Arama sonuçlarınız

1. concrete

Sizin Pajero' nuz Ne Kadar Yakıt Tüketiyor ?

Ynt: Sizin Pajero' nuz Ne Kadar Yakıt Tüketiyor ? LPG tüketimleriniz benzine göre fazla. Rahatlıkla %35 alt limitinin üzer5inde tasarruf sağlıyor olmanız gerekir şu anki fiuaylara göre. Emisyon değerleriniz çok sağlıklı olmayabilir.

2. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! Bu hafta tam maliyeti yazacağım arkadaşlar.
  3. concrete

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Sizin araçta da çift sistem olacaktır ve yine 45 amper çekecektir. Ben trafikte kullandım sadece. Bu yüzden test edememiştim. Ama 1 saatlik kullanımda sorun olmadı farlar açıkken. Kanımca, araçtaki akım yükünü azaltmak için led ampuller kullanmak lazım...

4. concrete

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Benim araca çift sistem takılıyor. Çift sistem 45 amper çekti. Ben de ayrıca suyu soğutmak için ilave bir radyatör ve suyu döndürmek için bir silecek suyu pompası var.
  5. concrete

LPG de inanılmaz kampanya. 750 tl ye İtalyan TOMASETTO

Ynt: LPG de inanılmaz kampanya. 750 tl ye İtalyan TOMASETTO ...

6. concrete

Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!!

Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!! Ben bu camiadan olduğum için, 1 kişinin memnuniyetsizliğine tahammül edemem. Bu da sanırım olası müşterilerim için en büyük teminat. :)

7. concrete

Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!! - Prins enjektörü ve diğer tüm markalar 3 ohm da çalışır. Bizimki 2 ohm da. Bizimki daha seri çalışır. - Bizim enjektörlerimizden sessiz enjektör görmedim henüz. - Prins te termoplastik boru yok, biz de var. - Regülatörümüz en az Prins...
  8. concrete

Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!! Ankara'da bu gibi durumlarda yardımcı olacak bir bayi var. Bu bayide montaj yapan usta da benim ustamın eğitim verdiği ustadır. Prins iyi markadır. Ama oldukça pahalıdır. Telefleks kötü değildir. Ama bizim markamız daha iyidir...
  9. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! Teşekkürler. Bu yöntem uzunca zamandır İngiltere ve özellikle Avustralya'da kullanılıyor. Ancak tasarruf 2. planda kaldığından kalabalık kitlelere ulaşmıyor. Bizler için çok uygun bir çözüm...

10. concrete

Power Boost for Diesel !!!

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72027.new Tüm detaylar için; www.akislpg.com dan iletişim bilgilerimize ulaşabilirsiniz.

11. concrete

Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!! Benzinli araçlara zaten en iyi hizmeti vermeye devam ediyoruz. Dizel araçlara da sürprizimiz var. Özellikle dizelle arazideyseniz ve daha fazla güç arıyorsanız, bize geleceksiniz.
  12. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! Evet. Diğer tüm güç arttırımı çalışmaları ile birlikte bu çalışmada aynı konumda. Araçlarda güç artmına yönelik yapılan her işlem, istisnasız, yasal olarak kayıt altına alınmalı. Yani yapılan tüm işlemler aslında bu anlamda sıkıntılıdır.

13. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! Düz dizel de veriminin çok daha iyi olacağına inanıyoruz. İşlem farkı yok. Tasarruf kullanıcıya bağlı. Özünde güç artışı sağlıyor bu kadar düşük LPG oranı. Eğer kullanıcı eski hızıyla kullanır, gaza gelmezse, netice tasarrufla sonuçlanır. Ancak gücün tadını çıkarmak için...
  14. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! Şu anda 300 tdi da takılı. Bir sıkıntı yok. LPG oranı mazotun %10-20 si kadar. Sadece yanmayan mazotu yakmak için yani. Takılı aracın sahibi aracı konusunda son derece bilgili ve hassas bir arkadaştır. 16 Nisan'da bir grup LR sahibi buluşuyoruz. Burada inceleme şansı...
  15. concrete

Motor tesisatı

Ynt: Motor tesisatı Tesisiatı görsel olarak da iyileştirdik. Artık herşey rahat görünür oldu. Tüm kablolar korunmaları için kılıf içinde. Kılıflar da tamamen bantlandı. Böylece bir müdahale olduğunda, anlamak mümkün olacak.

16. concrete

Motor tesisatı

Ynt: Motor tesisatı Bir kaç görsel
  17. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! Hayır. Motor boloğuna hiç bir müdahale yok. LPG sistemi, ilave güce gerek duyulduğunda açılacağından, avans ayarına dahi dokunulmuyor.
  18. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! Araç sahibi ile dün yaptığımız konuşmada bana söylediği ilk şey '' Uçuyorum.'' oldu. Ben dizel defender kullandım. Gücün bu araç için ne demek olduğunu biliyorum :)

19. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! Şu anda off road aktivitesinde oldukça eski bir dostumuzun dizel defender aracında LPG sistemi mevcut. Bu uygulamada LPG/mazot oranının %10-15 oranında olmasına özen gösterildi. İlk yol sürüşlerinde dizel defender sol şeritte yol vermek istemeyen aracı otoyolda...
  20. concrete

Dizelde LPG !!!

Eveeeeetttt, Dizelde LPG olur mu? Olur. Dünyada dizel motorlarda 2 farklı yöntemle LPG dönüşümü yapılıyor. 1- Dizel motor bir distribütör ve bildiğimiz bujilerin eklenmesi ile tadil ediliyor. Sonra LPG dönüşümü yapılıyor. Bu sistemle tadil edilen motor artık mazotla çalışmıyor ve sadece LPG...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri