Arama sonuçlarınız

1. concrete

Motor tesisatı

Ynt: Motor tesisatı O da olur.

2. concrete

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Bu konu benim 1. önceliğim değil. Aracımı, yarın da çalışarak topluyorum. Ne zaman düzgün çalışırsa o zaman test ederim. İstereyen inanır isteyen inanmaz. Ama ben muhatap olmam. Nereden atladım bu işe zaten.
  3. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Biz bunu yaptık zaten. Şu anda kullanılıyor araç.

4. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Kimyasal geldi. Hafta başı göreceğiz.
  5. concrete

MPİ için lpg uygulaması

Ynt: MPİ için lpg uygulaması brc mi prince mi Prins iyi ve pahalı bir marka. INKAGAS BMD benim önerdiğim ürün. Prinse göre avantajları; - enjektörleri 3 ohm değil 2 ohm. Yani sargısı %50 daha fazla. Bu nedenle daha seri çalışır. - enjektörleri daha sessizdir. Türkiye'deki en sessiz...

6. concrete

Maslak Oto Mekanik HüsOff Garaj Doğumgünü Partisi (01 Nisan 2011)

Ynt: Maslak Oto Mekanik HüsOff Garaj Doğumgünü Partisi (01 Nisan 2011) Konuda Hüsoff geçiyor. Hüseyin Abiyi tanımayan bir kaç kişi varsa, karıştıracaklar; off road klübü sanacaklar ;D Gerçi o da yanlış olmaz ama ;)

7. concrete

Vinç ve Konuların Silinmesi?

Ynt: Vinç ve Konuların Silinmesi? Keşke yönetim hukuki sürecin başladığına dair bir doküman paylaşsa da, herkes rahatlasa.
  8. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Ben hafta sonu toplamış olurum aksilik olmazsa. Dediğniz gibi daha net bir test olur. Burada konunun çok takipçisi var. Onları daha fazla bekletmek istememiyorum. Sık sık dile getirdiğim gibi, birileri de bana uğrasa ve sistemi denese iyi olur. Baskı...
  9. concrete

Motor tesisatı

Ynt: Motor tesisatı Evet aynen öyle... Ama sorunlr bir bir ortaya çıkmaya başlayınca insan zevk alıyor. :)

10. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Benim de ağırdı valla. Ama başka sebeplerden; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=71864.0

11. concrete

Motor tesisatı

Ynt: Motor tesisatı 2 hafta kadar önce de bir dostumun da 3.9 V8 motor tesisatını söküp yenilemiştik. Bu işi yaparken aracının bagajındaki odunu gösterdi Ama sonunda bir hayli mutlu olduğunu biliyorum.
  12. concrete

Motor tesisatı

Disco 1 aracımda ardı arkası kesilmeyen sıkıntıların sonucunda bugün işyerimde motor elektrik tesisatını tamamen söküp yeniden yapmaya karar verdik. İlk tespitler; - Aracın ana topraklamasını gevşek olduğunu gördük. - 3 ve 4 nolu benzin enjektörlerinin beyine giden sinyal kablolarının kısa...

13. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Sistem geldi. Kimyasal da gelecekmiş yarın ya da çarşamba günü. Ben de o zamana kadar arabayı tamamen toplamış olurum tekrardan ve sistemi de geri takmış olurum.
  14. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Siz Cuma günü gelmeyince ben de aracın içini dışını sökyüm. Pazartesi toplarız artık.
  15. concrete

Nükleer Enerji Eylemine Katılım

Ynt: Nükleer Enerji Eylemine Katılım Arkadaşlar, Derin Yeraltı sularına fosil su da denir. Bu sular düşündüğümüz gibi kendiliğinden yağmur sularının sızmasıyla falan dolmaz. Bugün yerin çok derinlerinden alınan sular milyonlarca yıl öncesinden buralarda sıkışmış sulardır ve kullanıldıkça...

16. concrete

Ynt: Nükleer Enerji Eylemine Katılım Mantıklı yazan biri daha... Burada oturduğumuz yerden ''şöyle olsa, böyle olsa'' şeklinde hesaplar yapmanın kime ne faydası var ki. Her türlü enstrumanın toplumları yönlendirmek için kullanıldığı, hatta genellikle sadece bu amaçla kurulduğu günümüzde...
  17. concrete

Ynt: Nükleer Enerji Eylemine Katılım Çünkü iş gerçekleştirmeye geldi mi, alternatif enerji kaynaklarının kullandığımız enerjiye dönüşümünün efektif olmadığı, bu enerji ile dünyada rekabette var olamayacağınız gerçeği ile karşılaşıyorlar. Yani lafla peynir gemisi yürümüyor.
  18. concrete

Ynt: Nükleer Enerji Eylemine Katılım Ben potansiyeli olan diye sormadım. Gerçekte elektrik ihtiyacının önemli kısmını jeotermal enerji ile karşılayan diye sordum. Hidrojen ile motor çalıştırmak konusunda potansiyelden bahsederseniz, sonsuz denebilecek rakamlar ifade edebilirsiniz, halbuki...

19. concrete

LPG de inanılmaz kampanya. 750 tl ye İtalyan TOMASETTO

Ynt: LPG de inanılmaz kampanya. 750 tl ye İtalyan TOMASETTO Fyatımız hala güncel.
  20. concrete

Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!!

Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!! Hala LPG lenmemiş araçlar var :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri