinin deneyimlerini, sık sık telefonda alıyorum. Kampta birlikte daha detaylı olarak alırız bu deneyimleri. Öyle görünüyor ki; gayet iyi bir şey yaptık. :) Aynı araçta, özellikle soğuk havalarda, dizel motorlarda mazotun kolay yanmasını sağlayarak...
  15. concrete

Ynt: Power Boost for Diesel !!! Sistem çok sıradışı değil. Farklılığı on/off düğmesi olması ve ayar hassaslığının önemi. Motora hiç bir müdahale yok. Ama getirisinin çok cezbedici olduğunu söylüyor şu anda kullanan dostum. ;)

16. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! Geçmeseniz de beklerim :)
  17. concrete

Sizin Pajero' nuz Ne Kadar Yakıt Tüketiyor ?

Ynt: Sizin Pajero' nuz Ne Kadar Yakıt Tüketiyor ? Lastik şüphesiz ciddi bir etken. Aslınjda yakıt miktarlarınız çok aşırı değil. Ama benzinle LPG nin oranı dikkatimi çekti. Benzin değerleriniz tam doğru ise, LPG tüketiminiz daha düşmeli demektir. Uğrarsanız aracı emisyon cihazına bağlar...
  18. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! İlave bilgi için; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72031.new

19. concrete

Ynt: Power Boost for Diesel !!! Sistemin, montaj dahil bedeli 750 tl dir.
  20. concrete

Ynt: Power Boost for Diesel !!! Dünyada dizel motorlarda 2 farklı yöntemle LPG dönüşümü yapılıyor. 1- Dizel motor bir distribütör ve bildiğimiz bujilerin eklenmesi ile tadil ediliyor. Sonra LPG dönüşümü yapılıyor. Bu sistemle tadil edilen motor artık mazotla çalışmıyor ve sadece LPG tüketiyor...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri